το επικος ειναι σχετικο.
Μπορει να εχανε αλλο εναν πολεμο μονος του λογο τον υλικων που θα προλαβαν να φυγουν απο το λιμανι
το επικος ειναι σχετικο.
Μπορει να εχανε αλλο εναν πολεμο μονος του λογο τον υλικων που θα προλαβαν να φυγουν απο το λιμανι
το επικος ειναι σχετικο.
μπορει και καποτε να γινοταν καλος πολεμος αλλα .......αγαπητο αγκαθωτο φυτο μια που χαρηκατε ενα μηνα τωρα τον πολεμο που κηρυξατε που τον φτιαξατε εσεις με δικους σας ορους και παλι γκρινιαζετε και δε σας αρεσε ...... ναι ο συγκεκριμενος ειδικα σας εδωσε τονους υλικων οπως φαινεται στο νημα μαχων που προκυπτει ενα ολοστρογγυλο μηδεν .....και φοβηθηκε μη σας δωσει κι αλλα και μετα ξυπνησατε και ειδατε καποιους (συμφωνα με τα δικα σας λεγομενα )γερους(ραμολια ηταν η ακριβης λεξη του warchief) να παιρνουν νικητηριες αναφορες απο τον αρχηγο τον στρατηγο και τα αλλα πρωτοπαλικαρα σας....με τις υγειες σας λοιπον ......ολοι οι σωστοι παικτες ξερουν οτι οι πολεμοι κρινονται στις στρατηγικες απωλειες κι αυτες κυνηγανε...
φυσικα θα χαρω τον πολεμο αν γραφει οτι ειναι ειμαστε νικητες με βαση τους ορους που θεσαμε και γινανε αποδεκτοι απο τους διαχειρηστες .
Απο 1/12 περιμενω το δικο σας νημα πολεμου που θα επιτρεπει διακοπες χαμαμ σαουνα μπανια κολοσους ερμηδες αρηδες συντριβανια σοκολατας κλπ.
Αύριο μετά τη λήξη και την ανακοίνωση των πραγματικών απωλειών σε στρατηγούς και υλικά θα ακολουθήσει πάρτυ με άφθονο φαγητό από τους 1300 μάγειρες του rodinio και μπαλόνια προσφορά του κωστακη .
Για μετά την 1/12 δεν θέλω να σας στερήσω από τον ivan και την παρεα του. ειστε και περιζητητοι
Μην τους χαλατε το ονειρο των 2 γυρων και σημαια μωρε !
Θα μαθουν τα παιδια σιγα σιγα για τους πολεμους !
Οι πολεμοι δεν ειναι σπριντ ,, οι πολεμοι ειναι μαραθωνιοι και κερδιζονται με υπομονη,, κατι που δεν εχετε μιας και εισαστε νεα παιδια και βραζει το αιμα σας !
Θα μαθετε απο τους μπαμπαδες/παππουδες σιγα σιγα !
Θελανε και πολεμο μωρε τα παιδια !!Χαχαχαχαχα
Αη ,,, μετα τον Νταη , τον Ναν και τον Τζιμ ,τον Φλας και τον Ντεβαζου ( του εκανες και ειδικο ποστ τρομαρα σου πολεμισταρα ,χαχαχαχαχαχα ) θα καλοπερασετε στα χερια του φιλου μου του ΝικΦαφ και απο το παρεακι αυτο !
Υ.Γ περιμενω την καταμετρηση με τους κολοσσους που θα βγαλετε να γελασω ακομα περισσοτερο μιας και στις απωλειες δεν συγκρινεται χαχαχα !
Υ.Γ1 δυστυχως δε μου ηρθατε να σας ριξω και ενα κολοσσο που το ειχα μελετησει !
Υ.Γ2 Καλές γιορτες με υγεια σε ολο το κοσμο !
μιλαμε για πανωλεθρια,καταποντισμος των χαλ..μετα τα μηδενισματα του ναν,κ φαπες ντεζα φλας τζιμ το κρυφτο κ η απολυση εγινε γενικη οδηγια απο δρεπα..καλα ρε σεις με τι μουτρα κανετε κ πολεμο κ βασιζεστε στις χαζομαρες ποινες για να νικατε στα χαρτια ενω στα πεδια μαχων φανηκατε πολυ κατωτεροι των περιστασεων χωρις ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ
.σας ειπα θα τα πουμε 30 του μηνος..
ειδικα στο στρατηγικο κομματι σας βαζω 3(ξερετε εσεις ποια ,σας τα διναμε σε καθε λεηλασια με χαρα).
παμε για ανασυγκροτηση δυναμεων χαλ γιατι η φαπα η αντρικη απο RISE ακουστηκε μεχρι το σπηλαιο του ζαρα(αν δεν το ξερετε να πατε..θα δειτε αξιοθεατο το απολιθωμα τον ζαρα, μετα τις δηλωσεις που εκανε εδω .ενημερωνω ειναι δωρεαν η εισοδος να ξερετε αλλα ο νταης το λαμογιο καθεται πορτα κ παιρνει 20ρικα προσοχη.εκμεταλευση παντου ρε παιδια..ερχομαι ρε ζαρα περιμενε.διψας κ διψας.εχουμε κοσμο εξω περιμενει. σου φερνω τσιπουρο να σε εχω σε καταστολη)
για οποιον δεν εχει χρονο να παει,σας το δειχνω εγω.
περιμενω εναν να πει ευθεως ναι χασαμε,αλλα νικαγαμε ενω χασαμε, αφου νικουσαμε τελικα χασαμε.
κ
Display Moreμιλαμε για πανωλεθρια,καταποντισμος των χαλ..μετα τα μηδενισματα του ναν,κ φαπες ντεζα φλας τζιμ το κρυφτο κ η απολυση εγινε γενικη οδηγια απο δρεπα..καλα ρε σεις με τι μουτρα κανετε κ πολεμο κ βασιζεστε στις χαζομαρες ποινες για να νικατε στα χαρτια ενω στα πεδια μαχων φανηκατε πολυ κατωτεροι των περιστασεων χωρις ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ
.σας ειπα θα τα πουμε 30 του μηνος..
ειδικα στο στρατηγικο κομματι σας βαζω 3(ξερετε εσεις ποια ,σας τα διναμε σε καθε λεηλασια με χαρα).
παμε για ανασυγκροτηση δυναμεων χαλ γιατι η φαπα η αντρικη απο RISE ακουστηκε μεχρι το σπηλαιο του ζαρα(αν δεν το ξερετε να πατε..θα δειτε αξιοθεατο το ζαρα απολιθωμενο, μετα τις δηλωσεις που εκανε εδω .ενημερωνω ειναι δωρεαν η εισοδος να ξερετε αλλα ο νταης το λαμογιο καθεται πορτα κ παιρνει 20ρικα προσοχη.εκμεταλευση παντου ρε παιδια..ερχομαι ρε ζαρα περιμενε.διψας κ διψας.εχουμε κοσμο εξω περιμενει. σου φερνω τσιπουρο να σε εχω σε καταστολη)
περιμενω εναν να πει ευθεως ναι χασαμε,αλλα νικαγαμε ενω χασαμε, αφου νικουσαμε τελικα χασαμε.
βαζουμε ατομα που ηταν διακοπες ονλαιν να παιρνετε υλικα , Μπορει να βαλουμε στην συμμαχια λογαριασμοι με φουλ υλικα που ηταν εκτος για να νικησουμε οριακα και να πουμε οτι ο πολεμος ηταν Ντερμπι
Αχ Ζάρα Ζάρα....που είσαι Ζάρα;;
Εξαφανίζολ πήρες;;
Πήγες φαρμακείο και αντί να πάρεις:
Αμοξιλ των 500ml για τον λαιμό
(Βλέπεις έφτασε μέχρι λαρύγγι)
Salonpas για τον πόνο για την μέση
(Πόσες μέρες σκυφτός;; )Στο πρότεινε και ο Νταης
FREZYDERM για την υγιεινή και απόσμηση του ΚΟΛΠΟΥ
Bepanthol για το Ερεθισμένο σβερκοσου
(Η φαπα/ξάπλα πήγε σύννεφο)
Εσύ πήρες εξαφανιζολ... Και κρύφτηκες
σε πιο λαγούμι να είσαι άραγε???
Αίμα δάκρυα και ιδρώτα δώσατε (όπως λέει και ο αγαπημένος σου Σάκης) για αυτό τον πόλεμο....
Ατέλειωτα ξενύχτια, αμέτρητη αμβροσία....πήγαν όλα στραφεί...
Και τι καταφέρατε;;;
ΧΆΣΑΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎΣ ...
Χάσατε ΣΕ ΥΛΙΚΆ...
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ
Τώρα;;τι γίνεται τώρα;;;
περιμένω πως και πως να βρεις το κουράγιο να πανηγυρίσεις δημόσια νίκη λόγο κολοσσού...μεγάλη στρατηλάτη με την μεγάλη γλώσσα ..
Υ.Γ 1 στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό
Υ.Γ 2 ζάρα πονάς και φταίει ο ΠΕΙΡΑΙΆΣ
Υ.Γ 3 Γελάνε μαζί μου ακόμα και οι δικοί σου
Προς τους υπολοίπους χαλβάδες
Αλλάξτε τόν από εκπροσωπώ τύπου δεν είναι καν αστείος
Αχ Ζάρα Ζάρα....που είσαι Ζάρα;;
Εξαφανίζολ πήρες;;
Αίμα δάκρυα και ιδρώτα δώσατε (όπως λέει και ο αγαπημένος σου Σάκης) για αυτό τον πόλεμο....
Και τι καταφέρατε;;;
ΧΆΣΑΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎΣ ...
Χάσατε ΣΕ ΥΛΙΚΆ...
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ
Τώρα;;τι γίνεται τώρα;;;
περιμένω πως και πως να βρεις το κουράγιο να πανηγυρίσεις δημόσια νίκη λόγο κολοσσού...μεγάλη στρατηλάτη με την μεγάλη γλώσσα ..
Υ.Γ 3 Γελάνε μαζί σου ακόμα και οι δικοί σου
κ
βαζουμε ατομα που ηταν διακοπες ονλαιν να παιρνετε υλικα , Μπορει να βαλουμε στην συμμαχια λογαριασμοι με φουλ υλικα που ηταν εκτος για να νικησουμε οριακα και να πουμε οτι ο πολεμος ηταν Ντερμπι
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δυσκολα βγαινει νοημα μ αυτο που εγραψες ....αν εννοεις τον τασουλη βγηκε χτες απογεμα απο διακοπες κι ειχε χρονο να τα καψει η να τα διωξει ως σημερα το πρωι τα υλικα ...δεν το εκανε δεν του φταιμε
οχι σου λεω να παρετε κι αλλα υλικα και ισως να σας βοηθησουμε κι αλλο
βαζοντας παιχτες στην συμμαχια με πολλα υλικα.
Για να μην νικησουμε τοσο ανετα αλλα η τελικη διαφορα να παει στον ποντο.
Display MoreΑχ Ζάρα Ζάρα....που είσαι Ζάρα;;
Εξαφανίζολ πήρες;;
Και τι καταφέρατε;;;
ΧΆΣΑΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΎΣ ...
Χάσατε ΣΕ ΥΛΙΚΆ...
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ
Τώρα;;τι γίνεται τώρα;;;
Υ.Γ 3 Γελάνε μαζί μου ακόμα και οι δικοί σου
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ 9 ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΙΝ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ 20ΠΛΟ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΥΝΤ ΕΚΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ
ΝΤΕΖΑΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΚΙΑ
ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΠΟΤΕΣΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΡΥΠΙΕ
ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
€dit by dx4:
Παρακαλώ προσέχετε τις εκφράσεις σας.
καλησπερα
με ενα προχειρο υπολογισμο στα μεχρι τωρα ποστ μαχων (αν δεν χαλασε το κομπιουτερακι...και το προγραμμα...και δεν τελειωσε και το μελανι του στυλου) εχουμε
απωλειες στρατηγων RISE 58822,4
απωλειες στρατηγων χαλβαδων 63622,8
απωλειες υλικων RISE 114.562
απωλειες υλικων χαλβαδων 225.518
συνολικη ζημια RISE 2940070
συνολικη ζημια χαλβαδων 3181140
σε αυτα μπορειτε να προσθεσεται οτι θελετε,,,απο σπορια για περιστερια μεχρι ψηγματα χαλβα φαρσαλων αλλα δεν θα αλλαξει κατι
στα πραγματικα νουμερα ενος πολεμου
με τις υγειες σας και καλη συνεχεια
Συγχαρητήρια στη συμμαχία μου για την εύκολη νίκη .
η εμπειρία χρόνων μίλησε .
100 η αλεπού 110 τα αλεπουδάκια δεν γίνεται
ανηψια μου συγχαρητηρια και σε εσάς . για νέοι καλά τα πήγατε
προσπαθήσατε αρκετά. μεταφέρατε πολλές πόλεις κάψατε άφθονο χρυσό ........
σας αφήσαμε να χαρείτε λίγο στην αρχή
αλλά αν δεν χάσεις δεν θα μάθεις
οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια
Display MoreΣυγχαρητήρια στη συμμαχία μου για την εύκολη νίκη .
οι αριθμοί λένε πάντα
γιατι χαιρεσε για εναν πολεμο που εχασες;
μαλλον εισαι ειτε χανουμης ειτε βαζελος ειτε βορειο ορκ.
Το παιχνιδι δεν ειναι παντα στο γηπεδο. Αν δεν ακολουθεις τους ορους του αγωνα , τοτε τιμωρησε.
οπως πηρε δικαια ο ολυμπιακος το πρωταθλημα του βαλνερ
Display MoreDisplay MoreΣυγχαρητήρια στη συμμαχία μου για την εύκολη νίκη .
οι αριθμοί λένε πάντα
γιατι χαιρεσε για εναν πολεμο που εχασες;
μαλλον εισαι ειτε χανουμης ειτε βαζελος ειτε βορειο ορκ.
Το παιχνιδι δεν ειναι παντα στο γηπεδο. Αν δεν ακολουθεις τους ορους του αγωνα , τοτε τιμωρησε.
οπως πηρε δικαια ο ολυμπιακος το πρωταθλημα του βαλνερ
Εδώ είμαι RISE
και σας μάθαμε μπαλίτσα στο χαλαρό εσάς τους νεοπες άμπαλους που νομίζετε ότι ότι μετά από τόσα χρόνια παιχνίδι θα παίξουμε όπως θέλατε.
Η καταμέτρηση βρίσκεται επάνω με μεγάλα γράματα τα διαβάζω και εγώ χωρίς τα γυαλιά μου
τον ήπιατε σε υλικά και στρατηγούς και καλή χώνεψη
κι ακομα δεν τελειωσε τιποτε
-Ο πολεμος ληγει 30/11/2024 23.59 ωρα ελλαδος
Σε αυτους τους αριθμους που βγηκαν πιο επανω, το μονο που μπορει να προστεθει...ειναι και αλλες αναφορες που δινουν οι χαλβαδες
λειπει μια σειρα απο ολα αυτα και πολυ σημαντικη.
λειπουν οι ποινες σας . υπομονη θα γραφτουν κι αυτα λιαν συντομος.
Σαν να βιαζεστε να γραψετε πρωτοι το υποτιθεμενο αποτελεσμα για καποιον λογο.
Με την λογικη σας δεν θα μου φανει παραξενο αν απο αυριο μας ζητησετε να σας φωναζουμε με they/them
εχεις δίκιο ανηψιε κάκτε . η καταμέτρηση συνεχίζετε γιατί ανεβάζουμε κι άλλες αναφορές
απλά έχετε πετάξει λευκή πετσέτα
δεν βλέπω να γυρίζει το αποτέλεσμα
θα σας περιλάβουν και άλλοι μετά από μας . να τους απαγορέψετε να πατάνε θαύματα