güzel kesimler

VESPERTILIO [V-P-T] İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Gaia
- ToPRaKYeDiReN
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Gece bizi uyuyor sanan arkadaş kendi çapında gece baskını yapmayı amaçladı, gece baskını yapıyorsan kültürel bozup merhaba yeni düşman yazmayacaksın
bunu yazıyorsan da gece baskını yaparken askerleri yollayıp uyumayacaksın, sonra durumunuz böyle vahim olur, rezil duruma düşersiniz. Daha bu bir şey sayılmaz
-
Tekrardan sizlerleyim
Server birleşmesi bekleyen çoğu insan gibi biz de Gaia'da korsanın sakin ve anlaşmalarla devam etmesini isterdik lakin epulis nickli arkadaş kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıp ittifakımıza korsan baskınları düzenlemişti. Mamafih ben de çareyi arkadaşın limanlarını kapatmakta buldum. Sonrasında bir baktım bu arkadaşın rodosu %100 ve kapattığım limanlarda gemi basımı yapmaya başlamış. Çözüm yolu olarak ilk önce rodosu düşürmeye başladım. Rodosunu 3 seviyeye düşürene kadar arkadaştan herhangi bir hareket gelmedi, ben de gemilerinin çıkış saatlerini hesaplayıp saniye vuruşları yaptım
Oynat bakalım
Daha sonra bu kesimleri yediremeyen arkadaş yüklü gemi ile "gece operasyonu" amaçlı harekete geçti. Ama bize söker mi? Sökmez.
Arkadaşın rodos basacağından emin olduğum için, belirttiğim gibi ön hazırlık yapmıştım. Şaşırtmadı tabi. Ama %100 olmadığı için sadece çimdik atabildi.
Tabi arkadaş düzensiz, tahtası eksik buharı bol bir filo getirdiği için diğer şehirlerden de basım yapmış. Rodosu basmadan evvel o şehirlerden de isyan etmiş. İsyan ettiği şehirlerde de tertemiz kesim yaptım sağolsun. Kıyamam.
Devamı gelecek.
-
Gaia da görmediğimiz hareketler bunlar, tebrikler. Güzel raporlar.
-
Devamı gelecek demiştik, uzun zaman oldu fakat sözümüzde duralım.
Daha evvel korsanda anlaşmalı olduğumuz ittifakta bulunan arkadaş, ittifakından ayrılıp bize korsan baskınlarında bulunmaya başlamıştı. Bana da karşılık verme gereği doğdu.
Sonrasında ittifakına geri dönen bu arkadaş, benden kaçmaya başlayıp ittifakımı kışkırtacak şekilde saldırılar ve baskınlar yapmaya devam ederken kendisine kovalamaca işlerine son verip teke tek savaşma teklifinde bulundum. Kabul etti lakin kazanan tabii ki değişmedi:
-
tebrikler
-
-
Tebrikler aynı bana cekmiş