zelus serverinde oynuyorum nickim T1TAN1C, xahmetx[BRO] isimli nickle savaşıyorum savaşırken rapora bakayım dedim adam sülfür tüfekçilerinin cephanesini yüzde 1367 yapmış ekran görüntüsünü ekliyorum. Ekran videosu da aldım, cezası neyse verir misiniz
Oyunda hile yapılıyor!
-
- Bug
- TR
- Zelus
- T1TAN1C
- Thread is marked as Resolved.
-
-
destek kısmından adminle iletişime geçmeyi denedim fakat mail ve şifremi doğru yazdıgım halde yanlış diyor o yüzden buraya konu açayım dedim
-
çok şaşırdığım bir durum. acaba nasıl oluyor bu ?
-
tüfekçi bugu, sizde yapabilirsiniz.
-
tüfekçi bugu, sizde yapabilirsiniz.
adminle konuştum bir yaptırım uygulanmıyormuş bu duruma
nasıl yapılıyor bizde yapalım bari
-
bu bugu sadece savunmadaki oyuncu yapabilir, elinde en az 2 set tüfekçi olmak zorunda, savaş turu içersin de bir çok kez tüfekçilerini savaştan çekip-sokarak yapıyorsun.
-
destek kısmından adminle iletişime geçmeyi denedim fakat mail ve şifremi doğru yazdıgım halde yanlış diyor o yüzden buraya konu açayım dedim
Bu konunun bir tek bana sorun çıkardığını sanıyordum ancak sizin de başınıza gelmiş :(((
Acaba bu konuyla ilgili bir adım atılacak mı??
Ben de bir konuyla ilgili ticket açmak istedim ancak sistem bilgilerimi doğru girmeme rağmen kabul etmiyor :((
-
ahhh ahhh eskiden bu yuzden oyuncu banlanıyordu.
artık banlamıyorlar -
bu bugu sadece savunmadaki oyuncu yapabilir, elinde en az 2 set tüfekçi olmak zorunda, savaş turu içersin de bir çok kez tüfekçilerini savaştan çekip-sokarak yapıyorsun.
2 sorum var hocam
bu sadece tüfekçide mi oluyor topçuda olmaz mı
gemilerde de oluyor mu
-
Bu konunun bir tek bana sorun çıkardığını sanıyordum ancak sizin de başınıza gelmiş :(((
Ben de bir konuyla ilgili ticket açmak istedim ancak sistem bilgilerimi doğru girmeme rağmen kabul etmiyor :((
kabul etmemesinin sebebi üye değilsiniz o destek forumuna, üye olun önce
-
artık banlamıyorlarO bug yüzünden 9000 gün banlanmış oyuncu var. Halen hesabı banlı. Günü dolmadı.
-
2 sorum var hocam
gemilerde de oluyor mu
sadece tüfekçi de geçerli.
artık banlamıyorlarO bug yüzünden 9000 gün banlanmış oyuncu var. Halen hesabı banlı. Günü dolmadı.
2014 yada 2016 olması lazım, bug bu tarihlerde legal olmuştu.
-
Adı Cephane bug u idi. Cephane bulunan deniz ve kara bütün birimlerde geçerlidir. Savaş sortilerine cephane yüklü birlikleri çekip tekrar yükledikçe cephane yükselir.
-
2 sorum var hocam
gemilerde de oluyor mu
sadece tüfekçi de geçerli.
2014 yada 2016 olması lazım, bug bu tarihlerde legal olmuştu.
pannacota ile konuştum yanlış hatırlamıyorsam 2015 demişti
-
kabul etmemesinin sebebi üye değilsiniz o destek forumuna, üye olun önce
İkariam hesaplarımıza Gameforge hesabımızla giriş yapıyoruz ya zaten aynı şekilde ticket sistemine de bu hesaplarla giriş yapabilmemiz gerekmiyor mu hocam?
Ticket sistemi için ekstra yeni bir üyelik mi oluşturmamız gerekiyor?