Belépési problémák

• A mai nap katasztrófa volt, a fiókba való belépéskor ismeretlen felhasználónév/rossz jelszó miatt nem akart rendszeresen belépni-

Ha kiléptem/bezártam a böngészöt atlag 20 percnyi kisérletezés után engedett be a fiókomba, persze a támogatói feületre se engedett be, hogy jelentsem a hibát.

Lassan kezdek idegbeteg lenni miatta, ez így nem játék, ez kínlódás.

Ha ez így folytatódik, inkább abbahagyom a játékot.

• A magyar és az angol ikariam szervernél, és a gameforge szervernél is ugyanaz a probléma volt, ill itt a fórum belépésmél is szórakozott, pedig ezt a játékból nyitottam meg .

Böngészőt is többet kipróbáltam Chrome, Edge, Opera.

A szövetségemben a többiek is hasonló tapasztalataik voltak.

• Ismét nem enged be.

A gameforge oldalán sikeresen változtattam jelszót.(igaz vagy 10 éven át ezt a jelszót elfogadta, de hátha) majd ugyanott , 2 másodpercre rá a bejelentkezéskor nem fogadja el.

A lobby oldalon se akarja elfogadni.

• Kezd letisztulni a kép:

a lobby és a gameforge oldalakon az azonosttó/jelszó beírés nem müködik, a belépés google fiókkal gomb használatával viszont megy rendben, vagyis ha acc.-t akarok váltani google fiókot kell váltanom.

• valószínűleg valamilyen biztonsági frissítés/beállítást aktiváltak vélhetően robotok ellen, mert sok a kétlépcsős vertifikáció.

a mobilos /böngészős/ belépés változatlanul jó.

• Nekem a VPN miatt szokott kínlódni néha. Főleg a gf oldal.

nem szeretik a vpn-t....elvileg, de csak elvileg tiltott.

mivel rengeteg nem hivatalos fizetős program megy vpn/váltakozó proxyn keresztül, emiatt sokszor "beakad" a belépés hétköznapi felhasználónak.

sokszor a vpn elérési út miatt úgymond tiltódik belépés, érdemes beállítani a cookie, gyorsítótár, stb törlését böngésző bezárására.

• Sziasztok!

Vasárnap óta nincs meg a karakterem!

Ugyanúgy lépnék be mint eddig,de sehol semmi!

Járt más is így?

Mit ronthattam el?

• Sziasztok!

Nem tudok belépni egyik szerverre sem. Vagyis csak a google fiókkal tudok de nem indul a játék, azt írja: Hiba történt a bejelentkezési folyamat során. Kérjük, próbáld újra!

• Sziasztok!

Nem tudok belépni egyik szerverre sem. Vagyis csak a google fiókkal tudok de nem indul a játék, azt írja: Hiba történt a bejelentkezési folyamat során. Kérjük, próbáld újra!

szia,

ezt okozhatja az internetkapcsolatod, a böngésződ és a beállított vpn is.

először mindenképpen próbáld meg másik internetkapcsolattal, azután másik böngészővel.. ha egyik se működik, akkor próbáld meg hahaha ötletét:

sokszor a vpn elérési út miatt úgymond tiltódik belépés, érdemes beállítani a cookie, gyorsítótár, stb törlését böngésző bezárására.

Ha egyik sem működik, akkor a Jegyrendszeren vedd fel a kapcsolatot velünk.

üdv, T.