סחיטה ואיומים במשחק

• מאז שהשרת הזה נפתח ישנו שחק בשם 'צבא הגנה לישראל' שמשליט איומים וסחיטה כלפי שחקנים בשרת.

פניתי אין ספור פעמים למנהלי המשחק.

התגובה היתה רפה.

מקווה להתייחסות של השרת לעניין האלימות הקיימת בשרת החדש.

• כותרת: תלונה על התנהלות לא הוגנת של המשתמש

XP1132

בפורום איקרים ישראל.

שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי לשתף בהנתהלות לא הוגנת מצדי המשתמש שציינתי בתחילת הפוסט שלדעתי חורגת מהמטרות והערכים של המשחק איקרים.

מה קרה?

במהלך המשחק, פעלתי בהתאם לחוקי המשחק ובזזתי משאבים מאי שבו המשתמש נמצא אנו חולקים איים משותפים, מכיוון שאינו מחזיק בתג ברית או חסות של שחקן מסוים. זהו חלק לגיטימי מהמשחק, ובזיזה היא כלי חשוב להתקדמות והתפתחות.

לאחר הבזיזה, אותו יוזר פנה אליי בבקשה להפסיק, מתוך טענה שזה מפריע לו. מתוך רצון טוב וכבוד הדדי, הסכמתי להפסיק אך בעוד אני נערך להחזיר את הצבא שלי אחורנית, הוא בחר לפרוס כוחות ולהשמיד 100 פלנקסים ו-30 מרגמות שלי, במקום להמתין מספר דקות כפי ביקשתי.

תלונות שווא וניסיון לפגוע בי כשחקן :

לאחר מכן, המשתמש טען שאני " סחטן באיומים " - דבר שמעולם לא קרה. כל הפעולות שביצעתי היו בגדר המשחק הלגיטימי, וללא כל איום או סחיטה.

כשאמר לי שהוא בן 61, הגבתי באיחול בריאותי : " שתהיה בריא תמיד, אמן"

תאמינו או לא, גם על זה הוא בחר להתלונן בפני מנהלי המשחק, בטענה שאמרתי משהו שאינו במקום.

התנהלות חוזרת של דיווחים חסרי בסיס : מסתבר שאותו משתמש כר דיווח עליי מספר פעמים בעבר - כל הדיווחים כמובן, נמצאו חסרי בסיס, כרגע הוא טועם שמנהלי המשחק רפים בתגובתם, אך האמת היא שאין להם סיבה לפעול, כי מעולם לא עשיתי דבר שאינו עומד בחוקי המשחק.

לסיכום : המשחק איקרים בנוי על אסטרטגיה

התקדמות וניהול נכון של משאבים, כולל בזיזות, בריתות והחלטות אסטרטגיות.

התנהלות של אותו משתמש חורגת מרוח המשחק וכוללת האשמות שווא וניסיונות לפגוע בי ללא הצדקה.

לכן אם ארצה להמשיך לבזוז, זה מה שאעשה.

בברכה - טל , צבא הגנה לישראל.

• "לאחר הבזיזה, אותו יוזר פנה אליי בבקשה להפסיק, מתוך טענה שזה מפריע לו. מתוך רצון טוב וכבוד הדדי, הסכמתי להפסיק אך בעוד אני נערך להחזיר את הצבא שלי אחורנית, הוא בחר לפרוס כוחות ולהשמיד 100 פלנקסים ו-30 מרגמות שלי, במקום להמתין מספר דקות כפי ביקשתי."

עוד שקר.

מקרה זה היה אחרון בסדרה ארוכה של מספר שבועות ומספר דו ספרתי של תקיפות מצד השחקן 'צבא הגנה לישראל', ואחרי פנייות לברית ולמנהלי המשחק.

כולי תקווה שיתקבל במשחק 'באן' לשחקן 'צבא הגנה לישראל'.

• התגובות שלי בסדר גמור, מכבד אותך.

לגבי המשחק? אם ארצה אבזוז.

במיוחד שיש את כל הסיבות לכך..

חופשה נעימה.

• נ.ב.

"הוא בחר לפרוס כוחות ולהשמיד 100 פלנקסים ו-30 מרגמות שלי, במקום להמתין מספר דקות כפי ביקשתי."

אכן פרסתי כוחות הגנה בלבד אצלי בעיר כנגד בזיזה מספר 6 (שש קרבות באותו שבוע) בשבוע החולף וכתוצאה מכך אבדו לו כוחות הצבא.

• אם יש לך צילום מסך שיתמוך בהאשמת האיומים שלח אותם להנהלת המשחק

אם אין זה המילה שלך מול שלו

מעבר לכך, זה שאתה בזזת אותו ועכשיו אתה מתלונן שהוא בוזז אותך זה מצחיק

במקום להתלונן, תייצר צבא ותבזוז חזרה כאשר הוא לא מחובר או תקפיץ את עצמך לאזור אחר הרחק ממני

• לא בזזתי אותו בכלל.

לא תקפתי אתו בכלל.

כשבוע לאחר פתיחת השרת הוא תוקף, מאיים, וסוחט.

מספר התקיפות שלו הוא דו ספרתי ונמשך לאורך שבועות.

שלחתי 'דיווח' למערכת בעיקבות דברים שהוא כתב לי במשחק.

אני כרגע יצאתי לחופשה.

Edited once, last by shalemn1 ().

• הוא דיווח על כך שהוא אמר שהוא בן 60 ורשמתי לו שאני מאחל לו רק בריאות ..

לא יהיה באן - כי לא היה כלום.

שקר וכזב!

• הוא דיווח על כך שהוא אמר שהוא בן 60 ורשמתי לו שאני מאחל לו רק בריאות ..

לא יהיה באן - כי לא היה כלום.

שקר וכזב!

405-63f0c883128386ef68dc3d2bbc1e8bbcbafc96e0.jpg

-Eden- ☆Always Available☆ BoardAdmin_ikariam_fi_2017_7ad74c42369e3e7b84cd779b65320f6e.png

• Male
    • from Israel
    • Member since Feb 14th 2019
    • Last Activity: 2 hours ago

Posts 737 Likes Received 886 Points 4,921 Profile Hits 4,383

shalemn1 Yesterday, 5:49 pm

• הסיפור הזה ללא נגמר!

דואר נכנס

צבא הגנה לישראל הודעה ירושלים הבירה [53:69] 19.12.2024 23:53:47
      כל הודעה שלך לספרטה

התגובה תתגבר, לעוד ועוד ועוד ערים שיהיה ברור.

אף אחד לא יכול לעצור את צבא הגנה לישראל

אני פנסיונר (משחק בשחקן של הבן שלי).

ומה שקורה כאן הוא בלתי נסבל.

אני מבקש שמנהלי המשחק ישימו לזה סוף.

תודה ושבוע טוב.

התגובה ממנהלי המשחק בוא תבוא.

• לא תהיה תגובה ממנהלי המשחק מהסיבה הפשוטה - שלא עשיתי לך כלום חברי היקר

וכנראה שאתה מאמין בשקר שלך, שזה נחמד ונעים.. אבל לא עוזר.

איקרים חלק מהמשחק שלו - הוא לתקוף ולהלחם וכנראה שאת זה עדיין לא הבנת.

מבחינתי העלבת השם שלי, ופגיעה בשמי הטוב הינו הכרזת מלחמה ברורה.

• להעליב אדם מלמד על המעליב ומאחר וכך, אין סיבה להיעלב אחרת אתה יורד לרמתו

לא מכריזים מלחמה על שחקן ובטח לא ללא בדיקה עם מנהלי המשחק כי, עד כמה שזכור לי הכרזת מלחמה נזקקת לאישור

בקשר לעובדה שבזזת... זכותך המלאה אבל תזכור שגרימה לשחקן לפרוש, היא לא ניצחון, היא הפסד לשרת כולו

השרת חי בזכות שחקנים פעילים ולא בזכות שחקנים בדקל, שחקנים אפורים ובטח לא פורשים

כל שחקן מופרש זה אולי טוב לאגו אבל גרוע לטווח ארוך ותזכור, כפי שאתה מפריש, יהיה מי שיכול להפריש אותך

יכול "להתלבש" עליך, יכול לעשות לך מה שאתה עושה לאחרים

אז לפני שאתה מתרעם, תחשוב כמה צעדים קדימה

ובקשר שאתה טוען שהוא משקר, תתלונן בהנהלות הפורום והמשחק ותן להם לטפל בזאת, בגלל זה הם קיימים

• אין שום צורך לאישור כדי להכריז מלחמה , מאיפה הבאת את זה? זה המשחק שנלחמים ומכריזים מלחמות

לגבי זה שהוא טוען שהוא משקר, אין מה להתלונן על זה . אם מישהו משקר זה בעיה שלו, לא של מנהלי המחשק מה יש להם לעשות בעיניין?ח

• זכור לי עוד מתקופת דלתא שהיה צורך להכריז על מלחמה, לתת את הסיבות בגללה מבקשים אותה, מה התנאים להפסקת המלחמה ולקבל אישור

אם זה בוטל, אז בוטל

Noam1

נכון, שקרים לא מעניינה של ההנהלה

זה בין האדם לחברו אבל הפצת שקרים והכפשת שם גם אם וירטואלי, צריך להיות עניינה של ההנהלה ולו מהטעם של ניקיון הפורום מנאצות שלא לדבר על עברית הלבנת פני אדם ברבים גם אם שמו לא שמו כי כאן, זה שמו וכבודו

שקר זה דבר אחד, השחרת שם זה דבר שונה לחלוטין

• גם אם יש הכפשה של שם טוב כתוצאה משקר, זה עדיין לי עינייה של ההנהלה

שוב, זה עיניין של בן אדם וחבירו

אין חוק שאוסור לשקר למיטב הבנתי (במשחק או בפורום)

וגם ניראלי הכפשת שם זה לא עניינה של ההנהלה

אם אני אטען שמישהו שיחק מולי לא מכובד, בעצם אכפיש את שמו - זה לא עברה על החוקים (ממה שאני יודע לפחות)

• סעיף 1 לחוק מגדיר כי לשון הרע הוא דבר שפרסומו עלול – " (1) להשפיל אדם בעיני הבריות או לעשותו מטרה לשנאה, לבוז או ללעג מצדם; (2) לבזות אדם בשל מעשים, התנהגות או תכונות המיוחסות לו; י

תיאורטית, מי שחש נפגע יכול אם הפרסום לא הוסר לתבוע את הפורום, מנהליו ואת המפיץ שקרים על האחר.

כבוד האדם נשמר גם אם זה רק כינוי והכינוי הוא שמו הווירטואלי המוכר לכול. י

הפסקתי להגיב לפוסט הזה

אין בו כבוד

• דבר איתי במשחק אני אשמח לעזור

-דספראדו-