Hall oFF Fame - Istoria aliantei oFF

• Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF.png

În 2008 se lansa pentru prima dată în România, Ikariam!

Doua servere, Alpha si Beta, îşi aşteptau războinicii să construiască imperii şi să-şi înceapă luptele! După 14 ani de navigare de la Alpha la Ares, cu escale prin Ny, Omikron, Ypsilon, Sigma, noi, cei care formam astăzi Familia oFF ne întoarcem la origini, în serverul Alpha, unde fiecare dintre noi, sub o formă sau alta ne-am început povestea de jucători!

Am trecut împreună prin victorii şi înfrângeri, bucurii şi supărări, am întâlnit în călătoria noastră zmei ai serverelor, jucători care se credeau invinvibili, dar am întâlnit şi oameni faini şi în orice escală am primit alături de noi oameni noi care azi sunt parte a acestei familii virtuale!

Povestea noastră, a tuturor, nu se termină aici. Aş spune ca abia începe... din nou... în Alpha!

Si, cum am învăţat acum 14 ani, toate poveştile în ikariam încep cu.... un JAF:

• Un proverb din popor spune: "Vorba multă, sărăcia omului".

Noi lăsăm FAPTELE să vorbească, că de vorbă toţi sunt buni.

Blazonul-o-FFicial-al-aliantei-o-FF-Pagina-interna.png

Tot o poveste din popor spune că o căruţă goală se cunoaşte de departe, după gălăgia pe care o face pe drum când merge.

Aşa e şi cu oamenii iar povestea se completează cu proverbul de mai sus! FAPTE, nu "căruţe goale", "sărăcii ale omului",

prezentate mai jos:

• La cererea publicului spectator si participant, aducem in lumina reflectoarelor luptele mafiei japoneze. Le-ati cerut, le-ati avut!

N-am intentionat inceperea unor lupte cu YKZ, dar se pare ca intre CNV si YKZ exista prietenii mai vechi. Sa va tina!

Si pentru ca el s-a oferit sa ajute CNV, colegii au inceput... cu liderul! Salut YOYO

• „Power is not proven by words, but by the restraint to remain silent.”

• De-a lungul anilor ne-am mai intalnit, sub diferite forme. Aceeasi jucatori "exceptionali" peste tot! Greii serverului Alpha!