Sziasztok!
Szét van offolva a háborús topic. Úgy gondoltam,hogy inkább nyitok rá egy kibeszélőt.
Nos az aktuális helyzet a következő. (előzményeket tudhatjátok a háborús topicból)
Az AF vezető kankos egy időre feladta a játékot és vakációba vonult. (gondolom azért az asszony accáról figyelemmel követi a dolgokat)
Az AF tagság java vakációban. A nem vakációzó tagok nagy része tp nélkül.
Akinél tp van az pedig bújkál.
The Member így 3 hónap után előkerült és csatázni szeretett volna. (beugrott hozzánk) Majd mikor látta megérkeztem - mert,hogy tudta a tp-m két napnyira- fél napnyira menekült sereggel és kicsit több,mint 1 napnyira flottával.
Az is hozzátartozik,hogy nem tudok egy jót csatázni sem,mert akárki meglát,egyből nyúlcipő van..lásd AJ,acm stb...
Tehát a nagy harcosok,a régi szerverük elnyomói csúnya kúpolás alatt állnak,de ők azt állítják ezt élvezik.
Feltenném a kérdést,hogy ebben mit lehet élvezni? -kiváncsi vagyok a véleményekre-
- A tp-vel folyamatosan bújkálni és menekülni kell
- Termelni nem lehet,mert a szemét REV lefoszt
- Vakációzok folyamatosan pár nap szünettel
- Építeni nem tudok,mert nincs miből
- A játékom abból áll,hogy feljövök és megnézem hol foglalnak,hol hagytak csak 10 törőt,amit letudok gyors ütni magamról
- Ha csatába kezdek hamar menekülnöm kell,mert megesznek reggelire
- Nem tudok nyugodtan aludni,mert ezek a szemetek jönnek éjjel is
- Nem tudok nyugodtan aludni,mert kankos vakban van és nem tud belépni nekem,ha támadnak..
- Beugrok éjjel 17. helyre,hogy majd csinálok szép cr-eket,de szemét dv elkerget és 320 ambróért egy fél CR-em sincs...nem gond,volt már ilyenből vagy 8-10 már.
- A sajnos nagyon gyengélkedő MU-nak is több pontja van a PL-ben,mint nekünk kalózpontunk etap zárásakor
Szóval kérdem én! Mit lehet ezen élvezni? Aki érti magyarázza el nekem. Ennek a játéknak két "játszását" ismerem. Játszok,mert szeretek harcolni és harcolok,vagy kertészkedek és építkezem,mert ezt szeretem,minél előbb szeretnék lenni a toplistán.
Ha bárki az aranygyűjtéssel jön,csak jelezném. Az abból vett nyersit is elfogjuk hozni! :-))
Csókoltatom az egész AF-et.
Örülök,ha élvezik,mert egy darabig ez még menni fog,ha nem adják feltétel nélkül meg magukat,hisz a háború zárására megvolt az esély,de kankos báttya fordítva ült a lovon!
R.