Infinite Horizons 2

• Συμφωνα με το spoiler για το Infinite Horizons 2,μαλλον ερχονται αλλαγες στις μαχες αφου ερχονται νεες

αναβαθμισεις στις μοναδες.

Οπότε θα χρειαστει και παλι το εργαστηριο.

Επισης στο εργαστηριο μπαινουν εμπορικα και εμπορευματικα που με τις αναβαθμισεις που θα δεχονται θα

αυξανεται το φορτιο του καθε πλοιου.

• Αυτά θα είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο παιχνίδι; ή μήπως μας κρύβουν κάποια ακόμη?

• Αυτά θα είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο παιχνίδι; ή μήπως μας κρύβουν κάποια ακόμη?

Για το αν ειναι αυτα ολα τα νεα χαρακτηριστικα της νεας εκδοσης,αυτο θα το μαθουμε μονο οταν μπει η νεα εκδοση ή αν μας δωσουν κι αλλα spoilers.

Σιγουρα θα υπαρξουν κι αλλα νεα χαρακτηριστικα σε επομενες εκδοσεις.

• Στα περισσοτερα κτηρια υπαρχει μια μικρη μειωση στη απαιτηση υλικων,σε μερικα δεν αλλαζει τιποτα ενω σε λιγα(χαρτες,μαυρη αγορα,πειρατικο) τα υλικα που απαιτουναι αυξανονται λιγο.

Στις μοναδες ξηρας,φαινεται οτι καθε αναβαθμιση αυξανει το damage κατα μια μοναδα,ενω στα πλοια φαινεται οτι καθε αναβαθμιση αυξανει το damage κατα δυο μοναδες.

Δυστυχως το μεγαλυτερο εργαστηριο που εχω ειναι 18 επιπεδο και δεν μπορω να δω ακομα την αυξηση στα εμπορικα και τα εμπορευματικα πλοια.

Φαινεται οτι ισως,στην αρχη τουλαχιστον,να ειναι καλυτερα να υπαρχουν περισσοτερα απο 2 εργαστηρια.

Ενα μικρο bug φαινεται να ειναι οτι αν μπει η νεα εκδοση και δεν γινει logout,φαινεται σαν να μην υπαρχει καμια αναβαθμιση και ειναι σαν να ξεκινας τις αναβαθμισεις των μοναδων απο την αρχη,ομως αν πατησεις αναβαθμιση μιας μοναδας και χρεωθεις λιγοτερα υλικα και χρονο 1 ωρας και κανεις logout-login το συστημα επαναφερει τις αναβαθμισεις που ειχες ομως η αναβαθμιση ολοκληρωνεται σε 1 κι οχι σε 4 ωρες.

• θεωρω πως καθε αναβαθμηση θα ηταν σωστο να δειχνει και την αναλογη δυναμη της μοναδας! οστε να γνωριζουμε ποσο δυνατες γινονται!

και με τι μπορουν να τα βαλουν!

οπως οταν παμε στην βοηθεια και γραφει η επιθεση ειναι πχ σε οπλιτη 320!

μετα απο μια αναβαθμηση ποσο θα παει? 350? 360 αγνωστο..

• θεωρω πως καθε αναβαθμηση θα ηταν σωστο να δειχνει και την αναλογη δυναμη της μοναδας! οστε να γνωριζουμε ποσο δυνατες γινονται!

και με τι μπορουν να τα βαλουν!

οπως οταν παμε στην βοηθεια και γραφει η επιθεση ειναι πχ σε οπλιτη 320!

μετα απο μια αναβαθμηση ποσο θα παει? 350? 360 αγνωστο..

Καθε αναβαθμιση ανεβαζει κατα 1 μοναδα την ζημια και την θωρακιση.

πχ οι οπλιτες ξεκινανε στην νεα εκδοση με 360 ζημια και με 20 θωρακιση.Εχοντας και τις 3 αναβαθμισεις απο την παλια εκδοση,ξεκινας δλδ με 363 και 23 αντιστοιχα κι ανεβαινεις λογικα(αν αλλαξει το +1 σε καποια αναβαθμιση φαινεται μεσα στο εργαστηριο

) κατα 1 μοναδα εκαστος ανα αναβαθμιση.

• Εδω ειναι το πως φαινονται οι απαιτησεις για ολες τις μοναδες,με 50αρι οπτικο.Ολα αυτα βεβαια για να πανε απο 3 επιπεδο στο 4(εχω ανεβασει μονο τους οπλιτες 1 επιπεδο)

Δυστυχως εχω εργαστηριο επιπεδο 18 και δεν μπορω ακομα να αναβαθμισω εμπορικα και εμπορευματικα αν κι απο οτι φαινεται καθε αναβαθμιση των εμπορικων θα δινει +20 χωρητικοτητα και καθε αναβαθμιση των εμπορευματικων θα δινει +50.

• το μεγιστο λεβελ που πρεπει να εχει ενα εργαστηρι για να κανει ολες τις αναβαθμίσεις ποσο πρεπει να ειναι ;

j_vZFeOHmem-

• το μεγιστο λεβελ που πρεπει να εχει ενα εργαστηρι για να κανει ολες τις αναβαθμίσεις ποσο πρεπει να ειναι ;

Με την υπαρχουσα εκδοση 32

Με την τρεχουσα εκδοση ενα εργαστηριο εφτανε μεγιστο στο 32 επιπεδο και μπορουσες να κανεις ολες τις αναβαθμισεις αν το ειχες στο 27 επιπεδο.

Με την νεα εκδοση ενα εργαστηριο παλι εχει μεγιστο το 32 επιπεδο αλλα δεν σου επιτρεπει να κανεις ολες τις αναβαθμισεις.Υπαρχουν περιορισμοι.

Συμφωνα με την νεα εκδοση,δεν θα υπαρχει τελος στις αναβαθμισεις.Λογικα σε καποια μελλοντικη εκδοση θα γινει αλλαγη και δεν θα υπαρχουν περιορισμοι.

• Με πόσα λεφτά περίπου μαξάρω τα πάντα?

ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΤΗ

ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ8)

1. ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ<3
    2. ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ<3
    3. ΠΟΝΗΡΙΑ<3
    4. ΠΡΟΔΟΤΗΣ<3
    5. ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ<3
    6. ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ<3
    7. ΤΕΜΠΕΛΗΣ<3
    8. ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ<3
    9. ΚΛΕΦΤΗΣ<3

:closedthread:

• μήπως (λέω μήπως) τα τείχη έχασαν σε δύναμη με την νέα έκδοση;

Εμένα πάντως έτσι μου φαίνεται. (χωρίς να τα ρίξεις με αναβαθμισμένες μονάδες, απλά παλιάς κοπής)

• Σε επόμενη αναβάθμιση το εργαστήριο θα έχει και άλλα επίπεδα άνω του 32 που είναι το μέγιστο σήμερα.

Όταν αναβαθμίσουμε το εργαστήριο τότε θα εμφανιστούν και άλλα επίπεδα στις μονάδες στρατού, ναυτικού και εμπορικών πλοίων.

1731791_a595d.png

• Σε επόμενη αναβάθμιση το εργαστήριο θα έχει και άλλα επίπεδα άνω του 32 που είναι το μέγιστο σήμερα.

Όταν αναβαθμίσουμε το εργαστήριο τότε θα εμφανιστούν και άλλα επίπεδα στις μονάδες στρατού, ναυτικού και εμπορικών πλοίων.

.... όπου το max level θα είναι;.......

εδω γιατι μας γραφει της αλλαγες που κανουμε της αναβαθμισεις που περναμε στα εμπορικα!

και στον στολο δεν γινεται το ιδιο? οστε να ξερουμε τι επιθεση αποκτουνε μετα απο καθε αναβαθμιση?

Dznp8IjdW193

• Εχει ειπωθει οτι οι αναβαθμισεις δεν θα εχουν ορια.

Στην 13 εκδοση,υπαρχουν ομως ορια.

Η καθε μοναδα εχει συγκεκριμενο επιπεδο εργαστηριου για να μπορεσεις να κανεις την πρωτη της αναβαθμιση.Στην συνεχεια καθε επιπλεον αναβαθμιση της χρειαζεται +1 επιπεδο εργαστηριου.Ολες οι μοναδες,οταν θα φτανουν στο Χ επιπεδο και θα χρειαζονται το 33ο επιπεδο του εργαστηριου,για την ωρα θα δειχνουν αυτο το μηνυμα.

πχ τα εμπορικα και τα εμπορευματικα χρειαζονται το 29 επιπεδο για την πρωτη τους αναβαθμιση.29-30-31 και 32 κανεις 4 αναβαθμισεις και για την ωρα δεν μπορεις να κανεις αλλες

πχ οι οπλιτες χρειαζονται το 4 επιπεδο για την πρωτη τους αναβαθμιση Ο τυπος ειναι 32(τρεχων μαξ εργαστηριο)-4(πρωτη αναβαθμιση μοναδας)+1=29 που ειναι η μεγιστη αναβαθμιση που μπορει να φτασει για την ωρα η μοναδα.

• .... όπου το max level θα είναι;.......

Στις μοναδες εχει ειπωθει οτι δεν θα υπαρχει max level.

Για το εργαστηριο,αγνωστο.Εχει ειπωθει οτι θα διορθωθει το τρεχων προβλημα.Δεν εχω διαβασει προσωπικα οτι η λυση θα ειναι να εχει υψηλοτερα επιπεδα(πολυ πιθανο να συμβει).Ομως μπορει και να μην δημιουργηθουν αλλα επιπεδα,αλλα απλα να απελευθερωθουν τα ορια(δικη μου εικασια).