Háborús kibeszélő Revolution (REV) - AFeláldozhatók(-AF-)

• Sziasztok!

Szét van offolva a háborús topic. Úgy gondoltam,hogy inkább nyitok rá egy kibeszélőt.

Nos az aktuális helyzet a következő. (előzményeket tudhatjátok a háborús topicból)

Az AF vezető kankos egy időre feladta a játékot és vakációba vonult. (gondolom azért az asszony accáról figyelemmel követi a dolgokat)

Az AF tagság java vakációban. A nem vakációzó tagok nagy része tp nélkül.

Akinél tp van az pedig bújkál.

The Member így 3 hónap után előkerült és csatázni szeretett volna. (beugrott hozzánk) Majd mikor látta megérkeztem - mert,hogy tudta a tp-m két napnyira- fél napnyira menekült sereggel és kicsit több,mint 1 napnyira flottával.

Az is hozzátartozik,hogy nem tudok egy jót csatázni sem,mert akárki meglát,egyből nyúlcipő van..lásd AJ,acm stb...

Tehát a nagy harcosok,a régi szerverük elnyomói csúnya kúpolás alatt állnak,de ők azt állítják ezt élvezik.

Feltenném a kérdést,hogy ebben mit lehet élvezni? -kiváncsi vagyok a véleményekre-

- A tp-vel folyamatosan bújkálni és menekülni kell

- Termelni nem lehet,mert a szemét REV lefoszt

- Vakációzok folyamatosan pár nap szünettel

- Építeni nem tudok,mert nincs miből

- A játékom abból áll,hogy feljövök és megnézem hol foglalnak,hol hagytak csak 10 törőt,amit letudok gyors ütni magamról

- Ha csatába kezdek hamar menekülnöm kell,mert megesznek reggelire

- Nem tudok nyugodtan aludni,mert ezek a szemetek jönnek éjjel is

- Nem tudok nyugodtan aludni,mert kankos vakban van és nem tud belépni nekem,ha támadnak..

- Beugrok éjjel 17. helyre,hogy majd csinálok szép cr-eket,de szemét dv elkerget és 320 ambróért egy fél CR-em sincs...nem gond,volt már ilyenből vagy 8-10 már.

- A sajnos nagyon gyengélkedő MU-nak is több pontja van a PL-ben,mint nekünk kalózpontunk etap zárásakor

Szóval kérdem én! Mit lehet ezen élvezni? Aki érti magyarázza el nekem. Ennek a játéknak két "játszását" ismerem. Játszok,mert szeretek harcolni és harcolok,vagy kertészkedek és építkezem,mert ezt szeretem,minél előbb szeretnék lenni a toplistán.

Ha bárki az aranygyűjtéssel jön,csak jelezném. Az abból vett nyersit is elfogjuk hozni! :-))

Csókoltatom az egész AF-et.

Örülök,ha élvezik,mert egy darabig ez még menni fog,ha nem adják feltétel nélkül meg magukat,hisz a háború zárására megvolt az esély,de kankos báttya fordítva ült a lovon! :-)

R.

• Azt írják többen, több helyen, hogy az AF tagjai másik szerverre mentek harcolni és Acheront hanyagolják.
    Most ennek a valóságtartalmát én nem tudom, de az újabb szervereken tuti, hogy nincsenek jelen.

Talán Hydra, ott mennek harcok, a többi csöndes. De ott meg nem tudok AF tagságról, hogy jelen lenne. Javítsatok ki, ha tévedek.

Szóval érdekes..lehet globalra mentek valahová? Bár ott sem rúgnak labdába.

• Sziasztok!

Így van Ronney10, ügyesek vagytok nagyon:!::!::!:

Papa meg a Margitka is nagyon büszkék rád!<3:love:

Jöttök akkor ma ebédre?:saint:

Puszil a család! Hajrá REV !