Satın alınmış dünya mı?

• Böyle bir durum tam bir saçmalık! Fark ettim ki burada sadece belirli oyuncular istediklerini yapabiliyor ve görünen o ki desteğimiz de pek iyi değil. Kim böyle bir şey görmüş? Oyuncular, generallerin hatalarını suistimal ederek ve küçük hesaplardan faydalanarak altın transfer ediyor. Bunu ilk 100'deki hesaplardan değil, ilk 10'daki oyuncuların kabul edilemez şeyler yapmasından bahsediyorum. İşte bu yüzden Ikariam şu anki durumda ve maalesef böyle devam edecek. Bu mafya var olduğu sürece oynamak imkansız hale geliyor çünkü küçük bir grubun parçası değilseniz sürekli izleniyorsunuz. Bu sunucular gerçekten üzücü!

• bu oyunun ticarethane haline getirilmesinde başta moderatörlerin suçu var. Moderatörlerin bunu görmediğini ben inanmıyorum sadece belli bir kısma göz yumup belli kısma göz dağı veriyor. Ve oyun, belli oyuncuların altın multileri gp multileri oynadığı süre boyunca oyunda yeni oyuncuların rol almasını engelliyor.

• Burada gördüğünüz ilk 8 oyuncunun aylık ambrosia alım durumunu sadece Comanın panelinde görülebilir. Bu oyuncular altın ve GP lerini sürekli yükseltmek, yeni versiyon ile mucitlerinide en tepeye taşımak zorundalar. Bunun içinde sürekli ambrosia alılrlar. Oyun şehir ışınlamak için ambrosia ya yönlendirir. Kaynak ve altın yükseltmek için ambrisia ya yönlendirir. Bunun içinde sürekli 365 gün kampayalar düzenliyor. Hiç ambrosia almayan kampanyalara katılmayan şirkete kazanç sağlamayıp, yük getiren oyuncuyu istemiyor. Bu ticari menfaatlerden dolayı bu oyuncuların oyunlarına hiçbir zaman müdahele etmez. Şirketin menfaatleri dışında bu tür oyunculara müdahele eden yöneticiler takımdan uzaklaştırılır. GP yi yüklenmiş yönticilerdende korkusu olmayan, birisi (Banlanmıyacağını bilyor demek ki, ) rasgele bir ittifaka savaş açıyor. Sonra işgali ve yağmaları kaldırırım ancak bu güne kadar şu kadar altın yaktım. Bunları bana vereceksiniz tarzı mesajlarıda oluyor.

Duyumlarıma göre ; Oyuncu ticket açıp şikayet ettiğnde , şikayet edenin hesabı kontrol ediliyor ve " seninde şu hesapların şöyle diye uyarılan oyuncuların var. " diyorlar.

(Bunların hepsi dedikodu. )

9cj9lE.jpg

• Burada gördüğünüz ilk 8 oyuncunun aylık ambrosia alım durumunu sadece Comanın panelinde görülebilir. Bu oyuncular altın ve GP lerini sürekli yükseltmek, yeni versiyon ile mucitlerinide en tepeye taşımak zorundalar. Bunun içinde sürekli ambrosia alılrlar. Oyun şehir ışınlamak için ambrosia ya yönlendirir. Kaynak ve altın yükseltmek için ambrisia ya yönlendirir. Bunun içinde sürekli 365 gün kampayalar düzenliyor. Hiç ambrosia almayan kampanyalara katılmayan şirkete kazanç sağlamayıp, yük getiren oyuncuyu istemiyor. Bu ticari menfaatlerden dolayı bu oyuncuların oyunlarına hiçbir zaman müdahele etmez. Şirketin menfaatleri dışında bu tür oyunculara müdahele eden yöneticiler takımdan uzaklaştırılır. GP yi yüklenmiş yönticilerdende korkusu olmayan, birisi (Banlanmıyacağını bilyor demek ki, ) rasgele bir ittifaka savaş açıyor. Sonra işgali ve yağmaları kaldırırım ancak bu güne kadar şu kadar altın yaktım. Bunları bana vereceksiniz tarzı mesajlarıda oluyor.

Duyumlarıma göre ; Oyuncu ticket açıp şikayet ettiğnde , şikayet edenin hesabı kontrol ediliyor ve " seninde şu hesapların şöyle diye uyarılan oyuncuların var. " diyorlar.

(Bunların hepsi dedikodu. )

Dedikodu yahut efsane falan değil bizzat bende yaşadım kim diyorsa doğru diyor. Göz göre göre multi kullanan bir oyuncuya rapor açtım fakat hiçbir şey olmadı, olmadığı gibi keyfi olarak ben incelendim ve alışveriş v.s. olmamasına rağmen ip paylaşımlı hesaplarım banlandı. Nedenini sorduğumda adalarını inceledim ve yer kapattığını gördüm dedi... Halbuki hiçbir yer sökme v.s. olmamıştı normal o hesaplarıda oynuyordum. Bize gelince bin tane şey istenir, ban yediğimiz nedeni karşı yapar o niye banlanmadı diye "sorunca işlem yapmamız için ticket açılması gerek" denir mağdur etmek için bin tane sebep bulurlar. Fakat gel gelelim gözde oyuncularına ticket açmanız bile cezalandırılır. Sizi sindirmeye çalışırlar tehdit ederler. Ya dediğiniz gibi şirket oyun adminini bunlara zorluyor ya da bazı oyuncularla kişisel bir çıkar ilişkisi var. Başka açıklama getiremiyorum şu ikariamdaki adaletsizliğe ve kayırmacılığa.

• Her zaman aynı konu aynı oyunu oynuyor aynı internet aynı telefon aynı ülkede yaşıyorsunuz.

Şartlariniz herkesin eşit buyurun sizde yapın. Karşı taraf risk almış emek vermiş parasal gücünü kullanmış bunun nesi var. Teknik bilgi birikim aynı değilse bir zahmet teknoloji öğrenin oyun mekaniği çalışın

Kısacası ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Biz yapmayız oyuz buyuz böyleyiz diye konuşanların çoğu oyunda 10 dakika durup sadece üzüm dağıtıp çıkıyor.

Not: ilk yer tutma botunu pangaia gördüm sandığınız gibi adalatli bir yer değil :)

B9YvK.png

• arkadaşlar merhabalar.ben 1.5 yıl önce 46 bin ambrosia almıştım.tıpkı denge oyuncuları gibi oyunu illegal şekilde istediğim kadar kaynak çekebilir miyim kendi şehirlerime.bilgisi olan aydınlatsın.sonuçta bu oyunun yürüyüp ilerlemesi bizim desteklerimize bağlı.pamuk elllerini ceplerine skanların bir farkı olmalı değil mi?

• arkadaşlar merhabalar.ben 1.5 yıl önce 46 bin ambrosia almıştım.tıpkı denge oyuncuları gibi oyunu illegal şekilde istediğim kadar kaynak çekebilir miyim kendi şehirlerime.bilgisi olan aydınlatsın.sonuçta bu oyunun yürüyüp ilerlemesi bizim desteklerimize bağlı.pamuk elllerini ceplerine skanların bir farkı olmalı değil mi?

Ambrosa almışsın, bu ambrosa ile kaynak yada GP çektiğinde illegal olmaz ki. Oyunun müsade ettiği her şey legaldir. İllegal durum var ise yada oyun açığı var ise bunu engellemek oyun yönetiminin görevidir.

9cj9lE.jpg