LEGENDS of DELİ(DELİ) İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• Ben bu haciyi sevmem. Lakin burdaki arkadaslara bir sorum olacak. Bu hacinin hangi servera gidecegini sizler biliyordunuz. Bildiginiz halde neden onlarin gectigi servera gecmediniz.

ben osman bu arada haci bas belan var ya ^^ tugsatin senin yaninda ne isi var

Edited once, last by D-NoT ().

• Kim biliyordu onların o dünya ya gececeğini bilmiyorum da Biz neden onların peşinde gidelim bizi bitirmek isteyen onlardı :)

bizim bu dünya da olacağımız belliydi , devam etmek isteyen gelir idi sonuçta 4. dünya savaş için kurulan dünya savaşmak isteyen burada olurdu

sonuç kimin bu oyunu sadece para kazanmak için düzen kurduğu ortaya çıkmış oldu

herkese kendi dünyalarında başarılar dilerim.

• Ben bu haciyi sevmem. Lakin burdaki arkadaslara bir sorum olacak. Bu hacinin hangi servera gidecegini sizler biliyordunuz. Bildiginiz halde neden onlarin gectigi servera gecmediniz.

Bilmiyorduk. İttifaklar forumdan açıklama yaparken caddenge ve joker gibi ittifaklar bir şey yazmadı. Ki Hacı da nereye gideleceğini kendi ittifakına birleşim gününün öncesinde duyurdu. :)

Bir şey yazmadan önce araştırmamızı iyi yapalım.

Ki hepsini geçtim, savaşı çıkarıp Deli'yi ikariamdan silmeyi hedefleyen caddengeydi.

Noldu :)

Deli'ye kefen biçtiler sonları korkunç oldu.

QXLgRG.png

Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.

Edited once, last by ULUBATLI ().

Ya kendileri çalıp kendileri oynuyor bıraksınlar bu ayakları şevketi bir gram tanıyorsak şükür namazı kılmıştır :D 40 gün mevlit okutacak kurtulduğu için :D Bakma sen forumda uçup kaçtıklarına. DENGE nin hesapları zaten gittikleri servera zor sığdı adamlar ne yapacak ikariamın özel server açması lazım düzgünce yerleştirebilmeleri için hesaplarını. deli var harp elt var woo var o serverda boş 1 tane ada kalır mıydı sence. Hacı akıllı adam kim ne derse desin. Çoluk çocukla uğraşmaktansa düzgünce yerleşti keyfine bakıyor.

Ya kendileri çalıp kendileri oynuyor bıraksınlar bu ayakları şevketi bir gram tanıyorsak şükür namazı kılmıştır :D 40 gün mevlit okutacak kurtulduğu için :D Bakma sen forumda uçup kaçtıklarına. DENGE nin hesapları zaten gittikleri servera zor sığdı adamlar ne yapacak ikariamın özel server açması lazım düzgünce yerleştirebilmeleri için hesaplarını. deli var harp elt var woo var o serverda boş 1 tane ada kalır mıydı sence. Hacı akıllı adam kim ne derse desin. Çoluk çocukla uğraşmaktansa düzgünce yerleşti keyfine bakıyor.

Dengeliler bir konuda doğru söylüyor, hakkını vermek lazım. Cidden girdiğiniz servera sığmıyorsunuz. İttifakınızda taş çatlasa 10-15 kişi aktif fakat arkada 500 tane multi hesapla geziyorsunuz be kardeşim. Serverda elini sallasan denge multilerine çarpıyordun.

Serverda yer kalmamış bu ittifaklardan vah vah. Denge, multileriyle beraber kaçınca o kadar da güzel yer var ki vallaha anlatamam. Siz bahanelerin arkasına sığınmaya devam edin. :D

• Kusura bakmayın da herkes kendini kandırıyor biri der şöyle biri der böyle bu iş her iki ittifağada yaradı. Yoksa savaş sürse iki ittifakta önünü göremezdi. Savaşın içinde olmadığım için net fikrim yok kim daha başarılı ama forumdaki sunumlara göre Deli bir adım önde görünüyordu. Yani bırakın bu maval okumaları her iki ittifak içinde birleşim yaradı. Şimdi kafan rahat yastığa başını koyabiliyor musun ? Evet ise dediğim üzere her iki ittifakta kârlı çıkmıştır. Savaş sürse her iki tarafta rahat nefes alamayacaktı. Şimdi mi saldırı gelecek az sonra mı paranoyak gibi ortalıkta dolaşacaktınız. Kısacası herkes işine geleni yaptı ve mutlu...

Başta sen olmak üzere yorum yapan bazı kişiler Deli'yi gerçekten tanımıyor. Zaten gördük ki tanısanız saldırmazmışsınız.

Her savaştan sonra böyle olur zaten. Kimse demez ki evet biz yenildik rakibi tebrik ederiz.

Savaşın başında Hacı artık Zelus'un Deli'ye ve kendilerine dar geldiğini söylemişti. Deli'yi dağıtacaklarını, Zelus'tan kovacaklarını söylemişti.

Ve ayrıca özellikle Ertuğrul (FrOsT) ile yaptığı telefon görüşmesinde ona 'Deli'yi yalnızca bir server birleşimi kurtarır.' demişti.

Deli gideceği yeri 1,5 ay önce açıkladı. Zaten 4'teydik yine 4'teyiz. Ama işte denge, cadde, joker ve multilerini barındırdıkları 404 ve devrk gibi ittifaklar tercihlerini farklı bir sunucudan yana kullandılar. :)

Deli olduğu yerde duruyor... Deli'yi sileceğini iddia edenler taşınıyor... Ama kurtulan Deli mi? Mesajımı okuyan ve alıntıladığım paragraftaki yazıya inanan birileri varsa elimde sadece bir kere ateşlenmiş, sahibinden temiz kullanılmış bembeyaz bir ejderha var. Dosta gider, alıcılar DM.

Herkes orada boş ada kalır mıydı demişsin ya; saat 04.07 itibari ile Cyclops'ta 14.42'nin 4 saat çevresinde 21 adet bomboş sülfür adası var. Bomboş... Gözden kaçan varsa + birkaç daha... Üzümleri saymadım, gerek duymadım. Gelecek olan, bahane üretmez gelirdi.

Hacı tabi ki akıllı adam, inkar etmiyoruz. :)

Zaten onlar her zaman Haliç'e zincir çekecek kadar akıllı oldu. Ama biz de gemileri karadan yürütecek kadar Deli'yiz.

Kusura bakmayın da herkes kendini kandırıyor biri der şöyle biri der böyle bu iş her iki ittifağada yaradı. Yoksa savaş sürse iki ittifakta önünü göremezdi. Savaşın içinde olmadığım için net fikrim yok kim daha başarılı ama forumdaki sunumlara göre Deli bir adım önde görünüyordu. Yani bırakın bu maval okumaları her iki ittifak içinde birleşim yaradı. Şimdi kafan rahat yastığa başını koyabiliyor musun ? Evet ise dediğim üzere her iki ittifakta kârlı çıkmıştır. Savaş sürse her iki tarafta rahat nefes alamayacaktı. Şimdi mi saldırı gelecek az sonra mı paranoyak gibi ortalıkta dolaşacaktınız. Kısacası herkes işine geleni yaptı ve mutlu...

Anlık olarak saat 04.09

Sonlara doğru savaş öyle güzel rölantiye binmişti ki dengeli kesmek yağmalamak için özel saat ayırmak bile gereksizdi. Birleşimin olduğu günden birkaç gün önce tramvayda eve giderken Ahmet abiyle organize olup bir 1,5k füze temizlemelik bir aksiyon atmıştık Woo bölgesine baskıya gelen dengelilere... Ahh ahh vallah özlüyor insan. :)

Yaş 35 yolun yarısı ise saat 4'te gecenin yarısı mıdır sence :)

QXLgRG.png

• kendi agzin ile itiraf etmissin bildiginizi birde bilmiyorduk diye yalan konusuyorsun.

arkadas demiski haci gidecegi yeri birlesim gününün öncesinde duyurdu diye. Bunu bilen arkadaslar birlesme olmadan nereye gidecegi bilgisini bilmiyorum diye yalan konusup burda duygu sömürüsü yapmalari garip olmus. Haci duyurdugunda size bilgisi geldi. Hic biriniz hacinin gidecegi servera gecmeye cesaretiniz olmadi 😃

• Hahahahahah

AHdjahdjahjdhajhjha

PUAHSHSHAHSAHSHAHSAHSAHSHAHSHA

Ya sen var ya sen ^^^^^^^^
    AHSAHSHASHAHDHAHDASHDHASHSAHSH

KFKGHDHDSHAHFHGJDJSK

İnsanlar sonra diyor ki forumdan mizahı ben yapıyormuşum :D:D:D

Aynen bir tanem aynen. Sabah sabah ne seviyorsun boş yapasın ^^^^

Var mı dengenin resmi bir açıklaması, yok. Pazartesi birleşim olacak, cumartesi gecesi olmuş her ittifakın denge nereye gidecek diye farklı bir duyumu var. Pazar gecesi olmuş her yerde denge 4e gelecek ama tüm ittifakı değil savaşçıları getirecek haberi var... Kimse tam olarak gidecekleri yeri bilmiyor. Kimsenin net bir fikri yok. Kesin sonuç için ittifakı 4'e bölüp hepsine eşit sayıda hesap atmamız lazımdı. ^^

Benim Hacı ile savaş boyu diyaloğum vardı. Mesela martın 24'ünde wp'den bir yazışmamız var, tabi ki buraya atamayacağım. Orada birleşim ile alakalı ufak bir mesajım var, savaşarız yine savaşarız alt tarafı bilrleşim oluyor oyun kapanmıyor, yine savaşırız demişim. O da bana 'yani' demiş. 3e gidiyorum deseymiş ya. Tercih etmemiş demek ki. :)

Yalnız bu tarz mesajlar güzel oluyor arkadaşlar. Savaşta da astığınız bazı saçma raporlar vardı. 2-3 raunddluk raporlar, ittifaksız inaktifler vs vs vs. Hani sizin safyanızdan hiç yorum yapmama rağmen savaşta taraf olmayan 3. kişiler bile dalga geçti ya sizle... Heh işte şimdi bu mesajlarınızla da öyle dalga geçecekler... ^^

Deli 3'e gelemedi demiş ya adhajhdjahjdhjahdjahjhs
    Napcam 3'te kristal bonusu mu kullanacam ajhdjahdjhajhdjahjshajshjh. Caddenge gibi değiliz bir tanem biz savaşçıyız. Doğal olarak depoların da olmadığı bu zamanlarda en hızlı ve en az maliyetli basım yapılabilen sunucu olan 4'ü seçtik. Ki koca ittifak 1,5 ay önce nereye gideceğini duyurmuş... Hazırlığını ona göre yapmış. Gideceği adaları taşınacağı yeni kaleleri planlamış, her şey hazır; ama Deli'yi yıkacağını, kovacağını, serverden sileceğini iddia eden grup en iyi bonusları veren Cyclops olmasına rağmen, oyundan silmek istedikleri Deli Cyclops'a gelecekken 3'e gidiyor.

Sonra senin gibi veya respawnn gibi multiler forumdan gelip Deli sayfasına yazıyor. Yav caddengeli dostlar utanmayın, siz de gelip yazabilirsiniz :) Misal purga like atacağına gel derdinizi kendin anlat kankam, adam yemiyoruz burda en fazla aksiyon atıyoruz. :)

QXLgRG.png

• Zelus devam ederken elde kalan raporlar vardı... Bana zorla astırtacaksınız onları. :)

Seve seve asarım da siz pek sevmezsiniz dostlar. Bence; yani nacizane tavsiye olarak söylüyorum, yapmayın. :)

QXLgRG.png

• Bence de çok boş konuşuyorsun, konuşmak için konuşma hadi ben az çok bir argüman verdim sende o da yok kelimeleri cımbızla seçerek boş yapıyorsun. Son yazım herkese yeni yolu güzellikler getirsin.

• kendi agzin ile itiraf etmissin bildiginizi birde bilmiyorduk diye yalan konusuyorsun.

arkadas demiski haci gidecegi yeri birlesim gününün öncesinde duyurdu diye. Bunu bilen arkadaslar birlesme olmadan nereye gidecegi bilgisini bilmiyorum diye yalan konusup burda duygu sömürüsü yapmalari garip olmus. Haci duyurdugunda size bilgisi geldi. Hic biriniz hacinin gidecegi servera gecmeye cesaretiniz olmadi 😃

Bence de çok boş konuşuyorsun, konuşmak için konuşma hadi ben az çok bir argüman verdim sende o da yok kelimeleri cımbızla seçerek boş yapıyorsun. Son yazım herkese yeni yolu güzellikler getirsin.

Bu D-not denen eleman dimi... Yav işte yapıyor, napalım. Hazımsızlık var. :)

Halbuki Şevket'i dinleyip deltagücü ile birleşselerdi hiç bunlar olmayacaktı ^^^^

QXLgRG.png

Valla server bomboş, kalsalar pekala yerlerini korururlardı herkes elt ve harptan kaçtıklarını, deliylede savaşta eşitlendiklerini biliyor. Hatta server birleşmese savaş uzasa deliye tekrar yanaşmaya başlarlardı barış olsun diye. Dengenin parası ve multileri var. Bide toplasan 20 oyuncusu var. Onun haricinde foslar. Allah yukarda yedikleri onca oyuncunun hakkı içinde rezil oldular. Bu işler gariban arma ittifakına kan ittifakına woo ittifakına godfathercılık oynayıp mafya dizisi çekmeye benzemez. Kaçacak delik ararsın böyle işte.

• Bu işler gariban arma ittifakına kan ittifakına woo ittifakına godfathercılık oynayıp mafya dizisi çekmeye benzemez. Kaçacak delik ararsın böyle işte.

giphy.gif

QXLgRG.png

• Fazla kibir insanı bitirir yok eder.

Maalesef ki birleşme oldu yok olmak kısmı gerçekleşmedi.

Savaşın 2. kısmında bu mücadelede ne kadar ciddi olduğumuzu gösterecektik erken bitti.

Bu bir oyun öncelikle bunu unutmamak gerekiyor.

Rekabet olmalı bundan yana da bir sorun yok.

Fakat bu bir savaştan öte karakter gösterme, gösterememe meselesiydi.

Savaşın önemli bir bölümü WOO bölgesinde geçti, rakibin düşüncesi DELİ bizi yalnız bırakacak şeklindeydi.

Geri adım atmayıp;

Yılmadan baskıyı sürdüren,

%90 üzeri oranda basım sistemlerini açık tutan,

Katkı veren herkesi savunmak için çaba gösteren,

Daha da önemlisi az çok demeden bir çöp tanesi de olsa katkı veren her bir WOO ve DELİ üyesini ayrı ayrı tebrik ederim.

Çok uzatmadan bir cümleyle noktalıyorum: "Haksızlık karşısında susan DİLSİZ ŞEYTANDIR."

Chat GPT Image 4 Mar 2026 11 12 47