שרת גאיה

• יצא למישהו לשחק בשרת הזה?
    מרגיש בודד פה והטבלה לא מעודדת

שוקל להקפיץ

יש ברית שמוכנה לקבל אותי ביונומיה??
    אני עם 250 אלף נקודות

• ב סופ-ו של דבר אם גאיה גווע, יעשו מיזוג ו/או שידח-פו אליו משרתים קטנים אחרים או שימזגו אותו

עכשיו תתפתח כי אנומיה זה שרת של מיליו-נרים מבחינת גנרלים, ניקוד ואמברוסיה

המכיר אותי לא נזקק שאציג עצמי בפניו

המהלל עצמו חסר אישיות

לכן אדלג מעל המשוכה הזאת ואחריש

• אהלן חברה אני חוזר למשחק אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה ולא מעט דברים השתנו מפה לשם נכנסתי לשרת גאיה והוא ממש מת או ממוצע מעל מיליון נקודות ...יש למישהו מושג איך אני עובר לשרת אחר בלי שהמשתמש שלי יימחק ?והמלצות לשרת עם הרבה ישראלים להיכנס אליו..

• זאת הדרך היחידה? אין אזה אופציה של לא להתחבר חודש ואז השחקן יעני מתנתק מהשרת או משהו

יש גם את האפשרות שרשמת אם אתה רוצה לחכות חודש וקצת .

• אבל זה ודאי? כאילו לא יימחק לי החשבון ? ואתה יודע לומר חודש וכמה ?

כל עוד אין לך פרמיום מופעל בתיבה, השחקן יגיע לבית קברות תוך 37 יום מההתחברות האחרונה

חשבון נמחק רק כאשר נפתח שחקן חדש ולא מבוצעת בו שום פעולה (בנייה/מחקר) לכן כל עוד המשתמש שלך בנוי אין לך מה לדאוג

אם יש לך פרמיום מופעל בתיבה (נניח ייצור שיש מוגבר) השחקן לא יכול להמחק עד שהפרמיום ייגמר.

שבת שלום

• ואיך יודעים אם אפשר כבר להעביר את השחקן ?י

מה משתנה בלובי בשם של השחקן שמראה זאת או פשוט מנחשים, נכנסים, טועים והספירה מתחילה מחדש

המהלל עצמו חסר אישיות

• ואיך יודעים אם אפשר כבר להעביר את השחקן ?י

מה משתנה בלובי בשם של השחקן שמראה זאת או פשוט מנחשים, נכנסים, טועים והספירה מתחילה מחדש

אתה תראה שהשחקן שלך נמצא בשרת בשם אשפודל

• מה אני עושה אם יש לי נגיד ייצור שיש מוגבר לעוד חודשיים ? יש איך לבטל את זה ? סתם חבל לי לחכות שלושה חודשיםעד שאעבור שרת ואני די לא נהנה בשרת הזה ...

• מה אני עושה אם יש לי נגיד ייצור שיש מוגבר לעוד חודשיים ? יש איך לבטל את זה ? סתם חבל לי לחכות שלושה חודשיםעד שאעבור שרת ואני די לא נהנה בשרת הזה ...

שמע אתה יכול פשוט לחכות חודש וחצי נגיד ואז לנטוש כדי להנות כמה שיותר מהבונוס אבל אני באופן אישי לא מכיר פתרון שיאפשר לך לבטל את הבונוס כדי שתוכל להנות ממנו בשרת אחר שאליו תעבור בלי לשלם אמברוסיה על ההעברה

תוותר על הייצור מוגבר חודשיים... בקטנה

תחכה 37 יום והשחקן שלך יימחק ויגיע לשרת חיצוני בשם אשפןדל

משם אתה יכול להקפיץ לאיזה שרת שאתה רוצה

שים לב שאתה מקפיץ נכון ובודק את הנתונים טוב שלא תצטרך לחכות שוב 37 יום...

לטעמי יונומיה שרת שבדרך למות גם...

• ‏תיאורטית

אף שרת לא יחזיק

פותחים שרת, יש התלהבות

שחקנים מקווים להיות הראשונים ולהגיע למיקומים טובים

אבל ויש כאן אבל גדול

מתחילות התארגנויות, כספים זורמים

כפולים יוצרים איי מבצר במקומות טובים ומשאירים בררה לאחרים (שמתייאשים ומחכים לעוד פתיחת שרת) וכמובן "נופלים" או נוטשים

ברית חזקה משתלטת על הפירטים מה שהופך אותה לחזקה יותר ומייאשת את האחרים

השרת מתרוקן, שרת חדש נולד או מתמזג והכול שב על עצמו כמו "לולאת זמן". י

הדרך היחידה, להחזיק מעמד ולהבין ש"אין חדש תחת השמש" אבל יש הרבה חדש מעליה, השאלה איך מטפסים מעליה

לדעתי... להישאר במקום עד המיזוג הבא שיגיע על מנת "למלאות את השורות" שבכול מקרה יתרוקנו כמו שקרה לשרת אלפא וביתא כי אם חוזרים פעם אחר פעם על אותו דבר ומצפים לתוצאה אחרת, איינשטיין כינה אנשים כאלה בשם לא מחמיא בכלל

יש רק דרך אחת להחזיר "עטרה ליושנה"... לפתוח שרת בלי פירטים, בלי פסלים, בלי הטבות, בלי אמברוסיה

משחק חף מכול ושם איכות השחקן, איכות הברית ישלטו, לא כספם

ועוד משהו, בשרת כזה יפתחו את המשאבים בטירוף כי רק הם שימלאו את המחסנים ומלחמות בזיזה

זה יחזיר את השרת אומנם למה שהיה לפני עשור וחצי, אבל זה גם יהפוך אותו לשרת הטוב ביותר

ועוד משהו, לא חייבים להסכים איתי, אבל, מה אם אני צודק וכולם "יקפצו" לשרת כי זה יהיה ה' שרת!!! וגם אם לא כולם, תנסו, מה יש לכם להפסיד? י

יהיו שרתים לפירטים, אמברוסיות ושאר המרעין ויהיה שרת חף מכול

מעניין מי קרא עד הסוף כי הסבלנות הישראלית לא מצטיינת במיוחד בסבלנות

המהלל עצמו חסר אישיות

• קודם כל, קראתי הכול ואתה צודק, שרת חינמי שאין בו אפשרות לקנות דברים באמת יהיה "בריא" יותר למשחק
    באותו זמן, כפולים לא יפתרו ואנשים עדיין יסגרו מבצרים וישחקו עם כפולים מה שישאיר את הכול בדיוק באותו המצב
    אם אתה רוצה להחזיר את הזמן אחורה זה יהיה שרת שאין בו שוק שחור ואז הכול יהיה הרבה יותר מאוזן

• שכחתי מהשוק וכמובן ללא כפולים ומי שיעשה וייתפס, באן נצחי

כל הרעיון להחזיר את השפיות למשחק

לתת לאנשים אפשרות בחירה מה עדיף בעיניו

עם כל האלמנטים שלדעתי ואני רוצה לציין שזאת רק דעתי האישית ואני לא מייצג אף אחד, או בלעדיהם

המהלל עצמו חסר אישיות

• אוקי אז קודם כל קראתי עד הסף ואהבתי..דבר שני יש לי כמה שאלות ואני מניח שהן שאלות של מתחיל אבל אשמח לבירור בכמה נושאים שלפחות ממה שזכור לי לא היו כשהתחלתי בזמנו לשחק במשחק

1.פיראטים-מה הסיפור של זה ? מה זה נותן ? איך זה מהווה יתרון לאנשים מסויימים ובכללי מה המשמעות של זה ?

2.שוק שחור..מה זה אומר ? מה קורה שם בפועל ?

3 מה זה כפולים שציינת למעלה?

4.מה זה סוחר אפל?

5.מה זה המפות האלה שאתה מקבל כשאתה תוקף את הברברים ?

תודה לכל העונים !