שלום חברים!
באתי להזהיר אתכם.
הגיע שחקן חדש, עמוס בכסף ואמברוסיה, עם מלא יוזרים. לא במטרה לשחק, כמו כולם, אלא במטרה להשליט טרור בשרת. הוא עוסק בסחיטה באיומים, מתנהג בגסות וחוסר מוסר מינימלי, מנבל את הפה אין לו שום כבוד לזולת, הוא מדבר בחוצפה שלא שמעתי מימיי ואף קראה למנהיג שלנו, אדם לפחות פי 2 (אם לא יותר) מבוגר ממנו, נכה צה"ל והלום קרב - "איראן".
המדובר קורה לעצמו "צבא הגנה לישראל", ובכך מבזה את הצבא שלנו: והוא דורש שנשלם לו בכסף ובמשאבים תמורת "שמירה". (היחיד שתוקף אותנו - זה הוא) ואם לא - הוא יכבוש לנו את כל הערים, יפרק לנו את הברית וכו' וכו',
הוא טוען שהו לחם בעזה. גם אם זה נכון, זה לא נותן לו זכות להתנהג כפי שהוא מתנהג. יש לנו בשרת הרבה לוחמי צה"ל, בעבר ובהווה, אישית מכיר ברית, שכול חבריה התגייס ביום אחד, ב-8.10. בכל ברית יש לוחמים, יש פצועים, יש הלומי קרב ויש אלה שמסרו את נפשם..
אישית, אני לא מאמין לו: התנהגותו אינה התנהגות של חייל צה"ל וגם לא של יהודי בכלל. הוא מתנהג כאחד מעולם הפשע.
אנחנו ברית גמלאים. אנחנו באים לאיקרים כדי לנוח קצת מהחיים ולהירגע. כולנו עברנו מספיק מלחמות בחיים ולא מחפשים אותם במשחק. הברית שלנו היא ברית שלום. אנחנו שמחים לסחור ולהחליף משאבים עם כולם, לדבר עם כולם, לחתום חוזים, אך לא להילחם.
בהתחלה פנינו למנהל האתר ודיווחנו על סחיטה באיומים שמאז הקמת האתר הייתה אסורה ושחקנים שניסו את זה הורחקו מיידית. אחר-כך הפסקנו לדווח, כי לא ראינו שום תגובה, כאילו דיווחים שלנו לא נקראים בכלל. אני יוצא מנקודת ההנחה שכללים במשחק הזה הם אותם כללים לכל השחקנים, ללא שום קשר לכמות הכסף והאמברוסיה, ולכן ההסבר היחידי שהצלחתי למצוא הוא שכנראה מנהל האתר מגויס ללא גישה למחשב. בכל מקרה, העובדה היא: מנהל האתר לא הגיב לדיווחים שלנו.
אני לא מוכן להיות קורבן לסחיטה באיומים. אני לא מוכן לפרוש מהברית שלי כי זה מה שהוא דורש תחת איומים. אני לא מוכן לשלוח לפושע זה זהב ומשאבים שהוא ינצל כדי למרמר חייהם של שחקנים נוספים. אני לא מוכן בניגוד למטרות והעקרונות שלי להילחם כדי לבדר אותו.
אני באיקרים מ-2008 וצר לי לעזוב את המקום, אבל אני עוזב.
ומי שנשאר - צריך לגרש את הטפיל הזה
אזהרה חמורה!
-
- Discussion
- IL
- Eunomia
- Annoymys