[CADDE] CADDE İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• Merhaba arkadaşlar CADDE ittifağını bilen bilir bilmeyende sonradan zor yoldan öğrenir yol keşissin yeterki.
    Yeni kurulan theseus serverinde önce BOB adındaki ittifak ile savaşmaya başladık yağmaladık ve neredeyse tamamını tatile gönderdik . Tabi ki dengimiz bir ittifak değildi . Öncelikle Çoğumuzun yaşı ilerledi ikariam eskidi ve eskisi gibi küçük raporlar için şiddetli efor vermiyoruz ama hâlâ buralarda takılıyoruz . ELT ittifağı umarım adına yakışır Elitlikte devam eder savaşa . Hali hazırda problem yok teşekürler . Gençten arkadaşlar vardır ve belki heyecanla aktif olamayan arkadaşlarımızın boş şehirlerini yağmaladıkları için biraz erken foruma davranıyorlar eğleniyorlar olsun biz startı verdiğimizde umarım aynı olgunlukla karşılarlar . Galip geldikleri liman savaşları için kendi adıma tebriklerimi iletiyorum . Biz rapor asan bir ittifak değiliz sadece örnek teşkil etmesi amacı ile burada bir yağma raporu asacağım . Henüz savaşın başındayız karşılıklı raporlar alınmıştır . Devamı gelicektir karşılıklı raporların ama biz asacakmıyız bilmiyorum . raporlarımızı saklı tutuyoruz . Keyfimiz ve kahyası ne derse onu yapacağız . Herkese keyifli oyunlar .

Zorro x

• Sayfanız hayırlı olsun 2 taraf içinde kolay bir savaş olmayacak iyi olanın kazanması dileğiyle keyifli savaşlar

tTCLuli9JwZ.jpeg

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• Aranızdaki bu mücadelede her iki tarafa da başarılar diliyorum. İki ittifakın centilmence bir şekilde karşı karşıya gelmesi, İkariam dünyasında dostluğun ve rekabetin ne kadar güzel harmanlanabileceğini gösteriyor.Unutmayalım ki, bu savaşın sonunda kazanan veya kaybeden değil, dostluğun ve keyifli bir rekabetin galip gelmesi önemlidir. Her iki tarafa da stratejilerinde başarılar, oyunculara ise bol eğlenceli vakitler dilerim!Herkese iyi oyunlar! 😊

V9XOoP.png

• Sakin Ol çok mutlu olmayın Düşman kasap açılacak :)

Yazmış olduğum mesajın neresinden mutlu olduğumuzu çıkardın? 6 cepheyi verdiniz bi ban yüzünden. Bu mesajımdan bot konusuna değinmeyip mutluluk çıkartıyorsanız yanlış düşünürsünüz. Bizlerin sizlerin hepimizin oynadığı oyuna zarar veriyor bot işi. Farkında olmanız dileğiyle. İyi savaşlar.

• Konunun botla ne ilgisi var?

Dünyada her ban yiyen hesabı neden bize bağlıyorsunuz?

Bu kadar çekindiğinizin farkında değildim.Adalarınızı boş bırakmayın, benim adalarda sıkıntı var. Ben bot diye yazıyor muyum?

B9YvK.png

“Gerektiği zaman hadsize haddini bildirmek, 40 yetime kaftan giydirmekten üstündür.”

• Konunun botla ne ilgisi var?

Dünyada her ban yiyen hesabı neden bize bağlıyorsunuz?

Bu kadar çekindiğinizin farkında değildim.Adalarınızı boş bırakmayın, benim adalarda sıkıntı var. Ben bot diye yazıyor muyum?

Konunun botla ne ilgisi olduğunuz çok iyi biliyorsunuz. Savaş başlamadan önce varmıydı böyle bir durum. Compass hesabı ile Düşman Kasap ın aynı anda banlanması tesadüf yani. TheEvilDark ın alev botu kullandığını da bilmiyosunuzdur. Prometheus-2541 hesabını sor bakalım ittifak arkadaşlarına kimin bu hesap? Lütfen konuları-konularınızı bilmiyormuşuz gibi davranmayalım. Savaşımıza bakalım. Bence gayet de eğlenceli oluyor. Banla ilgili mesajımda da bu temennim vardı. Hayırlı geceler.