𝕊𝕊𝔽(ℍ𝕌𝕄𝔸ℕ) 𝕀̇𝕋𝕋𝕀̇𝔽𝔸𝕂𝕀 𝕊𝔸𝕍𝔸𝕊̧ 𝕍𝔼 𝕐𝔸𝔾̆𝕄𝔸 ℝ𝔸ℙ𝕆ℝ𝕃𝔸ℝ𝕀

• Server tasınmadan önce bir arkadaşımız ssf için şehir isimlerini Heradan beter olacaksınız diye değiştirmişti. Görünen o ki Kronos ve Theseus serverlerinde, Herayı arar durumdasınız. Koskoca ssfnin bu duruma düştüğüne gerçekten üzüldüm.

• Tebrikler arkadaşlar güzel raporlar her ne kadar rodos suz rapor ekleyememiş olsanızda ekleyecek rapor bulmuşsunuz...

Tekrar tebrikler..

Ya bende sizi tebrik edemeden duramayacağım :D 11 kişi tek bi kişiye karşı savaşıyorsunuz ve üstüne rodos vuruyorsun deltagücü(!) lideri mi deseeeem generali mi deseeeem ben ne deseeeem :D bu neyin korkaklığı varmı izahı ya "11vs1"

siz başlattınız siz devam ettiriyorsunuz ya bundan güzeli yok... taze taze rodos aşağıdadır pompa isimli oyuncudan
    b6hvqer.jpeg?_gl=1*1ar5t06*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyMjE2MS43LjEuMTczMjkyMjU5OS4zNi4wLjA.

b9x2t4z.jpeg?_gl=1*veh2c*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyMjE2MS43LjEuMTczMjkyMjYzNS42MC4wLjA.

:closedthread:

• Tebrikler arkadaşlar güzel raporlar her ne kadar rodos suz rapor ekleyememiş olsanızda ekleyecek rapor bulmuşsunuz...

Tekrar tebrikler..

Ya bende sizi tebrik edemeden duramayacağım :D 11 kişi tek bi kişiye karşı savaşıyorsunuz ve üstüne rodos vuruyorsun deltagücü(!) lideri mi deseeeem generali mi deseeeem ben ne deseeeem :D bu neyin korkaklığı varmı izahı ya "11vs1"

siz başlattınız siz devam ettiriyorsunuz ya bundan güzeli yok... taze taze rodos aşağıdadır pompa isimli oyuncudan
    b6hvqer.jpeg?_gl=1*1ar5t06*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyMjE2MS43LjEuMTczMjkyMjU5OS4zNi4wLjA.

b9x2t4z.jpeg?_gl=1*veh2c*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyMjE2MS43LjEuMTczMjkyMjYzNS42MC4wLjA.

^^^^

Güzel algı

Ama şu gerçeği bilmiyorsun sanırım ben hiç bir cephede 5 seviye rodos vurup cephe kapatmadım 4 seviye rodos vurarak sizi diri tuttum hep ^^

Bu neyin korkaklığı demişsin ya korkan adam cephe kapatıp tatile kaçar ;)

11 kişiye 1 kişi demişsin burdada güzel algı yapmışsın yada matamatik 0 :)

O bölgede ben yalnız kral balina ve casper var yani 4 kişi

Sizden ise

Yorgun melek sakıncalı atmaca caka bey MİR ve ANTER yani 6 kişi var ama sakıncalı hariç hepsi tatil kazandı bizden ;)

Bak ben hala ordayım Yan adanda aç hesabınıda senide sıfırlıyayım üstündeki gp ağırlık yapmasın ki altında ezilme ^^^^

Tatildeyken konuşmak güzel değilmi ^^

Neyse sanada iyi tatil yaptırdık buda bizden sana kıyak olsun ;)

pompa_1.png

• Yaniii bak kendi kendine de rodoscu olduğunu ispat etmen de erdemli bi davranış tebrkler ama kabullenemiyorsunuz nedense bunu :D:D

aynen senin matematik bitmiş ya 0 0 0 :D gözünün önünüde göremiyor sayamıyor hale gelmişsin. hemen bak say buradan seninki başka ada da kendinden başla 1 diye tamam mı :D

221m400.jpeg?_gl=1*1sxjpfw*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyNDQ0Ny44LjEuMTczMjkyNTE5NC42MC4wLjA.

bi de korkunun ecele faydası yok adlı calışma yapmışsın burda da eline sağlık :D:D

7sgdglk.jpeg?_gl=1*pmg743*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjkyNDQ0Ny44LjEuMTczMjkyNTMwMy42MC4wLjA.

:closedthread:

• SSF vurucu gücünü kaybedeli çok oldu savaşı bugün kaybetmedi Kaybettiğini bugün anladı sadece

Şah tan kaçmak için SSF'ye sığınan bir ittifak liderinden inciler...

Ben mi yapmışım bunu :D:D Benim kim olduğumu bilmediğin çok belli Sen git abilerine ablalarına sor kim bu cafer diye sonra gelir konuşursun ;)

SSF nin savaşları kaybetme sebepleri sen ve senin gibi tipler Bu oyunda bu kafayla siz çiftçilik bile yapamazsınız Şu savaşın s sinden anlamayan delta gücüne bile karşı duramamışsınız :D:D

• Batan gemiyi terketmişler arkadaşlarini yanliz birakmişlar yetmemiş küçük emrah gibi ağlamaya gelmiş ;( Neymiş tek kişiye 10 kişiymiş kaçana kadar arkadaşinizi kurtarsaydiniz ya :)) kendinizi fazla önemsemissiniz:) ne atmaca ne atmaca sesli güldük

• SSF vurucu gücünü kaybedeli çok oldu savaşı bugün kaybetmedi Kaybettiğini bugün anladı sadece

Şah tan kaçmak için SSF'ye sığınan bir ittifak liderinden inciler...

Ben mi yapmışım bunu :D:D Benim kim olduğumu bilmediğin çok belli Sen git abilerine ablalarına sor kim bu cafer diye sonra gelir konuşursun ;)

SSF nin savaşları kaybetme sebepleri sen ve senin gibi tipler Bu oyunda bu kafayla siz çiftçilik bile yapamazsınız Şu savaşın s sinden anlamayan delta gücüne bile karşı duramamışsınız :D:D

Benim adim cafer videosu var youtubede arada izlerim güzel bisey sende izle;)

• Boş beleş adamsın sende git kendi abilerine sor maçası yiyen varsa 1v1 her türlü kapışabiliriz hesap silmecesine ;)

• Pompa bey oyunca bi icraat ve varlık gösteremeyen ama forumda adeta şark bülbülü gibi ötenleri kâle alma bırak konuşsun raporlar ortada liderinden tut alt ittifaktaki tüm üyelerine kadar hepsi tatile almış ezici gücümüz karşısında boyun eğmişlerdir istedikleri kadar konuşabilirler. Savaş Ssf nezdinde bitmiş olabilir ama DELTA GÜCÜ adına tarla sürerek devam edicek.

LENqqV.png

• tutmayin caferi ika tr nin krali bos zamanlarindada metafizikle ugrasiyor atom parçaliyor ne bilim öyle dolu bir insan benim adim cafer korkun benden 🤣🤣🤣

• Ama şu gerçeği bilmiyorsun sanırım ben hiç bir cephede 5 seviye rodos vurup cephe kapatmadım 4 seviye rodos vurarak sizi diri tuttum hep ^^

Pompişikoma bak hele.

5 Değilde 4 vurmuş rodosu bununla övünüyor :D

Bunu övünerek yazmaktan gram utanmıyor :D

İttifağındaki şakşakcılarıda bunu normal karşılıyor

Hiç vizyonun gelişmemiş be pompişiko.

2020 de kafanıza 4 ay vurduğumuzda aynı rezil haldeydin.

Kumdan kalenizde aylarca dalga geçip tarla yaptığımızda aynı rezil haldeydin.

Yıllar geçmiş, akıllanmamışsın :D

Yine aynı körler sağırlar birbirini ağırlar modunda casper masper ne kadar dolaşık herif varsa toplamış yanına :D

SSF i kesmiş olabilirsiniz, ama vurduğun rodosla övünecek kadar düşme be :D

• tutmayin caferi ika tr nin krali bos zamanlarindada metafizikle ugrasiyor atom parçaliyor ne bilim öyle dolu bir insan benim adim cafer korkun benden 🤣🤣🤣

İkariamda kendine küfür ettirmediğin bir ben kaldım herhalde kendi ittifak arkadaşların dahil sana sövüyor Kulağında bir çınlama hissettiğinde bil ki seni en güzel yerlerinden en güzel duygularla anıyorum.

• Yıllar sonra forumda ilk mesajım savaşan her iki ittifakıda tebrik ederim raporlar güzel emekler büyük

Başını Daima Dik Tut...

Başı Yerde Olanın CELLAD'ı Çok Olur.

• başka yerde zirla cafer ohooo sana neler deniyor bir bilsen derler derler herseyi derler .. benim adim caferr korkun benden 🤣🤣 kendini fazla önemsemişsin cafer bülbuldür oter sinektir vizildar doga böle birsey işte vizilda vizilda dur savaş var dediler ölesine bi gelmiştim .. senin gibi atomu parcalayan bir prof olamasakta işte vizildatiyoruz işte cok zirlama hasta olursun :)

• başka yerde zirla cafer ohooo sana neler deniyor bir bilsen derler derler herseyi derler .. benim adim caferr korkun benden 🤣🤣 kendini fazla önemsemişsin cafer bülbuldür oter sinektir vizildar doga böle birsey işte vizilda vizilda dur savaş var dediler ölesine bi gelmiştim .. senin gibi atomu parcalayan bir prof olamasakta işte vizildatiyoruz işte cok zirlama hasta olursun :)

Hatırlıyorum deltada oynarken bana delta gücü sevici diyorlardı.Senin gibi vızıldayan sineklere "Raid" ,ölesine gelipte kulağını çınlatman senin başarın övün kendinle övün Çok meşgulum beni de meşgul etme Atomu parçalıyorum

• Bu casper delta gücünü en son satmıştı deltagücü ile ilgili rakip ittifaklara bilgi veriyordu :D

Sonra ne oldu tekrar birleştiler acaba.

Benim hatırladığım senede en az 3 kere casperi ittifaktan kovarlardı. Sonra bir şekilde yine toplaşırlar.

Sıkıştığı yerde reel hayatını anlatıp kendini acındırır hemen sıyrılırdı mevzudan :D

• vay be çalacak hesap dolandiracak adam arayan müptezeller sağa sola çamur atiyor ilginç burda sana ekmek yok baska kapida dilen hadi yallah

• vay be çalacak hesap dolandiracak adam arayan müptezeller sağa sola çamur atiyor ilginç burda sana ekmek yok baska kapida dilen hadi yallah

:D Özelden sana yazdığımda bir abi çekmediğin kalmıştı kendinden 20 yaş küçük adama casper.

Yine bülbül olmuşsun bakıyorum maziyi çabuk unutmuşsun :D

Biz eski memuruz konuşmalar bizde kaybolmaz. Asarım foruma cümle alem görür nasıl ağladığını.

Gerçi sende yüz olsa zaten böyle bir insan olur muydun orası ayrı.

Dilin fazla uzamasın işine bak :)