Herkese selamlar,
Oyuna 2009 yılında başlayıp, uzunca süre oynayan ve sonra ara ara girip çıkan biriyim. Ama son 1 yıldır tam zamanlı oyundayım ve gözlemliyorum.
Benim aklımı kurcalayan birkaç husus var, bazılarından bahsetmek istiyorum. Çünkü burnuma pis pis kokular geliyor.
1. Konu Yüksek Puanlı Oyuncular
- Hesap kurulum tarihi 8-10 yıl arası olan bazı oyuncuların puanları anormal derecede yüksek değil mi? Geçenlerde 1.037m (yani 1milyar37milyon) puana ulaşan oyuncu gördüm. Hesabında 90milyar altın 4 milyon gp var. Bu oyunu oynayanlar gayet iyi biliyor, bunun normal yollarda çokta olması mümkün değil. Hadi diyelim, ambrosia ile yapmış olsun ama sadece altın için dahi 4milyon₺ ödemesi gerekiyor. Ya bu hammaddeleri bulmuşken o hesapların birde adalarında inanılmaz seviyelerdeki madenler? Bu kadar hammadde nereden geliyor? Hem hesap geliştir hemde maden geliştir? Sadece para olamaz? Bir hile var bu işte. Hiç mi hata yapmıyorlar? Peki multi hesaplardan yapsın diyelim ama bunun içinde birçok hesap ve zaman gerekli ve elbette bu denli büyük bir operasyonda hatada olur. Peki bu hatalar nasıl farkedilmiyor? Sayın FastFooD ve PannaCotta bu konuyu incelemeye aldınız mı hiç? Bu işte bir sıkıntı var ya yanlış onlarda yada sayın yöneticiler sizde. Kusura bakmayın, açıkça konuşalım. Aksine bir fikriniz varsa yazın, ve bu topluluğu bilgilendirin.
2. Konu Yüksek GP Hesapları
- Az önce bahsettiğim adamların aktif hesaplarından milyonlarca gp var. Bunun yanında bazı hesaplarda da yüzlerce milyonluk gp topluyorlar. Biz insanlar hata yaparız, bunların bu hesaplarında anormal hiç mi aktivite yok. Yeterince araştırma yaptınız mı sayın FastFooD ve PannaCotta ? Zannetmem çünkü bana öyle geliyor ki bu sorunların merkezinde yöneticiler mi var?
3. Konu Helios Kuleleri ve Ada Kapatmaları
- Multi hesaplarla alakalı o kadar ince düşünülmüş kurallar varken, nasıl oluyor da birçok kişi ada bile kapatabiliyor? Bu adalar da dikkaktinizi hiç çektimi bilmem ama kaydı silinmiş oyuncular tarafından yüzlerce günlük yağ bağışı oluyor ve demin bahsettiğim anormal maden bağışları ile inanılmaz gelişmeler yapılıyor? Sayın yöneticiler FastFooD ve PannaCotta siz bu işin neresindesiniz? Kontrol eden mi? O yada bu sebep ile gönüllülük esasıylada olsa görevini yapmayan mı?
İşin özü şu, topluluğun kan kustuğu bu ve benzeri birçok konuda ki duyarsızlığınız ve sessizliğiniz, bana acaba yöneticiler bu işin neresinde diye sordurttu? Bütün kibarlığım ve samimiyetimle söylüyorum, artık yeter bu işi bırakabilirsiniz. Yapacağınızı yaptınız yapmadıklarınızda malum.
Eskiden ihtiyaca yönelik sürekli forum ve oyun yöneticisi alınırdı. Artık uzunca bir süredir alınmıyor. Neden? Oyuncuların tekelleşmesi yanlışsa yöneticilerinde tekelleşmesi yanlış ve güç zehirlenmesi yaşatıyor. Bu işe uygun başka kişiler, şirketin ön elemeleri ve görüşmeleri ile seçilip gelir. Herkesin yeri doldurulabilir. Yeter hakikaten yetersiniz.
Saygılar herkese