CRAZY TURKS ( T_C ) İTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- EN
- Ares Global
- CooL
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
Ellerinize sağlık güzel kesim olmuş basarilarin devamını dilerim
-
T_C AİLESİNİ KUTLUYORUM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇOK GÜZEL SAVAŞ OLDU
Nereden baksanız bütün oyuncular tatil almış altınlarını başka hesaba aktarmışlar Bravo çok iyi iş başardık .....!!!!
-
-
Hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş diye boşuna dememişler. Tebrikler, ama keşke diğer ittifaklarla savaşılsaymış. Detay bilmiyorum.
-
Hemşeri hemşeriyi gurbette severmiş diye boşuna dememişler. Tebrikler, ama keşke diğer ittifaklarla savaşılsaymış. Detay bilmiyorum.
uluslararası sunucularda türkler ile savaşmıyor cavurlar, o yüzden iki türk ittifakı birbiri ile mücadele ediyor büyük ihtimal ile.
-
-
-
Kesilenlerden biri benim arkadaş, takılmak için yazdım ittifak gp niz aynı olmasına rağmen yeni servere gece vakti ares 1 den 800 k gp indirip adamlara saldırmışsınız böbürlenecek başka şey bulamadınız mı husumetiniz varmış ama yanlış yapmışsınız.
-
-
-
Altın yağmasışu oyunu hareketlendirebilecek en nadide şey
-
-
-
-
Ares2 yi forumdan takip eden arkadaşlar için durumu açıklayayım ben TURK ittifakının sıradan bir üyesiyim ve servera sadece yabancılar ile savaşmak motivasyonuyla geldim. İttifak olarakta bu serverdaki gelişimlerimizle mücadele etmeyi tercih ettiğimizi söyleyebilirim.
Ben servera organize ve güçlü bir şekilde gelen ve yakın gelecekte serverı domine edecek CRAZY ittifakının önüne kesmek için uğraşırken, T-C ittifakı hiç bir fikrim olmayan sebeplerden ötürü kin ve husumet giderek bizlere saldırmış ve saldırırken de tek yaptıkları Ares1 den güç devşirmek, hazır depo getirmek ve o depolarla serverdaki diğer türklere karşı böbürlenmekten başka bir şey değildir.
Biz bugün hala CRAZY, Chaos, Myr, Wps ittifaklar ile savaşırken T-C ittifakı ısrarla sadece bizi hedef almaktadır. Ayrıca O kadar depo getirmelerine rağmen ve toplam puanda üstümüzde yer almalarına rağmen saldırı ve savunma puan toplamımız onlarınkinin neredeyse 2 katıdır bu da epey bir şeyi açıklamaktadır. Herkese keyifli oyunlar...
-
Senin ittifakınla alakan yok sanırım herkes senin kadar milliyetçi değil.
Sunucu başından beri biz her zaman türklere karşı dost olmuştuk.
Lakin sizin ekibiniz korsncınız dahil korsan gününün son 2 saati kala anlaşmayı bozup herkesi listeden indirdi.
Çok milliyetçiysen önce giidp kendi arkadaşlarını uyar.
Ayrıca oyunda yasak yok varsa seninde depon sende indir.
Savaşmak 1 oyuncuya 5 kişi dalmak değildir.
5 kişiye karşı 1 kişi dalmaktır.
Siz anca kıyıda köşede bulduğunuz üyelerimize 5 kişi saldırırsınız.
-
Arkadaş Türk ittifağının sıradan bir üyesiyim diye belirtmiş. Bayağı bir sıradan üye olduğu belli çünkü yapılan hiçbir ihanetten haberi yok.
Şuradan başlayalım,biz bu ittifağı tamamen yabancılarla savaşmak ve türkün gücünü göstermek için kurduk. Tüm amacımız Turandı ve hala da öyle. Biz daha 1 hafta öncesine kadar bu ittifağa girmek isteyen herkese önkoşul sunuyorduk. O önkoşul ise şuydu:Türke saldırma,yabancıya saldır.. Türklerle antlaşmalıyız ve her türk bizim için önemlidir diyorduk.çünkü Global bir serverdaydık.
Neden bir hafta öncesine kadar dedim biliyor musunuz? Çünkü bir hafta öncesine kadar yaşanan ihanet bizi derinden sarstı.
İlk olarak yapılan ihanet şuydu: Biz barış antlaşmasını bazılarının hatır gönül işi için yaptık diyen Türk ittifakı üyeleri vardı. Bu cümle bizi derinden üzdü. Üzdü ama sadece üzülmekle kaldık çünkü antlaşmamız vardı ve biz bu antlaşmayı hatır gönül işi için değil,gerçekten turan için yapmıştık. Onun için bu sözleri kâle almadık. Ne kadar zorumuza gitse bile bir saldır vs yapmadık. Ama ihanet bu sözlerle kalmadı. Devamı da vardı.
2.ihanet daha büyüktü
2.İHANET:Yapılan anlaşmaya göre DEDE,TÜRK,ARAPLAR VE LF İttifağıyla durumlar her ne olursa olsun korsan antlaşması yapmıştık. Bu anlaşmaya Her ittifak uydu ama bir ittifak hariç. Birincinin 2.75 katı hammadde alacağı yani neredeyse hiç uğruna bu antlaşmayı korsana birkaç saat kala bozdular. Elin ARAPLARI,elin Fransızları bile bu antlaşmaya uyarken(DEDE ittifakı da Sağ olsun hiçbir zaman bozmadı) Türk ittifakı birkaç k hammadde uğruna Biz türk oyunculara saldırdı. Tepede bulunan 10 oyuncumuzun korsan puanına çöktü ve sadece bir Türk ilk 10da kaldı. Hem kendilerine hem de bizlere ihanet ettiler ve hem kendilerinin hem de bizlerin hiçbir oyuncusunu bu hata ile ilk 10da tutamadılar. Sadece birincilik onlarda kaldı.
Tüm bunları bilmeyen bazı arkadaşlar, lütfen TC TÜRKLERE SALDIRIYOR diye gidip sağda solda KARALAMA KAMPANYASI yapmaya çalışmasın. Çok sabrettik, çok direndik. Yapmayın etmeyin dedik. Birkaç k hammadde uğruna mı yapıldı bu hainlik bilemiyoruz ama sadece bu değil sanırım. Çünkü türk ittifakı Tc ile olan anlaşmasına hatır gönül işi demişti. Kimin hatrı kimin gönlü onu da bilmiyoruz.
Son olarak tekrar söylüyorum,kimse bilip bilmeden bir yorumda bulunmasın, kimse kimseyi karalamaya ayıplamaya çalışmasın. Olaylar bunlardan ibaret.
Herkese iyi oyunlar.