şehir sıralamasını ve binaların yerlerini değiştirme işlemlerini ayrıntılı açıklayabilirmisiniz. ikisinide yapamıyorum
Aslında (giriş yap demeye başlamış) ilk posttaki linkte ikisinin de video anlatım vardı.
sağolun cevaplar için...
şehir sıralamasını ve binaların yerlerini değiştirme işlemlerini ayrıntılı açıklayabilirmisiniz. ikisinide yapamıyorum
Aslında (giriş yap demeye başlamış) ilk posttaki linkte ikisinin de video anlatım vardı.
sağolun cevaplar için...
Türk adminlerimize bak hele bak :))
Günlerce burda sorunlarımızı problemlerimizi anlattık yardım destek bekledik hiçbiri çıt çıkartmadı gelip sayfaya yorum bile atmadılar
Badidola 1-2 Türkçe kelime yazdık diye hemen gelmişler yapmayın etmeyin diyolar.
Önce siz Türk oyuncuların problemlerine biraz kulak asın.
Bırakın badidolu savunmayı
Binlerce Türk oyuncu Türkiye içerisinde oynadığı halde ambroisa alamıyor euro/tl sorunu yüzünden
Biriniz buna bir çözüm önerisi sundu mu şirkete?
Quote from badidolDisplay MoreDeğerli oyuncular,
12.0.0'ın (Infinite Horizons Milestone 1) yayınlanmasının ardından geri bildirimlerinizi topladık ve toplamaya devam edeceğiz.
QoL özelliklerinin (şehirlerinizdeki binaları yeniden düzenleme ve şehir açılır menüsünü sıralama) sizin tarafınızdan bu kadar iyi algılanmış olmasından mutluluk duyuyoruz.
Ayrıca birçoğunuzun 12.0.0 ile birlikte tanıtılan yeni sayısal gösterim/sayı biçimlendirmesine karşı çok daha az sevgi beslediğini de fark ettik.
Tekrarlamak ve açıklamak gerekirse, neden ilk etapta yapıldığını açıklamak gerekirse: Ikariam'daki sayıların sürekli artması, bina seviyesi sınırının yükseltilmesi ve bununla birlikte potansiyel bina maliyetlerinin artması gibi değişikliklerle birlikte, ayrıca görüntülenecek daha fazla veri ve bunu yapmak için kullanılabilir bir alan olması sorunuyla karşı karşıya kaldık, ancak bu veriler sayılarla birlikte artmıyordu. Uzun vadede, gelir, bonuslar ve binaların daha da geliştirilmesi vb. ile daha fazlasını yapmayı planladığımızı her zaman söylediğimizi aklımızda tutarak, her zaman daha az yer kaplayan daha iyi bir şekilde sayıları biçimlendirmenin bir yoluna ihtiyacımız olacak. Açıkçası, Ikariam oyuncularının ne kadar hareketsiz olduğunu ve düzinelerce başka oyunda gayet iyi çalışan şeyin Ikariam'da aynı şekilde işe yaramadığını hafife aldık. Binlerce ifadesi olarak k, kk, kkk, diğer oyunlarda ve matematikte iyi çalışırken, birçok Ikariam oyuncusu için bilinmeyen bir kavramdır ve kabul edelim: burada işe yaramıyor. Biraz rahatsızlık bekliyorduk, ancak şu anda nihayetinde dile getirildiği kadar değil.
Sonuç olarak, geri bildirimleri değerlendiriyoruz ve bunu nasıl değiştireceğimizi kendi içimizde tartışıyoruz. Daha önce de söylediğimiz gibi, daha önce açıklanan nedenlerden dolayı sayıları biçimlendirmenin farklı bir yoluna ihtiyacımız olacak. Bu amaçla, sizin, oyuncuların, neyin daha çok kabul göreceği konusunda daha iyi bir fikir edinmek için #polls-and-questions kanalımıza seçenekler göndereceğiz. Ancak, her yerde tam sayılara tam bir geri dönüşün mümkün olması olası değil. Ayrıca, kullanıcı arayüzündeki mevcut alanı daha iyi kullanmak veya hatta gelecekteki güncellemelerde daha fazla alan sağlamak için kullanıcı arayüzünü değiştirmek için fikirler üzerinde çalışacağız, ancak diğer her şeyde olduğu gibi: Gerektiğinde tek görünümleri düzenlemeyi tercih etmiyoruz, bunun yerine daha yuvarlak bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Ancak, zaman (tatil sezonu vb.) göz önüne alındığında, bu konuda yapılacak herhangi bir değişiklik büyük olasılıkla 2025'in başında kararlaştırılacak ve uygulanacak ve bu nedenle artık bu yıl olmayacak.
Ayrıca İngiltere'de oyundan resmi mesaj atmışlar. "Discord'da sayılar hakkında anket yaptık, gelip oy verin" diye.
Display MoreTürk adminlerimize bak hele bak :))
Günlerce burda sorunlarımızı problemlerimizi anlattık yardım destek bekledik hiçbiri çıt çıkartmadı gelip sayfaya yorum bile atmadılar
Badidola 1-2 Türkçe kelime yazdık diye hemen gelmişler yapmayın etmeyin diyolar.
Önce siz Türk oyuncuların problemlerine biraz kulak asın.
Bırakın badidolu savunmayı
Binlerce Türk oyuncu Türkiye içerisinde oynadığı halde ambroisa alamıyor euro/tl sorunu yüzünden
Biriniz buna bir çözüm önerisi sundu mu şirkete?
Çıkmaz ayın son çarşambası çözüm önerisi sunarlar dostum ben oyundan ümidimi kestim badilol dostumu çok severim niye böyle agresif anlamadım gitti
Dostum nerelerdesin ![]()
bu arada bu ban yiyen arkadaş eski bir oyun operatörü ve takımdan atılmış, olay badidol'un size yardım etmemesi değil
badidol ile aralarında ki olay farklı. ardına takıldığınız, yanında bulunduğunuz insanlara dikkat edin arkadaşlar. kurunun yanında yaşta yanar; her yardım isteyene el uzatmayın, her mazluma acımayın.
Öyle bir durum yok bir yerlerinden uydurma
Zaten niyeyse bütün yöneticiler gelince bir "iyilik elçisi" oluverdi. ![]()
Zaten niyeyse bütün yöneticiler gelince bir "iyilik elçisi" oluverdi.
"Türk düşmanlığı" konusunda hiç "badidol fan club" değildin. ![]()
Bu arada yeni savaş raporları sayesinde gerçek GP değerlerinin listesini çıkaran var mı? Her birim için bayağı küsüratıyla görünüyor da artık. ![]()
badidol haklı, Türk topluluğu ile ilgilenmek zorunda değil. Türkçe konuşmak, anlamak yada çeviri kullanıp sizinle iletişime geçmek zorunda değil. yapmayın. iğneyi biraz kendinize batırın. gryffindor çok güzel bir noktaya değindi, Türk topluluğunun sorunları varken ortalık gözükmeyen yöneticiler, neden badidol burada bir sorun yaşayınca hemen buraya geldiler. siz bunu sorgulayın önce.
ErGeNeKoN fotoğraf benim fotoğrafım, güneydoğuda görev yaptım, timde hafif makinalı nişancısı idim, tmk silahım ise pkm idi, bilinen adı ile bixi. imzamın hakkını çok yerde verdim rahat ol dayı ![]()
Benim imzamdaki gibi, attıkların değil, yazdıkların burada kalıyor.
. gryffindor çok güzel bir noktaya değindi, Türk topluluğunun sorunları varken ortalık gözükmeyen yöneticiler, neden badidol burada bir sorun yaşayınca hemen buraya geldiler. siz bunu sorgulayın önce.
Malesef evet
Aylarca burda euro/TL sorunu yazdık.
Veya oyun ile ilgili bir sürü hata paylaştık
Tek bir cevap bile yazmayan Türk yöneticileri hemen badidolu savunmaya geçmiş
üst/amir seviciliği malesef biz Türk topluluğunun genlerinde var. Bakınız burda bile bu durum mevcut
Aylarca burda euro/TL sorunu yazdık.
Sorun bizde olan bir şey değil şirkete bildirim oluştur diye Discord kanalında da yazım ? Burada etiketleyip sormuş muydun ? Sorduysan görmemiş olabilirim PM atmış mıydın ?
Veya oyun ile ilgili bir sürü hata paylaştık
Oyun ile ilgili teknik destek alamayacağınızı belirttim bir önceki üst yazımda. Bildirim oluşturdunuz ve oyun yöneticinizden şirkete bildirimler yapılmıştır yanıtı aldınız mı ? Aldıysanız zaten yapacağımızı yapmış olmuş oluyoruz. Başka ne yapabiliriz ?
Tek bir cevap bile yazmayan Türk yöneticileri hemen badidolu savunmaya geçmiş
Badidol'u burada savunmadım. Oyuncu inatla etiket atıp yanıt alma çabasına girmiş olup Badidol'un ise konuştuğunuz dili bilmiyorum yanıtına rağmen halen etiket ile rahatsız ediliyor. Bize bildirim göndermeniz gerekirken başka yöneticiyi inatla etiketleniyor. Savunmayalım mı ? Ne yapalım cevap vermek zorundasın mı diyeceğiz ?
Bir şeyi de biliyormuş gibi yapma lütfen.
Luck modum bize ticket yoluyla şirketin yolunu gösteriyorsunuz da eyvallah ta türk serverini yöneticilik yapanlar ne iş yapıyor acaba çok merak ettim herşeyi oyuncudan bekliyorsunuz şirkete yönlendiriyor sunuz bırakın ozaman yöneticiliği bizler bire bir şirketle muhattap olalım haksizmiyim yöneticilik ban atmak oyuncuyu kisitlatma haklarına emeğine kalem çekmek değil nasıl Avrupa ülkelerinde bir adalet sistemi varsa Türkiye'de Ayni adalet yok adaletsizliği ikariama bile sıçramış işlenmiş Euro sorununu bir gün coma çıkıp açıklanmamış bir sorunla ilgili oyuncuyu dinlememiş siz haklisiniz dedemis coma nin gorevi bu toplumun sorunu dinlemek yardımcı olmak sorunu çözmek ama sağolsun comamiz zanediyor ikarim inun bizde marabalariyiz üst perdeden oyunculara bakıyor bir gün çıkıp sorunları dinlesin bu iş en son babalar duyar işine döndü bir duyiru varsa en son Türk serverinda zoraki bir şekilde bizler duyuyoruz Allah'tan bütün forum aynı yarı yamalak başka ülke forumunda anlıyoruz oyunda bir hata varsa da farklı ülkelerin oyuncuların baskısıyla hal oliyor bizler basipleniyoruz hangi birini yazalım anlamadım ki
Luck adminim, üstteki dayı ErGeNeKoN ırkçılığa uğradı, benden başka sesini çıkaran olmadı, kamuoyu oluşturmak için konu açtım ama ne panna ne siz nede fastfood konu ile ilgilendi. bu olay forumda yaşandı ve sizin etki alanınızdı ve neden hiç ses çıkarmadınız? görmeme olasılığınız yok.
toplulukta bir çok oyuncunun sorunu var ama kimsenin umurunda değil, banlanmayan gp depoları hakkında hiçbir zaman bir açıklama alamadık. panna, almanya merkez durum ile ilgileniyor diyip hep kestirdi, samimi olarak şunu anlatayım, 70mlik gp depomu badidol banladı. almanya sunucusundaki 70mlik gp deposu banlanıyorda türk suncusundaki 300mlik gp deposu neden banlanmıyor? hani iş badidola bakıyordu, neden banlanmadı bu gp depoları? panna ile arkadaş olmadığım için mi 70mlik gp deposu uçtu? bakın size bir anımı anlatayım tap-taze, mermer sunucusuna geldim, adını vermek istemediğim bir ittifak ile savaşıyoruz, bu ittifakın generali bana, panna bir hanım onun hakkında iyi konuş gibi bir mesaj attı oyun içinden. üstüne başkaları da wp üzerinden bana ulaşarak had bildirmeye çalıştı. ben de bu durumdan rahatsız olduğum için forumda panna birilerinin kankası galiba, diye isyan ettiğimde direkt banladınız beni. mesajlarımı da sildiniz. adil değilsiniz, birilerinin arkadaşı ve kankasısınız. işinizi de umursamıyorsunuz.
bu olaylardan sonra da panlara geri döndüm daha da Tr'de oynamam, oynamayın da. aklı olan hesabını alıp panlara gelir. en azından badidol şeffaf ve etkin. hiçbir dostu arkadaşı yok. kolladığı birileri de yok.
ErGeNeKoN dayıcım seni es geçiyorum. normalde kimse bana bir şeyler ima edemez, internet ortamı işte, kedi aslan kesiliyor buralarda.
her şey ortada hiçbir şey de düzelmeyecek, eğer tr'de oynamaya devam ederseniz bu ve benzeri durumları hep yaşayacaksınız, ya kabulleneceksiniz ya bir şeyleri değiştireceksiniz ki değiştiremezsiniz yada benim gibi bu diyardan gideceksiniz.
dramalarınız da hepinize başarılar ![]()
Arkadaşlar , hala konunun etrafında dolaşıyoruz. Tabi mutfağı yeterli tanımayınca dışarıya sadece yemek kokuları gelir. Bizde kokular üzerinden yorum yaparız. İkariamda , bütün ülkelerde comalar dahil bütün yöneticiler gönüllülük esasına göre çalışır. Bir tek badidol kadrolu ve maaşlı yöneticidir. Şirkette direk çalıştığı için bütün üst yöneticiler konuları badidol e aktarır. Oda şirketle temas eder. Bütün talimatlarıda o ikariam a aksettirir. Şirket ile tek duvar o olduğu için biz onu konularda etiketledik. Sadece bu konu hariç burada etiketlemedim. Çünkü hem o ırkçılık konusunda hem de discort konusunda alınganlık gösterip , yaptığınız kabalık deyip bizi azarlamaya kalktı. Hiçbir yönetici, ister gönüllü olsun, isterse kadrolu, maaşlı olsun bir oyuncuyu azarlıyamaz. Biz nasıl onu anlamak için translate kullanıyor isek , oda kullanacak ve bundan gocunmayacak. Çünkü bu oyundan maaş alıyor. Yani onun maaşını biz ödüyoruz. Patronu biziz. yoruk arkadaşıma da bu yüzden sitem ettim. Yoksa kendisini severim. En azından benim kadar yörük.
Bilgen abim hayırlı akşamlar abi ben bu tür servinda değilde yabancı serverda oynasam mesela Danimarka serveri amborsia işi nasıl hal edecem orda Euro ile bilgin vardır amborsia yuklense yabancı serverda basliyacam orada en az adalet var :))
Bilgen abim hayırlı akşamlar abi ben bu tür servinda değilde yabancı serverda oynasam mesela Danimarka serveri amborsia işi nasıl hal edecem orda Euro ile bilgin vardır amborsia yuklense yabancı serverda basliyacam orada en az adalet var :))
kardeşim sadece panlarda tl ile ambro alırsın, diğerlerin de euro olarak alırsın.