משתמשים מרובים

• 1. יש מישהו שתוקף אותי ואני תוקף אותו, יש לי משתמשים מרובים (מוצהרים במשחק כמובן), אותו מישהו תקף את אחד המשתמשים המרובים, מותר למשתמש הכפול שלי לתקוף חזרה?

2. ובאופן כללי האם מותר למשתמשים המרובים שלי לתקוף את אותו שחקן שאני תוקף?

• המשחק לא יאפשר לך לבצע פעולות שנוגדות את החוקים אם יש חוזה של שיתוף רשת בינך לבין הכפול, ולכן אין לך ממה לדאוג

• אשמח להסבר כללי על כל הנושא של משתמשים מרובים יש לי כרגע שחקן בגאיה שאני מתכנן להעביר לאנומיה ובמקביל יש לי כבר שחקן באנומיה ...איך זה עובד מה ההשלכות איך זה ייראה מה מותר מה אסור

• וגם אם השחקן שלי עובר לשרת בית קברות ואז אני מחזיר אותו לאנומיה תהיה לי את האופציה להקפיץ ערים ? כמו שהיה לי כשחזרתי עכשיו

• רק מוסיף שכאילו יש לי חשבון אחד פשוט עם שני שחקנים שכל אחד בשרת אחר ואני רוצה ששניהם יהיו באותו השרת וגם אחד ליד השני אז התוכנית היא להזניח את שניהם עד שייכנסו לשרת בית קברות ואז להכניס את שניהם לאותו אחד השאלה אם זה אפשרי ומה ההשלכות

• אשמח להסבר כללי על כל הנושא של משתמשים מרובים יש לי כרגע שחקן בגאיה שאני מתכנן להעביר לאנומיה ובמקביל יש לי כבר שחקן באנומיה ...איך זה עובד מה ההשלכות איך זה ייראה מה מותר מה אסור

במידה ואתה תבצע פעולה בין שחקנים באותה הרשת, השחקן שביצע את הפעולה יקבל אזהרה בפעם הראשונה ובפעם השניה הרחקה אוטומטית. כדי להמנע ממצב כזה, עלייך לחתום חוזה שיתוף רשת

וגם אם השחקן שלי עובר לשרת בית קברות ואז אני מחזיר אותו לאנומיה תהיה לי את האופציה להקפיץ ערים ? כמו שהיה לי כשחזרתי עכשיו

כן, ביחד עם עוד בונוסים

רק מוסיף שכאילו יש לי חשבון אחד פשוט עם שני שחקנים שכל אחד בשרת אחר ואני רוצה ששניהם יהיו באותו השרת וגם אחד ליד השני אז התוכנית היא להזניח את שניהם עד שייכנסו לשרת בית קברות ואז להכניס את שניהם לאותו אחד השאלה אם זה אפשרי ומה ההשלכות

תוודא שהם יהיו חתומים על חוזה שיתוף רשת לאחר שהעברת אותם ליונומיה