ΧΑΛΒΑΔΕΣ(ΧΑΛ) VS Titans Dragons(RISE)​

• Η συμμαχια ΧΑΛΒΑΔΕΣ(ΧΑΛ) κηρύσσει πόλεμο στην συμμαχία Titans Dragons(RISE) :

Λόγοι Έναρξης:

Επισημοποιουμε μετα απο καιρο τις μεταξυ μας μαχες

Όροι Διεξαγωγής:

- Ο πόλεμος ξεκινά αμεσως μολις τον εγκρινει διαχειριστης

- Μετράνε Αναφορές άνω των 300 στρατηγών ή άνω των 10,000 λεηλατημένων υλικών.

- Ενεργοποίηση της κατάστασης διακοπών εν ώρα μάχης ή εν ωρα καθοδον επιθεσης (με το απαραιτητο screenshot) ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

- Ενεργοποίηση Κολοσσού ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

- Αποχώρηση μελών μετά την έναρξη του πολέμου ισοδυναμεί με 500,000 απώλειες.

-Λεηλατηθεντα υλικα σε πολεις παικτων εκτος των 2 συμμαχιων που βρισκονται υπο καταληψη απο εμπλεκομενους ΔΕΝ προσμετρωνται

Όροι Λήξης:

- Οριστική διάλυση μίας εκ των δύο συμμαχιών.

- Αλλαγή ονόματος μίας εκ των δύο συμμαχιών

-Ο πολεμος ληγει 30/11/2024 23.59 ωρα ελλαδος

Ο στρατηγος της συμμαχιας ΧΑΛ

Δρεπανι

forum.ikariam.gameforge.com/attachment/113574/

• καλησπέρα σας .

ωραίο όνομα . προτιμώ χαλβά δραπετσωνας κοσμιδη-γαβριλη με χαρουπομελο και αμύγδαλο . μου στέλνετε 2 κιλά και δηλώνω ήττα .

οι όροι είναι αστείοι . να κάνετε μήνυση στην εταιρία που έχει βάλει θαύματα που δεν σας βολεύουν .πχ κολοσσό .

εμείς να αλλάξουμε όνομα χλωμό- εσείς το έχετε πιο εύκολο .

ο πόλεμος θα λήξει μόλις το αποφασίσουμε εμείς .

σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

knight xv

αρχηγός RISE

• Καλησπέρα

Καλές μάχες να έχουμε.

Άφαντε αρχηγέ, αυτοί είναι οι όροι άμα δεν θέλεις μην τους δέχεσαι.

Προφανώς, τώρα θα ηρεμίσει λίγο το δάχτυλο από το κολοσσό και από τις διακοπές.

Δεν θέλουμε να δηλώσεις ήττα να παίξουμε θέλουμε.

• Καλησπερα.κατι κενες έχω εγώ κ μπηκα.. μου τις σπάσανε κάτι παιδάκια από μια συμμαχία που δεν υπάρχει πια στο σερβερ...πρώτη φορά βλέπω συμμαχία να διαλύεται χωρίς να ασχοληθουμε καν.

30 μέρες πολεμος λεει ο τετραπλος ο σκετος..ξέχαστε το.

Κολοσσο λέει 500κ.30 θα σας ρίξω. Επίσημα.

διακοπες 500κ...χαχαχαχα.

Αν μου ρθει κανα χοντρο την ωρα που θα σας δερνω εχω μπεναλτυ?

τι ναυάγια είστε οι νέοι παίχτες.

Εμείς θα σας παιξουμε με ένα σκοπό.. την διάλυση σας για δεύτερη φορά..

Στρατηγοί.............................-4336.6 - Στρατηγοί.............................-8034.2

Νικητές: Nunn[RISE]

Χαμένοι: Δρεπανι[ΧΑΛ]=O=O=O=O

Edited once, last by ntahs ().

• Αγαπητοι παικτες της συμμαχιας ραιζ

Αν δεν σας αρεσει ο πολεμος και οι οροι του καντε λιγο υπομονη μεχρι να τον χασετε και κυρηξτε νεο.

Η εξωτερικη σας λεει οτι ειστε οι νικητες των μεγαλυτερων πολεμων του ικαριαμ και δεν ξερετε τα βασικα

• ***Λογοκρίθηκε*** που ανέβασες πόλεμο με τέτοιους όρους κ θες να σε πάρουμε στα σοβαρά εμεις οι παλιοι..μια μεγάλη μάχη κάναμε κ μαζέψατε 6 άτομα .κ σημαιες παντού..χαχαχαχα .βαρέσετε 2 αδιάφορους κ γίνατε μάγκες.

Υγ αυτό το 20 25 θα παίζετε?όποιος μου ρθει έτσι τον ανέβασα για κραξιμο. Μπεσα

+1 Προφορική Προειδοποίηση~ Whitedrum

Στρατηγοί.............................-4336.6 - Στρατηγοί.............................-8034.2

• μια ερωτηξη μονο...αντε δυο...

ισως και παραπανω....

λετε οτι απαγορευονται οι επιλογες του παιχνιδιου σωστα?? σωστα λετε εσεις που σε μια μερα ξεπερασατε και το φοινικοδασος στην κρητη

με την ιδια λογικη να ανοιξουμε και ενα νημα που θα σας απαγορευει την χρηση ηφαιστου....τα κανονια να σπανε το τειχος κ.τ.λ.

οροι δεν ειναι και αυτοι ?? σωστα?? σωστα με την λογικη σας

και η αλλη ερωτηση..με τους λογ που εχετε..και τις κοινες ip που υπερηφανευοσαστε οτι εχετε στο ντισκορντ... η ακομα και αυτους που βγαλατε απο την συμμαχια σας ...αυτοι θα παιζουν εναντιον μας??

θα καθονται να κοιτανε μενοντας αμετοχοι η θα μοιραζουν κολοσσους και θα μπαιονουν διακοπες να κοβουν κυματα π.χ. και θα λετε ¨δεν το εκανα εγω...ο κιμ πατησε το κουμπι απο την βορειο κορεα¨

αααα..και κατι τελευταιο...μολις τελειωσει αυτο που λετε πολεμος...θα ξαναγινεται αργω ?? η θα λεγοσαστε χαλβαδες αργω για να μην αλλαξει το ονομα της συμμαχιας??

ευλογες αποριες εχω....

• αγαπητοι χαλβαδες....ποσο πετυχημενο ονομα συμμαχιας αληθεια...σας ταιριαζει απολυτα

το αργω ηταν πολυ σοβαρο για σας...

στα του πολεμου τωρα πρωτη φορα φορα βλεπω συμμαχια να ζηταει να μην χρησιμοποιουνται οι δυνατοτητες του ικαριαμ

οπως ο κολοσσος τον οποιο οι δικοι σας χρησιμοποιουσαν συνεχεια...

και ημερομηνια ληξης?τι ειναι ?χαλβας και θα ληξει?

εμεις συνεχιζουμε και μετα τις 30 η οπως λεγανε κατι παλιοι επικοι πολεμοι "μεχρι να σβησει ο ηλιος" και καλα να περασουμε

• Φαρσάλων ένα ταψί εγώ θα πάρω..

• Καλησπέρα

Καλές μάχες να έχουμε.

Άφαντε αρχηγέ, αυτοί είναι οι όροι άμα δεν θέλεις μην τους δέχεσαι.

Προφανώς, τώρα θα ηρεμίσει λίγο το δάχτυλο από το κολοσσό και από τις διακοπές.

Δεν θέλουμε να δηλώσεις ήττα να παίξουμε θέλουμε.

Αποτελέσματα αναζήτησης για 'rodin' από την Βαθμολογία Επιθετικοί βαθμοί

με δυο κιλά χαλβά το λύνουμε πάντως . είναι καλό deal

• Για να πατήσουμε κολοσσό θα πρέπει να κάνετε και επίθεση κάτι που για εσάς είναι κάτι δύσκολο μάλλον φταίνε τα χρόνια στη πλάτη που έχετε και καμπουριάζετε.

εμεις συνεχιζουμε και μετα τις 30 η οπως λεγανε κατι παλιοι επικοι πολεμοι "μεχρι να σβησει ο ηλιος" και καλα να περασουμε

Πραγματικά κλαίω με αυτό αλήθεια :D:D:D

θα καθονται να κοιτανε μενοντας αμετοχοι η θα μοιραζουν κολοσσους και θα μπαιονουν διακοπες να κοβουν κυματα π.χ. και θα λετε ¨δεν το εκανα εγω...ο κιμ πατησε το κουμπι απο την βορειο κορεα¨

Δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό, αντιθέτως με εσάς που ρίξατε πόλη από διπλό σας για να διασκορπιστούν στρατεύματα

• απο τοτε που μπηκαν τα θαυματα στο ικαριαμ, κατα 90% υπηρχε παντα ο ορος για τον κολοσσο.
    Τωρα απο κατι BETA παιχτες δεν περιμενω να το εχουν δει.

Με τοσα Ψευτονταηδικα κλαματα ,φημες λενε οτι ο πολεμος θα τελειωσει πριν ξυπνησει επιτελους η Whitedrum και επικυρωσει τον πολεμο

Θα παρακαλούσα να είστε πιο ευγενικός~ Whitedrum

• ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΘΕΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΤΟ ΛΑΚΟ ΕΙΝΑΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΛΕΤΕ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΧΑΧΑΧΑ

When the tough gets going the going gets tough ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ

ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΑΛΒΑ ΣΥΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΤΡΑΙΝΟ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΦΑΡΜΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΟΣΣΟ ΕΧΕΤΕ

Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΙΡΛ ΟΣΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΚΕΙΜ

ΑΕΙΟΥΣΤ ΧΑΧΑ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΡΥΖΟΓΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

• ανηψιε ο χαλβάς να είναι με στέβια γιατί μεγάλοι άνθρωποι έχουμε και ζάχαρο . μην μας στείλεις μια ώρα αρχύτερα .

πέρα από την πλάκα το σωστό νήμα είναι απώλειες σε στρατηγούς και υλικά . βάζεις ένα όριο σε υλικά και στρατό να μην γεμίζει το νήμα με μικρές αναφορές και παίζεις.

• Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μεστο μηνα αυτο ενα χποσο σε διαφορες στρατηγων και σε υλικων που αν καλυφθει κλεινει το νημα

Αν τροποποιειται αυτο ας γινει

Χρησο κολοσσου ομως οπως και διακοπες εν ωρα μαχης κτλπ θανασιμα αμαρτητα παντα θα απαγορευονται σε σοβαρο νημα και θα εχουν μεγαλη απωλεια

• απο τοτε που μπηκαν τα θαυματα στο ικαριαμ, κατα 90% υπηρχε παντα ο ορος για τον κολοσσο.
    Τωρα απο κατι BETA παιχτες δεν περιμενω να το εχουν δει.

Με τοσα Ψευτονταηδικα κλαματα ,φημες λενε οτι ο πολεμος θα τελειωσει πριν ξυπνησει επιτελους η Whitedrum και επικυρωσει τον πολεμο

καλημερα...

για να καταλαβω τωρα...

μας λετε οτι σε μια μαχη που γινεται ο εκαστοτε αμυνομενος δεν εχει στρατηγικα την επιλογη ενος 4αρη π.χ. κολοσσου ωστε να παρει απωλειες απο τον αντιπαλο η επιλεκτικα να διωξει στρατευματα του αλλα θα καθεται να κοιταζει να τον σφαζουν η θα παιζει με τις ωρες επειδη ετσι θελουν καποιοι ενω οταν παιζαμε ανεπισημα τον φοινικα και τον κολοσσο τον πηγαινατε και ΕΣΕΙΣ αερα πατερα

μπααααα....δεν νομιζω να παρουμε γιατι μερικοι εχουμε οικογενειες και δουλειες...

και ναι...εγω προσωπικα εχω δει τετοιους ορους σε νηματα..αλλα τι νηματα??

σε κοσμους των 4-5 μηνων και με λογ της ταξεως των 300.000 ποντων

π.χ. απο ΦΕΥΓΑ δεν ειχα δει ποτε τετοιο ορο...η απο ΜΟΛ....ακομα και απο ODA αν θυμαμαι καλα...μιλαω για συμμαχιες που υπαρχουν και εδω

αλλα ξεχασα...μιλαω και για σοβαρους παιχτες που αδιαφορουν για τετοια αμαρτηματα οπως λεει και ο λαλιστατος ζαρας γιατι απλα αποδεχονται οτι ειναι εντος παιχνιδιου ολα αυτα που σου δινει το παιχνιδι

γιατι για παιχνιδι προκειται μην ξεχνιομαστε...εικονικα φανταρακια και υλικα

οποτε προς τι τοση τρεμουρα για αυτα δεν μπορω να καταλαβω..

εκτος εαν θελεται να παιζεται το 2-3 γυρους και σημαια για τυχον απωλειες οποτε παω πασο...δικη σας επιλογη δικο σας και το παιχνιδι αμα το θετε ετσι..

αλλα μονο δικο σας παιχνιδι

Υ.Γ το φορουμ ειναι απλα για την καζουρα και την ανταλλαγη αποψεων και οχι να βγαζει τα απωθημενα του καποιος

• Αγαπητοι κυριοι,επρεπε να βαλουμε αυτους τους ορους ωστε να σας πιεσουμε να παιξετε.Ειναι γνωστο οτι ειστε οι κεντερηδες του περσεα.

Για να εχετε μια ευκαιρια να κερδισετε θα πρεπει να παιξετε συμφωνα με αυτους.

Οπως ξαναειπα,αν δεν σας αρεσουν οι οροι μπορειτε ΑΦΟΥ τελειωσει αυτο το νημα να ανοιξετε εσεις αλλο με τους δικους σας.

Μεχρι τοτε καλη διασκεδαση και καλα κουραγια

• ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΘΕΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΜΕΣΤΟ ΛΑΚΟ ΕΙΝΑΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΛΕΤΕ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

το οτι εισαι γραφικος το μαθαμε ...το οτι εισαι μονο λογια επισης το μαθαμε...σε ποιο ικαριαμ εχεις δει σε πολεμο ορο για κολοσσο και διακοπες δεν ξερουμε...δειξε μας μια σωστη μεγαλη συμμαχια που να το εχει ορο σε πολεμο της ....αληθεια τωρα εχετε σκεφτει οι μεγαλοι εγκεφαλοι-λεμε τωρα- εκει στους χαλβαδες οτι θα πρεπει να συμβιβαστειτε με τους ορους σας?οτι θα πρεπει να τους τηρησετε εσεις οι ιδιοι?

το ποιος ειναι ασχετος θα το δειξει η πορεια...οσο για τα σχολια σου για το λακκο προσεχε μην πεσεις εσυ μεσα ...

• Αγαπητοι κυριοι,επρεπε να βαλουμε αυτους τους ορους ωστε να σας πιεσουμε να παιξετε.Ειναι γνωστο οτι ειστε οι κεντερηδες του περσεα.

Για να εχετε μια ευκαιρια να κερδισετε θα πρεπει να παιξετε συμφωνα με αυτους.

Οπως ξαναειπα,αν δεν σας αρεσουν οι οροι μπορειτε ΑΦΟΥ τελειωσει αυτο το νημα να ανοιξετε εσεις αλλο με τους δικους σας.

Μεχρι τοτε καλη διασκεδαση και καλα κουραγια

μαλιστα κυριε δρεπανοξυραφο η οποιον αλλον εχεις ετοιμο να βαλεις στους χαλβαδες

ειπαμε...ετσι μαθατε να παιζεται ετσι πρατεται..οκ...παλι δικια σας επιλογη

αλλη μια απορια θα μου λυσεται?? γιατι η εγω δεν τα παιρνω τα γραμματα η εσεις

ειπατε οτι ειναι συνηθες να ανοιγονται τετοιου ειδους νηματα με ορο τον κολοσσο σωστα?? αη σωστα να ξαναπω εγω

μισο τωρα να βαλω και τα γυαλια μου (αυτα που δεν εχω ) γιατι απο οτι βλεπω.....ναι...

μισο...οκ...ναι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουτε ενα νημα στον περσεα με τετοιο ορο,,, η μηπως δεν βλεπω εγω καλα???

ρε μηπως...λεω εγω τωρα...μηπως λογο των λογ που εχετε δεν βγαινεται να ανταπεξελθεται σε εναν πολεμο??

ρωταω γιατι με κατι κολοσσους,,,με κατι μετακινησεις στρατευματων και τα ρεστα την βγαζεται δεν την βγαζεται μερικοι οικονομικα ενα μηνα

ουπς!!!!!!!!!!!!! μηνα ειπα??

εεελα....ολος τυχαιος παλι τοσο ειναι και η διαρκεια του πολεμου που κυρηξαται

λες??? μπαααααα....τυχαιο θα ειναι εκτος εαν ανοιξεται τραπεζες για τροφοδοσιες με θαλασσοδανεια με χαμηλο επιτοκιο και ομολογα 20ετιας

• Σοκολατιτσα μου ελα να σε κερασω μια τουλουμπα να ηρεμισεις

το ποιος ειναι λογια το λενε οι αναφορες που εχω ανεβασει με 2 μυρια υλικα και στρατηγους που σας εχω παρει μονος μου

εβγαλα ατομο απο τη συμμαχια σας (ουρσουλα) και διακοπες (διαβολινα)

Αλλαγες πολιτευματος στον φλας που ακομα ψαχνει να βρει τα μπαλονια

Αναφορα δικη μου δεν εχετε ουτε για δειγμα , ουτε με υλικα ουτε με στρατο εκτος αν θεωρειτε τις 5 φλογες που σας αφηνω μεσα στα λιμανια που σας κλεινω αναφορα

το ποιος ειναι λογια σοκολατιτσα μου εχει φανει

Το αγαπημενο σας παιχνιδι ηταν ανεκαθεν το κρυφτο και το ακολουθειτε πιστα