vay bee lider gibi lider
pompanın elini öp başına koy Derhal
vay bee lider gibi lider
pompanın elini öp başına koy Derhal
pompada kım oluyormuş burda bülbüllerin efendisi var
Sunucu birleşiminin ilk ve güzel savaşı için sizlere öncelikle teşekkür ediyorum sonrasında da emeğiniz adına sizi tebrik ediyorum.
Umarım ve isterim ki daha güzel savaşlar ile karşı karşıya geliriz.
İttifağım ve sizlerden savaşlara katılan tüm üyelere yürekten teşekkür ederim, çok zaman ve emek var bu raporlarda.
Kazanan veya kaybedilen savaşlarda kişiler adına kişisel düşmanlık değil, iki taraf adına Kronos sunucusuna karşı kzanımı olan bir savaştır.
Seviyenin bazı zamanların kötü seviyede olmasına karşılık çoğu yerde ise gayet güzel
Güzel birlikte güzel ve seviyeli savaşlara.
İyi oyunlar ve daha güzel savaşlar dilerim.
Display MoreSunucu birleşiminin ilk ve güzel savaşı için sizlere öncelikle teşekkür ediyorum sonrasında da emeğiniz adına sizi tebrik ediyorum.
Umarım ve isterim ki daha güzel savaşlar ile karşı karşıya geliriz.
İttifağım ve sizlerden savaşlara katılan tüm üyelere yürekten teşekkür ederim, çok zaman ve emek var bu raporlarda.
Kazanan veya kaybedilen savaşlarda kişiler adına kişisel düşmanlık değil, iki taraf adına Kronos sunucusuna karşı kzanımı olan bir savaştır.
Seviyenin bazı zamanların kötü seviyede olmasına karşılık çoğu yerde ise gayet güzel
Güzel birlikte güzel ve seviyeli savaşlara.
İyi oyunlar ve daha güzel savaşlar dilerim.
Öncelikle teşekkürler..
Yalnız şöyle bir durum var biz daha savaş bitti demedik
Savaşı siz başlatmış olabilirsiniz lakin siz bitiremezsiniz
Asıl takıldığım olay da şu
Tebrikte bile samimiyet göremedim
Kazanmış olduğunuz savaş için tebrik ederim
Beklediğimizden daha organize ve daha güçlü çıktınız biz sizi korsan ittifağı sanıyorduk ama yanıldık ve bu savaşta beklenen performansı gösteremedik çok yağma yedik kalemize kadar girdiniz ve savaşı kazandınız..
Demek bu kadar zor olmamalı
Neyse sizin için bitmiş
Bizim için devam eden yağma savaşımızda tüm üyelerimize bol şans yağmanız bol olsun arkadaşlar.
Hey gidi ssf bizden sonra ne hallere düşmüş Raporlar için ayrıca savaşta kurmuş olduğunuz organizasyon ve tepkiler için elinize emeğinize sağlık. Savaşın sonucu çok şaşırtmadı. Kendi safında bir tane dost bırakmayan ssf her zaman kaybetmeye mahkum olacaktır
bu server birleşimi tüm ikariam oyuncularına yaramış savaşlar yağmalar forumdaki aktiflikler havada uçuşuyor. oyun eski heyecanını kazanmış. aktiflikler artmış. ne mutlu ki seviyeli saygılı böylesine büyük bir savaşı gördüğümüze iki tarafı da tebrik ederim. savaşlar kazanılır kaybedilir. bu savaşta DELTA GÜCÜ ve ssf savaşan emek veren oyuncularını tebrik ederim.
herkes gider biz yeniliriz...