DEVLET-İ CİHAN (KAOS) İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• MERHABA KRONOS SERVERİ SAKİNLERİ

Öncelikli olarak savaşmakta olduğumuz ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızdaki husumetin nasıl size anlatmak istiyoruz.

Server birleşimi sonrası ilk korsan döneminde ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızda birçok sürtüşme olmuş ve sonrasında bu durum için karşılıklı müzakereler başlamıştır.
    Karşılıklı olarak anlaşılıp görüşmeler bitirildiği anada ƊЄԼƬƛ ittifakı görüşmeleri hiçe sayarak korsan baskınları başlatmıştır.

Bu süreç sonrasında ittifakımız korsan puanı toplamaya ara vermiştir.

Daha sonra Ş A H ittifakı ile yapmış olduğumuz savaşın barış görüşmesi yapılıp iki tarafta geri çekilmeleri yapıp elindeki general puanlarını depolarına devrettiği anda CASTLE ve J O K Z I L L A adlı oyuncular biz KAOS'u sevmiyoruz diyerek ittifak üyelerimize yağmalar atmaya başlamıştır. KOCAREİS ve ikarius ile yaptığımız görüşmelerde biz diploması yapmayız, biz istediğimizi yağmalarız gibi söylemler kullanılmıştır.

Şu dönemde bizim ƊЄԼƬƛ ittifakına savaş açma sebebimiz anlatmış olduğum durumdan kaynaklıdır. İttifak üyelerimize yapılan illegal saldırıların karşılığını ƊЄԼƬƛ ittifakındaki herkes çekecektir.

ŞAVAŞA GİRDİĞİMİZ ANDAN İTİBAREN ALDIĞIMIZ TÜM RAPORLAR AŞAĞIDA MEVCUTTUR.

• Öncelikli olarak savaşmakta olduğumuz ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızdaki husumetin nasıl size anlatmak istiyoruz.

Server birleşimi sonrası ilk korsan döneminde ƊЄԼƬƛ ittifakı ile aramızda birçok sürtüşme olmuş ve sonrasında bu durum için karşılıklı müzakereler başlamıştır.
    Karşılıklı olarak anlaşılıp görüşmeler bitirildiği anada ƊЄԼƬƛ ittifakı görüşmeleri hiçe sayarak korsan baskınları başlatmıştır.

Bu süreç sonrasında ittifakımız korsan puanı toplamaya ara vermiştir.

Daha sonra Ş A H ittifakı ile yapmış olduğumuz savaşın barış görüşmesi yapılıp iki tarafta geri çekilmeleri yapıp elindeki general puanlarını depolarına devrettiği anda CASTLE ve J O K Z I L L A adlı oyuncular biz KAOS'u sevmiyoruz diyerek ittifak üyelerimize yağmalar atmaya başlamıştır. KOCAREİS ve ikarius ile yaptığımız görüşmelerde biz diploması yapmayız, biz istediğimizi yağmalarız gibi söylemler kullanılmıştır.

Anlaşmaya uymamak var.
    Verdiği sözden dönmek var.

Eline general deposu, birkaç milyar altın geçince egosundan kendisini bile görememek var.

Güçlü iken diplomasi yapmayız deyip, sıralı yağmaları yiyince artık savaşmayalım diye teklif getirmek var.

Tipik tarlagücü işte, zerre miktar şaşırmadık...

Yağma raporları ve ada görüntüleri çok güzel. Elinize, emeğinize sağlık.

QXLgRG.png

Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.

• Raporlari kendim asamadim, forumdaki bi hata nedeniyle bugune nasip oldu gelebilmek. Burdan Laz Murat'a namıdiğer '' Bay Tek Başına Var Olamayan Adam'' icin iki kelam edeyim. Heradaki savasimizda varlık gosteremeyip baska server dan kankasini getirmisti hatırlarsınız. Savasin devaminda hesabi banlatmisti benim bildiğim uc tane haha ve kayip hanesine +1 eklenmisti. Devaminda intikam arzusuyla yanip tutusan bu Vegas ittifagi lideri, savas meydanında yine ağzının payini alinca bu sefer daha bambaska bir ittifaktan yardim istemişti oldu mu +2. Sonuç koskoca ittifak lideri, aslında lider degil adeta bir maşa, tek basina karar veremez ve baltaya sap olamaz, yap derler yapar, otur derler oturur, sabah 7 de tatile al derler alir. Lafta asip tutar icraatte sifir.

Bu server a bizi sevdiğinden gelmis sanırım, kendi ittifagini dagitip siginmis kankalarinin yanina, uzaktan bir gemi gonderip hazirlan geliyoruz diye mesaj atiyordu. Dedim sen yorulma ben ziyaretine geleyim rodosu bastığı gibi topuk, zaman kazanmak icin de her sehrine 3k mizrak koymus haha oldu mu +3.

Bekle bakalim daha yeni başlıyoruz cakma laz ziya seni.

Bütün serverdan daha fazla gp ve altini var diye kendine guvenip, biz diplomasi yapmayiz biz söyleyiz biz boyleyiz diyen Delta ittifagi, asil onemli olanin karakter olduğunu, verilen sözde durmanin, erdemli davranışın önemini ne zaman anlayacak acaba?

Biz guya SAH ittifagi ile savasiyorduk, savasanlarin yarisi baska hesapla gelen DELTA lilardi. Biz savasi karsilikli diplomasi sureciyle noktalamisiz, karsilikli tebrikler, teşekkürler edilmis. Hop delta 17 ye tp atip yagmaya başlıyor. Bu simdi nasil yorumlanır? Bu bir oyun eninde sonunda bir oyun! Ahlak nerede ahlak?

Ayni tarifeyi biz cekince adamlariniz tatile aldi, birini korudunuz diğeri kaldi.

Sizden büyüğünüz geldi de simdi kimildayamiyorsunuz, forum artik daha eglenceli olacak.

Gelelim anadolu kaplani meselesine, sizin degisimizle '' Anadolu kedisi'' diye. Hanhi ittifaga gitse karıştırıp çıkıyor. Olmayan seyleri yasanmis gibi anlatıyor, bir yalanlar sıralıyor, hem büyük hem de sık tekrar ile, insan olmadigini bilse bile bi şüpheye düşüyor. Inanmak isteyenler de sazan gibi atliyor, DELTA ittifagi gibi. Neyse bizi de karıştırdı, attigi yalanlari deltalilar iyi bilir ki o nedenle kaosa dusman olduğunu iddia edenler de var kendi içlerinde. Ve olaya bakin, bu anadolu kaplani ben hesabi sattim diyerek nick değiştiriyor, hesabi mezara bırakıyor. 2 ay sonra hop tekrar kronosta. Hangi ittifakta Cx, yani deltaya yakinligiyla bilinen ittifak. Ya hu siz niye bu kediyi bahane ederek bize dusmanlik beslediniz. Entrikalar icinde entikalar, sarayda olmaz bu kadari.

Bundan sonrasi icin her seyde her yerde karsinizdayiz. Ama birimiz ama ikimiz. Sizden küçük bir ittifagiz, saga sola yalanlar yaymayi birakin.

Size de hades kullandirtmayacagim, kucuk rapor alınca sevinmeyin.

• Şuraya sparta kesme keyfi ekleyelim biraz :sleeping::sleeping:

Arkadaşın 100M den fazla puanı var ama savaş bilgisi sıfır

Yardım çığlıkları içinde ittifağına seslendi de kimse gelemedi galiba sonra iş başa düştü tabi

Ben de o sırada moralden dağılmasın diye kesip kesip çıkmak zorunda kaldım

Bu da devamı

1 düz şahmerdan ile limanını alabileceğini zannediyor :D

1 tanenin yetmediğini anladı galiba ||

20 de yetmeyince 215 olmuş8o

Arada bi yerde 12 rodos şehri olmasına rağmen seviye 2 rodos bastı aceleden herhalde

Adanın son hali

Şimdi size biraz da eğlencelikler getirdim

Önce beni korkulu düşmanlarından biri zannedip ardından nickimi yanlış anlayıp benimle alanen flört etmeye çalışan bir zavallı kartal göstereceğim :D:D:D Oysaki ben bütün samimiyetimle arkadaşa savaşmayı öğretiyordum kendisinin niyeti farklıymış haha

Özgüveni düşük gariban çocuğun, arkadaşça davranan karşı cinsi, flört anlamasıyla yaşadığı hayal kırıklığına seni de uğratmak istemezdim minik kartalcık:whistling::whistling:

Şuraya biraz da tripcan bi arkadaş çizelim

İşi olmazsa ne yapardık bilmem :thumbdown::thumbdown:

• Adaya gelir gelmez gece 4 de sıcacık yatağından uyandırıp tatile aldırdılar hesabı ancak multiyi unutmuşlar :)

''qwerty'' nicki de nedir yahu? Kendini ifade edecek bir isim bile bulamayan insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz.

Generalinden gp çekip geldi, kendisini pek önemsemdiklerinden olsa gerek alelade filo verip göndermişler, 1200 düze 100 havan vermişler. Kendi işini kendin hallet demişler ama örs 4 ile geliyor üzerimize, acemi cadı :D:D Yan adandan seni yağmalamaya geliyorum, rapor vermiyim diye son dk sparta alıyorsun, sonra kara askeri çekmeden benim adama tp atıyorsun bu nedir haha deposunu ekmekle sıyırınca da niye kaçtın diyor, şimdi mesajlarını dökmek istemiyorum sonra şikayet ediyorsunuz

100M lik arkdaşla yarım kalmış heabımız vardı. Depo arttırıcı koruyucu ne varsa bütün tuşlara bastı arkadaş

İşgal ettiğim şehrini kurtarmak için hoplit mızrak falan atıyorsun, kendi suru kendisini dövdü haha. Ben sana 100M olamazsın demedim, basit savaş mekaniklerini bile öğrenememişsin dedim . Aşağıya bir örnek rapor bırakıyorum bundan 12 tane var hiç uğraşamam hepsini koymaya.

Tatile almadıkları zaman da şöyle şeyler çıkıyor karşımıza

Gece vakti adaya tp atıp 2 saatte kaçan bir general bir de yaver çizelim.

• BEREKETLİ BİR HAFTASONU

Yüklemeye üşendiğim yaklaşık 50 rapor daha mevcuttur. Yüklemek istememin sebebi hep aynı kişilere yapılan saldırılardan benzer malzemeler çıktığı için tekrara düşmüş gibi olmak istemememdir.

• birleşim oyunu çok fena hareketlendirdi, bu hafta raporlu olucam, okunacak çok rapor var. umarım bir şeyler öğrenirim :) bu arada her iki tarafa da başarılar dilerim, güzel raporlar.

lel952y.png

• MERHABA KRONOS SAKİNLERİ 380 DENİZ VE KARA SAVAŞI RAUNTTA SAVAŞMAYI BİLMEDİĞİ İÇİN MALZEME KASMA YOLUNA GİTTİĞİ İÇİN BU SAVAŞTAN ÇEKİLMİŞ BULUNMAKTAYIZ.

SANKİ KAZANMIŞ GİBİ FORUMDA PAYLAŞIM YAPACAKLARA İTİBAR ETMEYİZ SAAT SAYIYORUZ HADES MUCİZESİ BİTTİĞİNDE YENİDEN SAVAŞ BAŞLAYACAKTIR.

KESİM FARKLARI GÖRSELLERDE ORTADADIR.

• Merhaba, son birkaç gündür çok konuşan ama sıfır icraat laz muratın mekanındayım. Kendisi tahmin edebileceğiniz gibi ben gelir gelmez yine tatile kaçtı. Biz ne nasibimize ne düşerse onlarla ilgilendik artık.

Depo dibine ekmek banmaya devam ediyoruz

Daha adaya ayak basmadan korkudan bütün malzemeyi madenlere yatırmışlar, batan geminin malları ne kaldıysa aldık. Alamadıklarımız da tatile kaçtı. Bi dedeye de önce mermer verdik sonra geri aldık :D:D

Şurada hezeyana kapılmış küçük bir saray yöneticisi ekleyelim. 1M gp vermişler gerisi koyvermişler. Strateji desen sıfır. Garnizon limitini geçen yere topla saldırıyor haha

Kaça kaça bi hal olan minik sadrazamcık kenarda köşede balonlarını saklamış icabına bakıldı tabi

Gün boyu sağa sola yetişmeye çalışmaktan aklı bulanan çakma godzillanın boş şehre attığı aksiyonlara bakalım. Zamanla taş devrinden bronza geçişine şahit olacaksınız ancak akıllanma sıfır tabi:D:D Başarılı olduğunu zannediyor herhalde inatla devam ediyor haha

Buraya hep deponun dibini gördük diye mesaj atıyorduk bu sefer de paketlerin dibini gördük yazmak nasip oldu, ilkleri yaşam keyf. Gariban kıyamıyor da her raunt tek tek açıyor

Tabi buraya ne için geldiğimizi unutmadık. Kafasını çıkardığı gibi tekrar kuma gömüyorum. Bakalım ne zaman tek başına karşıma çıkma cesareti gösterebilecek, malum abileri olmadan tek adım atamayı geçtim iki kelam bile edemiyor

Bu postu tam atacaktım ki fırından yeni kızarmış tavuklar çıktı