או שהצעת 15 אלף שקל לילד בן 16 כדי להתחבר לנו לשחקנים בזטא, ולפרק לנו כפולי גנרלים בבטא
מהדורת חדשות - מיזוג השרתים
-
- Discussion
- IL
- RealSparta
-
-
לא יודע על מה אתה מדבר אבל אתה מאה אחוז צודק מקווה שלא נעלבת ולא נפגעת
-
חרגתי מלא לענות לך כדי שבפורום לא יאמינו לבליל החרטות שלכם אבל נראה לי פעם אחרונה על אמת תצליח עומר זה רק משחקון אל תיקח קשה
-
זה באמת רק משחקון נשמה אז אני לא מבין מה הצורך הכפייתי שלך בניתוחים ואבחונים וכל המסביב
תתמקדו במשחק ויהיה בסדר מקווה שנפגש שוב
-
Display MoreDisplay MoreDisplay More
לפני שאני עונה הייתה לי תחושה שהודעה הבאה שלך נפסיק להתכתב כי ידעתי שאולי תגיב ככה וזה כבר לא צורה לנהל שיחה תכננתי לערוך את ההודעה הקודמת ולהגיד שאם תגיב בצורה מסוימת אולי אפסיק שהקוראים יקחו בחשבון
לפי הטונים והתגובה יש מצב שנפגעת אז קודם כל לא רוצה שתיקח את זה אישית ההתייחסויות מבוססות רק על המשחק והפורום שלא תקפוץ למסקנות למרות שאני מניח שזה תופס גם למציאות לפי צורת הדיבור שלך אבל כמו שהגבת אני לא אמשיך לזלוג לכיוון הזה המטרה היא לא להוריד אותך בפסים האישיים ואם זה נגע בנקודות לא מתאימות אז קח התנצלות.
בנוגע לגנרלים זהב ניקוד - תספר לקוראים כמה כסף השקעתם לקנות גנרלים זהב יוזרים מפותחים וכמה השקעתם לקנות או לפתח לבד כי זה כולה משחק דפדפן סקריפטים לתפיסת מקומות או דילולים אוטומטיים או תקיפות מתוזמנות ביוזר מחובר לשרת את הפוזות שלך של ניצחון בכבוד מבוסס ידע או יכולת לך תספר בראיונות יח''צ שעושים הכתבים המכובדים של הפורום שם אף אחד לא יעמיד אותך על השטויות שאתה מדבר ולא ידייק את החרטות שלך
אז איך ריבונו של עולם בחרת לדבר על מדדי ביצוע שהם ניתנים לקנייה בכסף הדבר היחיד שלא זה התקפה והגנה ושקלול ביחד של שתי הבריתות ארטיאף כמעט תמיד הובילה וגם התקפה והגנה אפשר לזייף אני לא אופתע אם שברתם כפולים על חומה בשביל פסל שיש כמו ששמחה אוהב את הפסל האדס יא לא מחוברים לענף
לפי מה שאתה אומר שרת נחות זה כל מקום שיופיטר לא נמצאת בו יא חבורת מביכים זה כבר לא מצחיק כמה שאתם תופסים מעצמכם ומהכסף של אבשלום שתשלם על כל מה שתרצו רק כדי ללטף אגו של ילדים בגילאים 15 עד 25 שמחה זה חריג ממש חריג יוצא דופן שהוא מעל 25 ולא בהרבה
אם ארטיאף נחותים לא הייתה מחכה לראות לאן הם קופצים ולעשות רוורס טאקי לשרת השני קח המלצה אם תגיד שקר מספיק פעמים הוא יחלחל תתחיל להאמין לעצמך
אסגור ואומר שוב אל תיקח אישית קיבלת תמונת מראה ממי שבקיא בפרטים כנראה לא אגיב יותר כי אין מה אתה תמשיך להגיד ששלך הכי גדול ואני אחזיר אותך לאבחוני אופי הקודמים שלך ואז אתה תיפגע
שבת שלום!
אני לא מבין למה אתה כל כך מתוסכל זה מאוד מורגש בכל תגובה שלך זה רק משחק, כל הודעה שלך מגילה אבל אתה משקיע בניתוחים, אהבתי.
אם היית פסיכולוג היו עוצרים אותך.
בכל מקרה זה מאוד רלוונטי שאתה כותב ממשתמש אנונימי ולא מזדהה רצית לתת אובייקטיביות זה לא הדרך.
בהצלחה, בקשר לרטף אף אחד לא ברח מהם. הפוך מהרגע שנחתנו כאן אני מתכנן איך להגיע אליכם וזה יקרה קצת יותר מהר ממה שאתה חושב.שמחה היקר שבוע טוב כדי לחסוך לך את התכנון והחשיבה איך לבוא לשרת גאיה שהמוח לא יעלה אדים יש אפשרות להקפיץ יוזרים בין שרת לשרת תבקש מאבשלום 700 אמבורסיה היא גם ככה משלמת על כולכם
אבל אתה צריך יוזר מתחת לטופ 50
אה סליחה כבר הקפצתם בעבר מעל טופ 50 ולא קרה כלום כי אף אחד לא אוכף עליכם חוקי משחק
In conclusion:
לכו תמשיכו להיטפל לשחקנים קטנים בשרת שברחתם אליו שכל הפורום ידע עם מי יש לו הכבוד להתעסק
חחחחח אתה ממעיט בערכי, אף פעם לא אצטרך שישלמו עליי.
הטופ 50 אצלכם נמוך כל יוזר מהשרתים החדשים יעשה את העבודה זאת לא תהיה בעיה אני אסתדר.
בכל מקרה אני רוצה להטפל אלייך אבל אתה אנונימי זה מקשה.