Yeni Güncelleme

• Yahudi ile İsrailli farklıdır. Yahudilik dindir. Türk yahudilerde vardır. Kürt ve Arap yahudilerde vardır. Rus ve Alman yahudilerde vardır. İsrail, yahudilerin bulunduğu devlettir.

9cj9lE.jpg

• Yahudi ile İsrailli farklıdır. Yahudilik dindir. Türk yahudilerde vardır. Kürt ve Arap yahudilerde vardır. Rus ve Alman yahudilerde vardır. İsrail, yahudilerin bulunduğu devlettir.

Bu konu çok karışık Hocam.

Yahudiliğin bir ırk, Museviliğin ise dinleri olduğunu belirtenler,

Yahudiliğin hem bir ırk hem de etnik bir din olduğunu söyleyenlerde.

Yahudi bir arkadaşım vardı, biz İshak'ın on iki çocuğunun soyundan gelenlerdeniz (aşkenaz) diğerlerinin çoğu sefarad yahudileri derdi.

Alt dallarında ibrani kökenli olanlar, diğer etnik gruplardan olanlar.

Kendi içlerinde de tevrat ya da talmudist olanları var.

• Yahudilik bir din değil o konuyu bu açıdan bakın Katolik Yahudiler var onlar dünyada herşeyden korkar kendi gibi dusunmiyen herşeye karşı çıkar kan döker kendilerini sağlama almak için her oyunu oynarlar ama yahudilik bir ırk tır Yahudi kurt Rus türk vs vs her etnik kimlikte Yahudi olan var turkiyede Süryani var Mardin de yaşarlar ama Yahudiler ama en ilginç şey Türk kimliği ve Türkler bu konular çok ama çok derin bence kucalamamak gerek :)

• Yahudilik bir din değil o konuyu bu açıdan bakın Katolik Yahudiler var onlar dünyada herşeyden korkar kendi gibi dusunmiyen herşeye karşı çıkar kan döker kendilerini sağlama almak için her oyunu oynarlar ama yahudilik bir ırk tır Yahudi kurt Rus türk vs vs her etnik kimlikte Yahudi olan var turkiyede Süryani var Mardin de yaşarlar ama Yahudiler ama en ilginç şey Türk kimliği ve Türkler bu konular çok ama çok derin bence kucalamamak gerek :)

En basitinden Türk nedir sorusu da kafanızı oldukça karıştıracaktır. Bu örnekler çoğaltılabilir. Basit tanımlamalardan bahsetmiyorum.

• Oyuna yeni din/ırk güncellemesi mi geliyor? Daha tanrılar güncellemesi çıkalı bir yıl kadar oldu. Hem antik yunanda ibrahimi dinler mi vardı! nasıl olacak?

Ayrıca ırk olayı da olmaz mesela 80:90 adalarında kaçak üzüm kullanıldığında bunu 20:30 adalarındakilere mi ödetecekler. Bunu ikariam sakinlerine nasıl açıklayacaklar! Böyle bir şey olabilir mi yani muz serverı mı burası. İkariam iyice bozdu yaa.

• Luck modum bize ticket yoluyla şirketin yolunu gösteriyorsunuz da eyvallah ta türk serverini yöneticilik yapanlar ne iş yapıyor acaba çok merak ettim herşeyi oyuncudan bekliyorsunuz şirkete yönlendiriyor sunuz bırakın ozaman yöneticiliği bizler bire bir şirketle muhattap olalım haksizmiyim yöneticilik ban atmak oyuncuyu kisitlatma haklarına emeğine kalem çekmek değil nasıl Avrupa ülkelerinde bir adalet sistemi varsa Türkiye'de Ayni adalet yok adaletsizliği ikariama bile sıçramış işlenmiş Euro sorununu bir gün coma çıkıp açıklanmamış bir sorunla ilgili oyuncuyu dinlememiş siz haklisiniz dedemis coma nin gorevi bu toplumun sorunu dinlemek yardımcı olmak sorunu çözmek ama sağolsun comamiz zanediyor ikarim inun bizde marabalariyiz üst perdeden oyunculara bakıyor bir gün çıkıp sorunları dinlesin bu iş en son babalar duyar işine döndü bir duyiru varsa en son Türk serverinda zoraki bir şekilde bizler duyuyoruz Allah'tan bütün forum aynı yarı yamalak başka ülke forumunda anlıyoruz oyunda bir hata varsa da farklı ülkelerin oyuncuların baskısıyla hal oliyor bizler basipleniyoruz hangi birini yazalım anlamadım ki

Bizim yetki alanımız içinde olan durumları elbette bizler yapmaya çalışmaktayız, ancak ödeme sorunlarıyla ilgili bizler ilgilenmiyoruz. Teknik sorunlarda ( programsal ) bizler ilgilenmiyoruz. Bizler bu konuda yardımcı olamıyoruz diye adalet yok, ilgilenilmiyor, ne işe yarıyorsunuz demeniz doğru bir yaklaşım değildir.

Alman sunucunda yaşananlar Alman yetkililerini bağlar. Sizi Panna arkadaşı,kankası gibi olmayan ithamlarınızdan mı banladım sanıyorsunuz ? Bu kadar basit bir şey için kimseye ceza vermedim vermemde, şunu da söylemeliyim arkadaş kanka durumu varsa kanıtlarsınız kanıtlayamıyorsanız da kankası arkadaşı şunu yaptırdı bunu yaptırdı demeniz onur kırıcıdır. Size uygulanan ceza içeriğini burada söyleyeyim bana da Panna arkadaşı, kankası, lider yanlısı vs söylemleri/ithamlarında bulunmazsınız.

Ceza içeriği: Aşağıdaki içerikte tarafınıza uygulanan ceza nedeni yalnızca ' çakallar ' söyleminizden ötürüdür. Diğer söyledikleriniz umurumda bile değildi. Umarım sizin için yeterli olur.

çakallar panna ablalarına gidiyor bu aralar. belki parayla belki de eski bir dostluğun hatırası ile. bana, "seni patlatmaya geliyorum" diyen eleman banlanmıyor, panna bunda banlanacak bir şey yok diyor, posemi multileri ile düşüren elemana savaşmak karakter ister dediğim için ban yiyorum.

dedikleri kadar varmış. bu panna birilerinin kankası.

edit, yanlış anlaşılmasın, seni patlatıcam diye beni tehdit eden arkadaşı patlattım :D

giphy.gif

Gladiatus - GA > İkariam - BA > Metin2 - BA > Metin2 - SGM

#TeamFF

You'll never fly alone.

• gryffindor

Her kanaldan her yoldan ayrı ayrı Euro/TL sorununu yazdık, Bazı hesaplarda TL görünüyor bazı hesaplarda EURO görünüyor diye ayrı ayrı belirttik. Hiçbiriniz umursamadınız bile. Bu durumda bir bug var bakın ilgilenin dedik. 1 gram umursamayan adminlerimiz burda badidola 1-2 yorum atınca maşallah hemen gelivermişler :D

Tamam şuan bunun Türk oyuncular için en büyük problem olduğunu sayemde öğrenmiş oldun, hadi bakalım yap bişeyler ve bizlere göster?

Her kanal, her yol... Forum ticketlerinize 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren baktığımda 1 tane bile Euro/TL bildirimi göremiyorum ? Badidol'u etiketlemeniz başlı başına yanlışken bizim burada vermiş olduğumuz yanıtlardan okları bize çevirmeye çalışıyorsun.

Madem siz bu dediğinizi yaptınız neden sizden üst yönetimden bu durum ile ilgili bir çözüm önerisi, telafi veya yeni sürüm ile ilgili bir paylaşım vs gelmedi?

Ya siz bunu yapmadınız ya bir sizi üstleriniz ciddiye almıyor. Başka bir ihtimal var mı ?

Bu konuda da aynı şekilde vermiş olduğum yanıta karşılık bambaşka bir açıklama yapıyorsunuz. Soruların karşılığı bu değil maalesef.

Sizlerden bir fayda olmadığı için bir medet olarak ona etiket atma çabasına girdik '' Haklı olarak ''

Bende ingilizce bilmiyorum o halde neden Türkçe oynadığım bir oyunun yabancı yöneticisine ingilizce konuşmak zorundayım?

Bana translate yap yazmış :D Bunu yazana kadar kendisi yapabilir? Türkçe yazdıklarımı kendi istediği dile çevirip okuyabilir

Size zaten defalarca bildirim gönderdik ve bu sorun 1 yıla yakındır çözülmüyor o yüzden size bir şeyler anlatmaya çalışarak vakit kaybetmek istemiyoruz acaba bu yüzden olabilir mi?

Bizleri elbette eleştirebilir veya şikayetçi olabilirsiniz, bunun için ise direkt olarak Lider veya CoMa'ya bildirebilirsiniz. Sizinle ekstra olarak durumu izah etme veya açıklama çabasına girmeyeceğim çünkü kendi bildiğinizle devam etmeyi seviyorsunuz.

Fırça yediğim filan yok yalnızca başka topluluktaki CoMa'yı taciz edercesine rahatsız etmeniz hoş değil. Kendisi size nazik şekilde konuştuğumuz dili anlamadığı için translate üzerinden yazmanızı rica etmiş oldu.

Çözmek istiyorsanız Badidol CoMa'nın bulunduğu forumda konu açabilir kendisini etiketleyebilirsiniz. Bol şans.

Konuyu daha fazla da soru cevap'a çevirip kimsenin bu konuşmaları okuyup vaktini almaya gerek yoktur.

Keyifli forumlar.

giphy.gif

Gladiatus - GA > İkariam - BA > Metin2 - BA > Metin2 - SGM

#TeamFF

You'll never fly alone.

• israilli modların int ve en forumunda açtığı konulara bakıp biraz örnek alın, adamlar hemen kamuoyu oluşturup yeni güncellemede gelen yüksek skor tablosunu eski hâline getirdiler, uluslararası sunucularda anti-semitizm e uğrayan israilli oyuncuların hakkını savundular. ağzınıza dolamışsınız bizim orada bir yetkimiz yok yalanını, yapan yapıyor ama sizde utanma da yok, istifa da bir hizmet luck.

beni banlaman yeteri kadar komikti luck :) neyse artık sizin yönettiğiniz bir topluluğun parçası olmadığım için pekte umurumda değilsiniz :D

Quote from tdk - çakal argo anlamı

Çakal şu anlamlara gelebilir: Çakal, argoda uyanık anlamında kullanılan bir kelime.

• Forum ticketlerinize 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren baktığımda 1 tane bile Euro/TL bildirimi göremiyorum ?

Oyun içinde ambroisa alma problemi euro/TL sorununu neden forumdan yazayım :D

Sizce bu mantıklı mı?

Fotoğraflarını tek tek buraya atarım eğer ban sebebi değilse, FastFooD a ayrı PannaCotta ya ayrı hatta yabancı sunucuda en az 2-3 defa ticket açtım hiçbirinden çözüm bulamayınca badidola bile 2 tane ayrı ayrı çok detaylı çevirip yazı yazdım ticketimde.

0 dönüş

0 çözüm

Hadi ticket özel.

Açan bilir veya açılan bilir görür.

Foruma kaç kere konu açtık?

Senin görev alanın forum değil mi?

Hangi birine bir cevap yazdın?

Ezberlemişsiniz 1-2 cümle yapıştırıp geçiyosunuz sadece başka bir şey yok.

Şuan burda yazıştığımız konunun altında bile en az 3-4 tane gördüm ben ambroisa euro/TL hakkında

Cevap ver buna bakalım?

Bizleri elbette eleştirebilir veya şikayetçi olabilirsiniz, bunun için ise direkt olarak Lider veya CoMa'ya bildirebilirsiniz. Sizinle ekstra olarak durumu izah etme veya açıklama çabasına girmeyeceğim çünkü kendi bildiğinizle devam etmeyi seviyorsunuz.

Biz senden şikayetçi değiliz.

Sadece bizim derdimizi anlamaya çalış biraz.

Sen bizim açımızdan hiç bakmıyorsun bu konuya

İzah edip açıklama yapabileceğin bir şeyin yok çünkü yapamazsın zaten.

Aylardır ticketlerden veya foruma açılan konulardan bir tanesine bile olumlu yapıcı bir çözüm arayışına girmediniz siz Türk adminleri olarak.

Derdimiz sizin görmemeniz duymamanız.

Bu yazdıklarımın aynısı PannaCotta içinde geçerli

Türk oyuncularının en ufak hatalarında bile didik didik hata arayıp banlamaktan keyif alan PannaCotta konu oyuncuların mağduriyetine gelince görmüyor duymuyor umursamıyor. Senin yazdığın cevapları beğenerek vicdan rahatlatıyor.

Sizin göreviniz sadece oyuncuları banlamak cezalandırmak değil PannaCotta

Biraz olsun oyuncuların dertlerine kulak asın.

Bu problemi çözün

Global Global diyerek tanıtım yaptınız, üye olduk hesapları kastık.

Pat euro işi geldi şimdi hesaplarda üzüm çeviremiyoruz ambroisasızlıktan.

Sebebi sizin işinizi iyi yapmamanız.

Ortada kalan biz ve hesaplarımız oldu.

Türk adminleri ise ezberlenen 1-2 cümleyi cevap olarak ticketlere yapıştırıp geçiştiriyor.

Çözmek istiyorsanız Badidol CoMa'nın bulunduğu forumda konu açabilir kendisini etiketleyebilirsiniz. Bol şans.

Bize akıl vereceğinize siz görevinizi yapında göreviniz gereği bize öncülük yapında problemimizi çözelim

Yabancı adminler böyle yapıyor görüyoruz forum sayfalarında.
    Örnek alacaksanız onları örnek alın biraz.

Adamlar çatır çatır oylama yapıyor.

Bak güncelleme işini nasıl anket ile çözdüler.

• Bu konuda daha önce de sözlü açıklama yaptık.

Gameforge platformlarındaki tüm oyunlarda bulunduğunuz ülkenin para birimine göre ödeme yaparsınız. Ancak VPN yada proxy ip kullanırsanız sistemi sizi TR olarak görmez ve ödeme para biriminizi değiştirir. Tekrar düzelmesi ortalama 30 gün sürmektedir. TL ile işlem yapmak istiyorsanız, TR sınırları içinde ve TR ip adresi kullanmalısınız.

En son 2023 yılında Fastfood yukarıdaki açıklamayı yapmış. Sorun u VPN ye bağlamış. Badidol, TR den Discoort a bağlanma konusunda VPN kullanın dedi. VPN kullanıldığında , hemen VPN yi kapatırsak 30 gün beklemeye gerek yokmuş hemen Euro/TL sorunu çözülürmüş.

Burada birileri yalan söylüyor.

Oyuncular yalan söylemez çünkü Euro /TL çözülmüş olsa neden şikayetçi olsunlar.

İki Coma arasında tezat var ve hala sorunun ne olduğundan haberleri yok.

Ve bu konuda forumda açılmış 10 üzerinde konu başlığı var.

Çözüm yok.

Badidol un Discort konusunda açıklamasıda aşağıda. Hangisi doğru?

Code
    1. VPN'e gelince: Argümanınız saçma. Muhtemelen her 2 dakikada bir Ambrosia satın almıyorsunuz. Yani herhangi bir sorun yaşamadan, satın almak için VPN'i kapatıp tekrar açabilir ve böylece Discord'a tekrar erişebilirsiniz. Ambrosia satın alırken muhtemelen birkaç dakika Discord olmadan hayatta kalacaksınız. Bunu olduğundan daha büyük bir sorun haline getirmeyelim.

9cj9lE.jpg

Edited once, last by BiLGeMeN ().

• Anlamadığım dillerde beni etiketlemeyi bırakın.

Badidol anlamadığım dil dediğin Türkçe onzaman ilgilenmeleri için gereken talimatı ver ilgilenin

Stop tagging me in languages I don't understand.

''Google translate'' kullanırsanız bizi anlayabilirsiniz.Bizim sizi anladığımız gibi:)

If you use ''Google translate'' you can understand us. Just like we understand you :)

• Doğrusu 2.si aslında. Yahudilik bir etnodindir. Musevilik diye bir şey yoktur bu sadece bizim Türklerin uydurduğu bir kavramdır. Yahudi anneden doğmayan kimse yahudi olamaz. E peki ne olacak geri kalan 8 milyar insan derseniz onlarda Hz Nuh'un 7 emrini takip ederek Nuhi olabilirler.