שאלה לגבי מלחמה -- וקניה של צבא....

• היי חברים הרבה זמן , ... חזרתי עם שאלה בנוסף [ אשמח אם ריאל ספראטה יענה כי אני יודע שאתה יודע הכל חחח]

.אז ככה טיפונת אוכל את הראש :P^^.

חחחחח אחרי שחשבתי הרבה זמן אין דרך להציג את מה שאומר מבלי להישמע בכיין וזה בסדר יודעים מה !!! בסוגיה הזאת אני מתבכיין חחחחח

מה עלי לעשות במצב הבא.

ברית שחלשה ממני מאוד החליטה לתקוף אותי לא משהו מאיים בהתחלה קרה לכל שחקן חזק אני מאמין....

מפה לשם יום אחרי יום הם מעלים גרנילים מעל 120 אלף ביום....

אני מתחיל לאכול תסביך אומר בואנה אין מצב שהם מייצרים יותר ממהר ממני זה לא אפשרי וגם אני לא עושה ב24 120 אלף גנרלים ....

חחחח מפה לשם הדיפלפוט שלהם סליחה ממש שולח רשימה של שחקני עבר שהוא טען שהם הפרישו ... ואז נפל לי ....הם פשוט רוכשים צבא בשוק שחור ואני מייצר חיילים כמו סתום חחחחח....

עם יד על הלב זה מצב הכי דפוק שנתקלתי בו.

אז עכשיו אחרי שהדמעות יבשו חחח לא באמת אני עדין בוכה LOL .

מה לדעתכם הפיתרון שיש לי כאן ?? אני חושב רק על לעבור סרבר ....

נ.ב

GAMEFROGE בורות של *** עם השוק השחור הזה הכל הלבנת זהב !!! טפי חחחחחחח אם פותחים אז עד הסוף ....

.תודה לעונים חברים, לדעתי צעד שנוי במחלוקת אולי חוקי אבל... מסריח ויש היאמרו יצירתי שנותן פשוט יתרון לכל אחד .

הוסרו קללות - המילה "בן זונה" הוסרה והמשתמש קיבל אזהרה רגילה (על קללות)

• לא מכיר את הסיטואציה שאתה כרגע נמצא בה, אבל יש כמה אופציות ברירות מחדל שהייתי ממליץ לך לשקול לעשות

1. להלחם בהם באופן שתגלה שמצליח להציק להם - למשל, על ידי תקיפה של ערים שאין להם צבא. אין להם צבא בכל מקום 24/7, אתה יכול לעשות את זה ללוחמים שלהם וגם לשחקנים מהברית שלהם שלא נלחמים ובכך בכל זאת להציק להם. כשיש לך מחסור בצבא, אתה לא צריך להכנס לקרבות, כי הקרבות מיותרים. תיגש לתכלס ופשוט תתחיל לכבוש נמלים ולבזוז משאבים איפה שאין צבא.

2. לשלוח הודעות להרבה שחקנים חזקים בשרת ובסופו של דבר יכול להיות שתמצא מישהו שיעזור לך ובכך הסיפור יסתיים, תעשה באזז מהעניין ותהפוך כיסאות, תספר להרבה אנשים על הסיטואציה, איקרים זה משחק שמבוסס על פסיכולוגיה

3. לשלב את סעיף 1 ו2

4. כמובן שאתה גם תמיד יכול לעבור שרת, אבל אם תשלב את הסעיפים 1 ו2 שכתבתי אני מאמין שתוכל לגרום להם לעזוב אותך

• קיבלתי תודה רבה ,

בנוסף לעתיד , מישהו במשחק הסביר משהו כזה שכדי שיהיה גנרל רדום עם לפחות מיליון גנרלים להעיר אותו בעת הצורך

אבבל לא להילחם איתו רק למכור ממנו את הגנרלים בשוק השחור אל עצמי שאגב ככה הברית מולי עושה אבל השחקן שמספק להם את הנשק לא בברית שלהם ]

[אני לא יודע מי הוא כיאלו יכול להיות כל אחד[

ר תודה רבה על הרעיונות כבר פועל :thumbup::thumbup:

• ‏אם מישהו מחפש תרבות, חינוך, דרך ארץ בפוסט הפותח את השרשור, הוא כנראה הגיע לפורום מכוכב אחר

בכול פורום אחר הוא היה מועף ונחסם בשנייה

חבל שזה לא קרה גם כאן

המכיר אותי לא נזקק שאציג עצמי בפניו

המהלל עצמו חסר אישיות

לכן אדלג מעל המשוכה הזאת ואחריש

• דביר, העניין טופל, נתתי לו את האפשרות לתקן, בעיקר מכיוון שהיה כבר מנהל אחר בפוסט

הקללות הוסרו ע"י מנהל אחר, המילים הלא ראויות יוסרו כעת על ידי והמשתמש קיבל אזהרה

נא לשמור על שפה ראויה

• ואוו חברים נכנסתי במקרה לפורום ולא ידעתי ששתי מילים כל כך מפריעות .

1000 סליחות. .

אני מבין שאנחנו קצת רגישים פה :).

בכל המקרה העניין טופל נכון? ,

ואני הבנתי לא לקלל [בנוסף גם התנצלתי בתוך הפוסט כן] אבל ....שלכם ואני איתכם.

שוב סליחה על השפה :).

דביר לקח את ממש קשה

.אני ממש מצטער דביר באופן אישי שהשפה כל כך פגע בך .

[זה הזמן להגיד שאם אני אחסם לא יישארו בכלל פעילים בפורום רק מנהלים [ חחח סתם סתם אני צוחק חברים:saint: .] ]

למדתי מהטעות ולא יקרה שוב תודה לכם. :*:*:*:*:*:*

• בי, אישית, לא פגעת

אם היית מכוון אלי לא הייתי נפגע מאדם שזאת צורת ההתבטאות שלו, הוא לא שווה זאת

הכול הערתי מה דעתי על אדם שמתבטא כך ברשת חברתית ציבורית ופורום הוא רשת חברתית ציבורית

אדם שרוצה שיכבדו אותו ראשית שיכבד אחרים וגם אם המושג כבוד לא מצוי במילון אישיותו, שיחשוב לפני שהוא מתבטא ולא ישתלח

אנחנו יכולים לא להסכים ואף להימצא בסכסוך אבל תמיד לזכור שבצד השני של הסכסוך נמצא אדם, לא חפץ

זה משחק אסטרטגיה ובזיזה היא חלק ממנה שכן מצד אחד מביאה משאבים (לשדרוג גם הוא כלול באסטרטגיה), ומצד שני מפריעה לאחר להתקדם עליו

בעידן שלא היו כל ההטבות שישנן וגם יונת ההגנה עד עירייה רמה 4 לא הייתה, בזיזות היו חלק הארי של המשחק ואף אחד לא התבכיין, קילל, וכתב בצורה מכוערת כמוך סירלילז

אף על פי כן בתחילה כאשר רק התחלתי לשחק בשרת דלתא, הותקפתי ונבזזתי על בסיס יומי עד שהתחזקתי, נכנסתי לברית והפכתי להיות המנהיג, ברית התקפית

זה התנצלת... מכובד ומכבד

המשך משחק נעים ולזכור, זה רק משחק

המכיר אותי לא נזקק שאציג עצמי בפניו

המהלל עצמו חסר אישיות

לכן אדלג מעל המשוכה הזאת ואחריש

• ואווו אחי איזה חפירה בשביל מישהו שזה לא פגע בו אישית,....., .

.

"

אדם שרוצה שיכבדו אותו ראשית שיכבד אחרים וגם אם המושג כבוד לא מצוי במילון אישיותו, שיחשוב לפני שהוא מתבטא ולא ישתלח

אנחנו יכולים לא להסכים ואף להימצא בסכסוך אבל תמיד לזכור שבצד השני של הסכסוך נמצא אדם "

חח על זה נאמר האדם צועק את שחסר לו.... ידידי

:D:D:D

שיהיה לך בהצלחה במשחק בחיים כפרה...כל טוב