amadeush[N-I] vs Kleopatra23[С4U1] 31796,6 WSG dla Kleopatry

• Takie małe co nieco :)

Bitwa morska w pobliżu Maja

(30.10.2024 2:44:32)

amadeush[N-I] z miasta Maja, Zapraszam, Ostatni Taniec

vs

Kleopatra23[С4U1] z miasta Zapraszam

---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem.....................704(-468) - Okręt z Taranem.....................992(-468)

Okręt z Moździerzem...................255(-0) - Okręt z Moździerzem...................420(-0)

Taran Parowy.......................2369(-379) - Taran Parowy........................810(-368)

Krążownik Rakietowy................1456(-106) - Krążownik Rakietowy.................276(-104)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............348(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym.............300(-0)

Balonowiec...........................297(-52) - Balonowiec............................88(-50)

Statek Pomocniczy......................49(-0) - Statek Pomocniczy......................30(-0)

Okręt z Miotaczem ognia................6(-31) - Okręt z Miotaczem ognia................1(-42)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie..........................-16052.2 - Generałowie..........................-15744.4

Punkty ofensywy.........................39361 - Punkty obrony.........................40130.5

Obrażenia..............................802610 - Obrażenia..............................787220

Podział obrażeń...........................50% - Podział obrażeń...........................50%

Zwycięzcy: Kleopatra23[С4U1]

Przegrani: amadeush[N-I]

A Grill się modli :D

możesz rozwinąć powyższe zdanie? :)

o co się modlimy?.....do kogo się modlimy?....i jeśli faktycznie się modlimy, to skąd Ty o tym wiesz?;)

• Aj Juliusz Juliusz :P a później będzie płacz o kasowanie postów

https://streamable.com/0gteqm

• HZ wspieralo tez IMi podczas naszych walk z nimi :)

Sorry ale jak szanuje Kibola to ciebie mam za nic po twoich wypowiedziach

8)8)8)

A Grill się modli :D

możesz rozwinąć powyższe zdanie? :)

o co się modlimy?.....do kogo się modlimy?....i jeśli faktycznie się modlimy, to skąd Ty o tym wiesz?;)

ja o tym wiem ze kazdy czeka na unie az do nich przyplynie :D

nie jestem za zadna ze stron i mam beka z was i nie tylko :)

8)8)8)

• Zabawne w tym wszystkim jest to, że serwer z ustawieniami typowo pod walkę a tu mało kto kwapi się do działania. Jak na razie Unia walczy jednocześnie z IRA, NI i niedobitkami siar oraz dra, DT walczyło z IMI a reszta sojuszu to chyba przyszła popatrzeć, ewentualnie coś tam na forum napisać i zajmować miejsca na mapie.

• już im siar i dra pomaga a hzwsb wspiera rg :D

Hipokryzja Wasza większa niż Wasze ego. Was wspiera tureckie sklonowane rg i desant brazylijski.

możesz rozwinąć powyższe zdanie?

Nie może, pisze byle co .

Zabawne w tym wszystkim jest to, że serwer z ustawieniami typowo pod walkę a tu mało kto kwapi się do działania. Jak na razie Unia walczy jednocześnie z IRA, NI i niedobitkami siar oraz dra, DT walczyło z IMI a reszta sojuszu to chyba przyszła popatrzeć, ewentualnie coś tam na forum napisać i zajmować miejsca na mapie

Wiem ,ze dla Ciebie to zbyt skomplikowane i nie rozumiesz ,że nie wszyscy chcą tanczyć jak unia zagra a wolą swoja strategie i swój tryb osiedlania się i przygotowania do walk?

Patros, a może pójdziesz pomodlić się pod swoim czerwonym raportem?By Ci wiecej paluszek się nie omsknął

ps. Gdzie te Wasze awanturnice Nika i Alex? pozbyliście się tego balastu?

• szacunek do kobiet na najwyższym poziomie, do swojej też się tak zwracasz???

A miałem zrobić Ci prezent i poddać jakąś walkę a tak jeszcze musisz trochę poczekać na kolejną erekcje:D

• HZ wspieralo tez IMi podczas naszych walk z nimi :)

Sorry ale jak szanuje Kibola to ciebie mam za nic po twoich wypowiedziach

Niestety, zorientujesz sie niedlugo ze panowie z C4 reprezentują okreslony poziom.
    kiedys rozmawialem do patrosa (wielkosc liter nieprzypadkowa) w cywilizowny sposob. Przy jego braku zrozumienia po latach prób, domyslilem sie ze musze zejsc az do poziomu szamba. A ze jak sie domyslasz nie pałamy do siebie szczegolnie sympatia to niestety kazdy kto to czyta wychodzi z niesmakiem.
    a byczek widze mu dorownuje klasa, a czasem mam wrazenie go przerasta :(
    Bedzie wiec gorzej.
    Bo niestety, w opcji jest tylko ich ignorowac lub dac im zawłaszczyc Nasze forum na wlasność. Niech kazdy wybierze swoje rozwiazanie.

A co do wspierania IMI, to nie mielismy nawet okazji. takze przykro mi, masz kiepskie źródła.

A miałem zrobić Ci prezent i poddać jakąś walkę a tak jeszcze musisz trochę poczekać na kolejną erekcje:D

Czyli myslisz o mnie przy kazdym manewrze na ika? :/

to naprawde miłe. dziekuje, ale nie fatyguj sie.

A od siebie dodam ze jesli te fantazje dluzej potrwają to moze warto isc np do seminarium ? albo do pisu sie zapisac. Antoni ostatnio ciut rąbka tajemnicy zdradzil, sprobuj, moze masz szanse. wierze w Ciebie. A Ika na pewno na tym zyska.

PS. Bunkier top 1 Wam zniknął. i allegro jakies skromniejsze, nie mowiac o tureckim discordzie. Nie smutno Wam sprzedawac RG ? Coz, widac nie kazdy u Was w sojku sie dobrze z Wami bawi.
    Ale Thanos na pewno podniesie Waszą jakość. ten to miszcz jest. Kolosów głownie. i tego tez szczerze gratuluje :)

• Chcesz Rudy namiary jak tak bardzo się RG przejmujesz? Szybko to załatwimy. Będziesz mógł się uwolnić od pełnienia roli ikariamowego wojownika na forum.

Czyli myslisz o mnie przy kazdym manewrze na ika? :/

to naprawde miłe. dziekuje, ale nie fatyguj sie.

A od siebie dodam ze jesli te fantazje dluzej potrwają to moze warto isc np do seminarium ? albo do pisu sie zapisac. Antoni ostatnio ciut rąbka tajemnicy zdradzil, sprobuj, moze masz szanse. wierze w Ciebie. A Ika na pewno na tym zyska.

PS. Bunkier top 1 Wam zniknął. i allegro jakies skromniejsze, nie mowiac o tureckim discordzie. Nie smutno Wam sprzedawac RG ? Coz, widac nie kazdy u Was w sojku sie dobrze z Wami bawi.
    Ale Thanos na pewno podniesie Waszą jakość. ten to miszcz jest. Kolosów głownie. i tego tez szczerze gratuluje :)

brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, ale czego tutaj się spodziewać :S

wyprzedajemy się bo nie ma tutaj z kim godnie walczyć :D