Yeni Güncelleme

• Testçilerimiz geçmişte sıkça istenen bir özellik ile eğleniyorlardı ve artık sonunda geliyor! Size daha önce söylemiştik, bir sonraki büyük güncelleme (ya da daha doğrusu ilk kilometre taşı (evet, bu yine parçalar halinde gelecek)) uzun zamandır istenen 2 QoL (Quality of Life) özelliğini içerecek. Yayın tarihi: duyurulacak, ancak yakında.

https://www.threads.net/@ikari…i6RPaWrbn7dd3h2Jq_lHkYScg

2 videoyu da yayınladıkları tek site Threads diye oradaki linki paylaştım.

Binaların yerlerini değiştirmek ve Şehir listesini düzenlemek artık mümkün olacak.

Resim.png

• Neden bu kadar geç geldiğini anlayamadım. Sene olmuş 2024. Gelen özellikler 10 sene önce gelebilecek özellikler. Yine de şükür...

• Neden bu kadar geç geldiğini anlayamadım. Sene olmuş 2024. Gelen özellikler 10 sene önce gelebilecek özellikler. Yine de şükür...

antik çağ oyunu kardesim elinde kılıç kalkanla savaşmaya kalkan insanlarmı kaldı ihalar sihalar f35'ler s400'ler havada uçuyor biz hoplit kılıç gyro ya talim :D

LENqqV.png

• Yeni güncelleme ile şehir sıralamasını değiştirdik. Ancak Limana girip mal sevk ederken eski listeye göre şehirler sıralanmış. Yine Saray ve valiliklere girildiğinde şehirler yine eski listeye göre sıralanıyor.

9cj9lE.jpg

• Yeni güncelleme ile şehir sıralamasını değiştirdik. Ancak Limana girip mal sevk ederken eski listeye göre şehirler sıralanmış. Yine Saray ve valiliklere girildiğinde şehirler yine eski listeye göre sıralanıyor.

Şaşırdık mı tabi ki hayır :D

Şehir listesini düzenleyip oyuna gir çık yapınca orası düzeliyor.

Sadece saray sıralaması düzelmedi benim gördüğüm. Düzeltirler inşallah

• herhangi bir binanın inşa alanı da hiçbir bina ile etkileşime girmiyor.

Yani bir binayı boş inşa sahasına taşımaya çalışıyorsun?

Demek ki öyle tasarlama yapmamışlar.

Oraya bir bina koy, yerlerini değiştir, sonra o binayı yok et. :whistling:

Resim.png

• dogal secilim denen sey seni teget gecmis, bunun baska aciklamasi da yok.

lel952y.png

Liman da Saray ve Vali de de oyuna girip çıkıldığı halde eski şehir sıralaması devam ediyor. İkiside sanırım bir dahaki güncellemede düzelir. Tabi badidol un haberi olursa. Şimdi badidol u eklesek yine triplere girecek. Böyle kalsın.

9cj9lE.jpg

Liman da Saray ve Vali de de oyuna girip çıkıldığı halde eski şehir sıralaması devam ediyor. İkiside sanırım bir dahaki güncellemede düzelir. Tabi badidol un haberi olursa. Şimdi badidol u eklesek yine triplere girecek. Böyle kalsın.

çinçe yaz bu sefer çevirmekle uğraşsın :D

LENqqV.png

• Tabi badidol un haberi olursa. Şimdi badidol u eklesek yine triplere girecek.

"Dur adamın başı "kkk" ile belada zaten" diyecektim ki zaten getirmişsiniz. ^^

Bu arada bana laf eden meğer inşaat halindeki binayı taşımaya çalışıyormuş. Niye olmuyor acaba? Zaten bir işlem gördüğü için olabilir mi? :D:D

Resim.png