𝕊𝕊𝔽(ℍ𝕌𝕄𝔸ℕ) 𝕀̇𝕋𝕋𝕀̇𝔽𝔸𝕂𝕀 𝕊𝔸𝕍𝔸𝕊̧ 𝕍𝔼 𝕐𝔸𝔾̆𝕄𝔸 ℝ𝔸ℙ𝕆ℝ𝕃𝔸ℝ𝕀

• BÖLÜM 1

Merhaba sayın forum sakinleri:) Kronos sunucunda savaş son hızı ile devam ettiği içiiin raporları sizler ile geçç paylaşım yapıyoruz :) sevincimizi paylaşmamız çok güzel. bazı kişilerin boş şehirlere asker gönderip güya yağma(!) raporları atılmış :) onların da bu küçük şeylerle mutlu olma hakları bi nebze de olsa :) filmin ilk kısmı aşağıdadır.. .

" HERKES GÜÇLÜ OLDUĞU YERDEN VURSUN O ZAMAN "

61eajxa.jpeg?_gl=1*1ykkcg8*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY1MDA2OC42MC4wLjA.

5beye5a.jpeg?_gl=1*l7gbhv*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY1MDAzMi4yNi4wLjA.

17djqah.jpeg?_gl=1*anfryt*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY1MDAxNC40NC4wLjA.

l043kf9.jpeg?_gl=1*8lmtag*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTk5Ni4xLjAuMA..

jiq3jyo.jpeg?_gl=1*1ggqjx1*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTk3OC4xOS4wLjA.

qzcclcw.jpeg?_gl=1*g9521p*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTk1OS4zOC4wLjA.

m2iurn4.jpeg?_gl=1*1p2apsh*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTkzNy42MC4wLjA.

n8hkb87.jpeg?_gl=1*1uu1mu8*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTkyMC4xMS4wLjA.

2eapge3.jpeg?_gl=1*1v7x2rc*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTkwMy4yOC4wLjA.

2n72yld.jpeg?_gl=1*8c2f9f*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTg4NS40Ni4wLjA.

e3jz16y.jpeg?_gl=1*1cr34jt*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTg3MS42MC4wLjA.

fww8eau.jpeg?_gl=1*163a1bd*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTgwMy40Mi4wLjA.

gu8bzw1.jpeg?_gl=1*1o5o61s*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTc4NS42MC4wLjA.

vo7dfr3.jpeg?_gl=1*jy4vih*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTc2My4xMS4wLjA.

4r9bwie.jpeg?_gl=1*1kh41d5*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTczMi40Mi4wLjA.

he02pzf.jpeg?_gl=1*1y9nyad*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTcxNC42MC4wLjA.

30dzfzw.jpeg?_gl=1*1tpzqtg*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTY5My4xMC4wLjA.

g78gxb3.jpeg?_gl=1*1lm2pgm*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjY0ODY0OS40LjEuMTczMjY0OTYzNy4yLjAuMA..

:closedthread:

• Tebrikler Arkadaşlar Raporlar On Numara Ama Rodos vurduğunuz raporlarıda Asmışsınız Araya mı kaynadı Aceba yoksa rezilliğinize bir nebze su mu serptiniz :D

Osmaan osman,

Ospirik osman

Yıllar geçmiş sen halen aynı tas aynı hamam aynı boş osman :)

Az efendi ol yaşının adamı ol be osman.

Tebrik edeceksen et geç. Ne çamur yapıyosun :)

Sen kaç gündür rapor asıyorsun, bu adamlardan bir kişi gelip senin sayfana bu tarz bir şey yazdı mı?

• Tebrikler Arkadaşlar Raporlar On Numara Ama Rodos vurduğunuz raporlarda Asmışsınız Araya mı kaynadı Aceba yoksa rezilliğinize bir nebze su mu serptiniz:D

Buraya kdar gelip zahmet edip kontrol etmişssiniz :) rodos falan deme istersen buralarda adınız falan çıkar mazallah sonra kim rezil oluyor ortaya çıkar :D

• Doğru sözlere ne hacet :D

• Tebrikler Arkadaşlar Raporlar On Numara Ama Rodos vurduğunuz raporlarda Asmışsınız Araya mı kaynadı Aceba yoksa rezilliğinize bir nebze su mu serptiniz:D

Buraya kdar gelip zahmet edip kontrol etmişssiniz :) rodos falan deme istersen buralarda adınız falan çıkar mazallah sonra kim rezil oluyor ortaya çıkar :D

emeğinize sağlık. Raporlar ortada rezil olanda dahada olacak olanda ortada. Bolşanslar kılıcınız keskin olsun :)

LENqqV.png

• Herkes Güçlü Oldugu yerden vurdu.

Sizinkiler vınnnn truzimmmm.

Raporlarda kesim farkı yersiniz.

Örs kaçırırsınız. Havanı olmayan savaşa alev atarsanız üstüne rodos vurup foruma asarsınız güçlü oldugu tarafı anladık sıkıntın yokkkk :) :) :)

• Tebrikler arkadaşlar güzel raporlar her ne kadar rodos suz rapor ekleyememiş olsanızda ekleyecek rapor bulmuşsunuz...

Tekrar tebrikler..

pompa_1.png

• Kişisel tartışmalardan öte, savaş güzeldi.

Keşke daha fazla aktif olsaydık daha da keyifli olabilirdi.

Tebrik ediyorum üyelerimizi ve rakip ittifak üyelerini.

Herşeye rağmen güzeldi.

Var Mısın Ki.. Yok Olmaktan Korkuyorsun..!

• Merak ettiğim konular şunlar:

Foruma sözde rapor asan "adam" niye tatilde? Buna mı kalmış rapor asmak :D herkese asarım keserim gezen ssf nasıl böyle çöp adama döndü? Ssf böyle kesilmeyi nereden öğrendi? (Çünkü ben kendilerine böyle bir hezimet yaşamayı öğretmemiştim en son ben böyle ezmiştim kendilerini)

• Merak ettiğim konular şunlar:

Foruma sözde rapor asan "adam" niye tatilde? Buna mı kalmış rapor asmak :D herkese asarım keserim gezen ssf nasıl böyle çöp adama döndü? Ssf böyle kesilmeyi nereden öğrendi? (Çünkü ben kendilerine böyle bir hezimet yaşamayı öğretmemiştim en son ben böyle ezmiştim kendilerini)

Epsilon da en son tatile giden sen değil miydin ? :D

Bu savaş çok gereksiz deyip tatile gittin sonra gelip arkadan saldırıp baktın olmuyor tekrar tatile gittin o serveri öyle kapatmadın mı ? onları yapan "turk0turk" sen değil miydin başkası mıydı yoksa o. Bi de şehir ismin en son neydi "To Be Continued" değil miydi. Devamını getiremediğiniz ile kaldınız :D nasıl tatile kaçtığınızı cümle epsilon gördü. :D Şimdi buraya gelmişsin hiç alakan olmayan yerde kendinden büyük laflar etmeyi kimden öğrendiysen artık yazmışsın buraya... Çekil aradan abilerin konuşurken araya girme sana zarar gelmesin :D8)

• Ama hepiniz aynı şeyi tekrar ediyorsunuz yakışı kalıyor mu size hiç ^^ ilk siz başlattınız bunları ama daha ilk günlerden hem de azcık da onlardan bahsedin :D8) nyse ben sizin ve diğer arkdaşların görmesi için aşağıya bırakıyorum... ;);) belkide bu furyayı sen başlattın arkadaşlarına örnek amaçlı bi çalışma olsun diye. şimdi sen dersin ordaki farklı sen farklı diyosun "Kırmızı ToRnAd0"    (nolur ben değilim deme bi de insanları inglizce türkçe çeviri ile uğraştırmayalım ) :D8);)

8wtrlho.jpeg?_gl=1*1u68kaf*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjgzNTU3NC42LjEuMTczMjgzNTY1OC40MC4wLjA.qjlf2ps.jpeg?_gl=1*u3ubrk*_ga*OTY4NjQwMDkzLjE3MzE3NzA5OTQ.*_ga_M9ZRXYS2YN*MTczMjgzNTU3NC42LjEuMTczMjgzNTkxOC42MC4wLjA.

• rapor asan atmaca savaş meydanında yok gercekten cok ılgınc 10 dunya kupası gördüm böyle pişkinlik girmedim :D:D

aa.md.jpg

sen gene de böyle şeyler yazma ya sonra orda yazan atmaca bülbül ile uğraşmak zorunda falan kalır mazallah sorun olur :D:D:D

• Sizin merkezinizi bastığım zaman tutunamayıp başka swden oyuncu getiren bana arkadan saldırmasını isteyen siz değil miydiniz yoksa ondan mı böyle atıp tutabiliyorsun :D hepinizi toplasam bir ben etmiyor hala utanmadan konuşuyorsun :D siz seversiniz yalanı dolanı devam edin bu kafayla :)