amadeush[N-I] & krzysiek41[N-I] vs Byczek Fernando [C4U1] 16761 WSG dla Byczka

• Bitwa pod Gerpol S2

(30.09.2024 19:16:30)

amadeush[N-I] z miasta Phitagorio, krzysiek41[N-I] z miasta Szczecin29-2KUŻ, Krzyskow29-2KUŻ

vs

Byczek Fernando[С4U1] z miasta Gerpol S2

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy.....................800(-0) - Strzelec Siarkowy....................2174(-0)

Wojownik..........................2360(-1800) - Wojownik.........................39710(-1800)

Hoplita...........................2874(-2463) - Hoplita..........................56735(-2352)

Żyrokopter............................780(-0) - Żyrokopter..........................7873(-84)

Balonowy Bombardier.................150(-404) - Balonowy Bombardier...................0(-264)

Taran.................................400(-0) - Taran.................................262(-0)

Medyk..................................10(-0) - Medyk.................................120(-0)

Kucharz................................20(-0) - Kucharz...............................240(-0)

............................................. - .............................................

Katapulta..............................0(-28) - .............................................

Moździerz..............................0(-42) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.............................-9567 - Generałowie.............................-7194

Punkty ofensywy.........................17985 - Punkty obrony.........................23917.5

Obrażenia..............................478350 - Obrażenia..............................359700

Podział obrażeń...........................57% - Podział obrażeń...........................43%

Zwycięzcy: Byczek Fernando[С4U1]

Przegrani: amadeush[N-I], krzysiek41[N-I]

• Cześć Radku, walczysz z moim przyjaciółmi z N-I. Na Epsilonie N-I i C4U1 mieliśmy traktat pokojowy. Co tam się pozmieniało, dlaczego walczycie?

Dostałaś informacji przed fuzją;)Liczyłem że zabierzesz tych Bobów ze sobą żeby nam miejsca na mapie nie zajmowali i zawiodłem się na Tobie:S

• Dostałaś informacji przed fuzją;)Liczyłem że zabierzesz tych Bobów ze sobą żeby nam miejsca na mapie nie zajmowali i zawiodłem się na Tobie:S

Nie udało się, całe N-I poszło na Meduse. Na Plutosa przeszłam tylko ja i Martini, reszta nie chciała. Na Plutosie przyjęli mnie do sojuszu i zrobili mnie dyplomatą. No tak, znowu jestem dyplomatą :) Krzysiek i amadeush nie są Bobami, ale ja tak. Pozdrów wszystkich znajomych z Epsilonu.