פרויקט לשחקנים חדשים / חוזרים / לא מנוסים בשרת החדש שעומד להיפתח

• כפי שפורסם ביום שישי הקרוב, 6.12.24 נפתח שרת חדש - שרת הדס

כחלק מפרויקט גדול יותר שנבנה ומתפתח בתקופה האחרונה, החלטתי לנצל את ההזדמנות וליצור תת-פרויקט שמטרתו ללמד שחקנים את המשחק עם ליווי והדרכה צמודה, תוך כדי יצירת קבוצה מגובשת וקהילה שלומדת יחד את המשחק.

מה הרעיון?

הרעיון בבסיסו זה לקחת קבוצה של שחקנים, שרוצים ללמוד את המשחק מבחינת בנייה, לחימה וכו' וללוות אותם מהרגע הראשון, לעשות איים יחד ולשחק יחדיו עד לנקודה בה כלל הקבוצה מגיעים לרמת משחק מסויימת (כזו שבה יוכלו להתמודד ולהתחרות מול שחקנים מנוסים)

דגשים חשובים

1. אנחנו לא מתכוונים להרשות שימוש לא חוקי בכפולים, משחק נקי לחלוטין. אנחנו נלמד כיצד להתקדם מהר בצורה הזו
    2. אנחנו מתכוונים להלחם כדי לתרגל לחימה וללמוד תוך כדי עשייה וניסיון בפועל.
    3. אנחנו מתכוונים בסופו של דבר לתת לכל אחד להמשיך לדרכו בשרת, בתום הפרוייקט (מדובר על תקופה ארוכה כמובן, עד שנרגיש שכלל השחקנים למדו וצברו מספיק ניסיון)

מה אנחנו מחפשים?

• שחקנים שמרגישים שחסר להם ידע, בין אם בבנייה (להתפתח במהירות ולהתקדם בניקוד) או בלחימה (שיטות לחימה, ריענונים ואיך להתמודד עם שחקנים חזקים ממך ועוד)
    • שחקנים שרוצים ללמוד את המשחק לעומק ולשחק בו ברמה גבוהה
    • שחקנים חדשים לחלוטין שמנסים את איקרים לראשונה
    • הצטרפות לקבוצת וואטסאפ תהיה חובה, זו תהיה דרך תקשורת עיקרית

מי שמעוניין להצטרף מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית בפורום או להגיב פה

מקווה לראותכם בשרת החדש ! ;)

• יוזמה מבורכת

אני ממליץ בחום לבחון גם את נושא שימור השחקנים בשרת ולא רק את נושא ההרשמה

בכל שרת חדש יש גל עזיבה משמעותי אחרי תקופה מסוימת ושחקנים מובילים יכולים לשנות את המשוואה

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• יוזמה מבורכת

בכל שרת חדש יש גל עזיבה משמעותי אחרי תקופה מסוימת ושחקנים מובילים יכולים לשנות את המשוואה

יש גם תיכנונים בעניינים האלה, לגבי השרת החדש אני לא יכול להתחייב בעצמי מעבר לפרויקט הנ"ל, אבל יש תיכנונים עתידיים לשרתים קיימים :) יש רצון וכוונה ותוכנית כל מה שנשאר זה היענות מהקהילה

• יוזמה מבורכת

חבל שלא רואים את האמירה שלך בנושא בפוסט מקביל בשם:
    "QoL הצעות ייעול ו"

נאמרו שם דברים מאוד חשובים שספרטה החליט להוריד מחשיבותם על סמך דעתו

אני חושב שכולנו נשמח לראות את דעתך לגבי מה שנאמר שם בפוסט

בהחלט דברים שיכולים להציל את הקהילה!

• מקווה שתמצא דרכי פרסום אחרות

קהל היעד שהוא שחקנים חדשים - לא בהכרח נמצא בפורום

ובוודאות הנוכחות שלו כאן מזערית

אני מאמין שגם בקהילות אחרות בעולם יהיו אנשים שמוכנים להשקיע מזמנם כמוך בשביל להחיות את המשחק

אולי יכול לקום פרוייקט הרבה יותר גדול שכולל בתוכו קהילות רבות

אולי שת"פ עם צוות השיווק של המשחק

ממילא הם משלמים כסף על פרסום

לשנות את הכרזה שמפורסמת זה עניין של לשלם לגרפיקאי

מישהו (מתוך גיימפורג') יצטרך להרים את הכפפה

• תודה על הדאגה, אבל מן הסתם שזה לא המקום פרסום היחיד :)

כבר יש לנו כמה מצטרפים לפרויקט והתחלנו להזיז עניינים.

לשתף פעולה עם צוות השיווק של המשחק או קהילות אחרות יכול להיות נחמד, אבל לצערי רחוק ממציאותי כרגע אבל מי יודע? אולי בעתיד!

• כאשר עומד להיפתח שרק גלובאלי תמיד יש שיווק מאוד מאסיבי, הן מצד גיימפורג והן מצד הקהילה עצמה.

אני ספקן לגבי זה שיוזמות קטנות יעבדו בצורה משמעותית, המיקוד של כלל הקהילה תמיד ילך לכיוון השרתים הגלובאלים, אני מאמין שביום שיפתח פאנגיה 6 כולנו נראה את זה.

אחרי כל כך הרבה זמן שלא נפתח שרת חדש אני בטוח שהנהירה לשם תהיה המונית.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• כל עוד יש כפולים וכפולים של כפולים מראוטרים נוספים למשל בעבודה, ילדים וכדומה או ראוטר לוויין לא יהיה דבר כזה משחק נקי

כנ"ל הפירטים שהרסו לחלוטין את המשחק ובעיקר שרק קבוצה של הבריתות שליטות נהנית ממנו וזה לא ישתנה

בנוסף כמויות האמברוסיה ששוות משכורות ויש מי שלא יכול וכול אחד וסיבותיו

משחק נקי זה מה שהיה לפני ששלושת האפשרויות הנ"ל נולדו בתקופה שחלפה ונעלמה לנצח מהמשחק

כל שרת ויהיה מה שיהיה תהיינה בו שלושת האפשרויות ומשכך, כל שרת לא יוכל להיות מאוזן כלפי כולם אלא יטה תמיד כלפי קבוצה קטנה שבסופו של דבר תבריח שחקנים חדשים ושחקנים שישובו לשחקנים הישנים שלהם

זאת דעתי אישית אבל... בהצלחה

• 1. הפרסים של הפיראטים הם לא בדיוק מועילים יותר מדי

2. אין לך יותר מדי מה לעשות עם אמברוסיה

3. אין בכפולים בעיה, לכל אחד מותר להשתמש בהם כל עוד הם משותפי רשת, ואם אתם לא משתמשים ואתם חושבים שהם יכולים לעזור לכם, זה נטו אשמתכם שאתם לא מוכנים להשקיע על זה זמן

הבעיה היא אחרת והיא מסחר יוזרים בכסף אמיתי (בין אם זה למטרת גנרלים, זהב, או ניקוד)

• כדי להיות שחקן תחרותי במשחק אין צורך לרדת לרמה הזו של משחק. אפשר להתמודד עם הכל - גם בלי האמצעים הללו תוך שמירה על כללי המשחק. אם יש מספיק ידע. אמנם זה לא קל, אבל המטרה שלנו זה לא לשלוט בשרת אלא לתת כלים לשחקנים כדי שאלו יוכלו להיות שחקנים משפיעים בהמשך המשחק שלהם.