באיחוד שרתים - מגיעים לגאיה

• בקרוב יש איחוד, ולדעתי יהיה יותר כיף ומעניין אם יהיה שרת אחד שבו תהיה כל הפעילות במשחק, מאשר שני שרתים עם פעילות בינונית.

ולכן אני פותח את הפוסט הזה - השרת אליו נעבור, הוא גאיה. זאת מהסיבה שהבונוסים שלו יותר טובים מהבונוסים של השרת האחר.

מוזמנים להצטרף ולשכנע גם אחרים, השרת אליו אני שואף שהקהילה תעבור - הוא שרת גאיה.

חבל שיקרה סיטואציה שהפעילות תתחלק לשני שרתים, יהיה כיף אם יהיה שרת מרכזי אחד שהוא יהיה מאוד פעיל. והשרת הזה, הוא גאיה.

תעדכנו בבקשה את החברים שלכם ואת כל הסביבה שלכם במשחק, נעבור לשרת גאיה. שלא יקרה מצב בטעות שמישהו עובר לשרת השני ומתחיל להתבסס שם.

בהצלחה לכולם באיחוד!

• הודעה שאני שולח לבריתות המשחק בכל השרתים בארץ, תפיצו בבקשה את ההודעה הזו גם כן בקבוצות שלכם, אשמח אם גם תקראו אותה:

• אם אתם רוצים שהמשחק יהיה מעניין - זה תלוי בכם. יש עכשיו הזדמנות אמיתית לגרום לכל הקהילה להתרכז בשרת אחד

תפיצו את הפוסט הזה ואת הנקודה שלי בקבוצות שלכם ובקהילות שאתם נמצאים בה, לדעתי זה חשוב שכולם ידעו שהשרת אליו עוברים - הוא גאיה

אל תפחדו מהתנכלויות של שחקנים אליכם, אם מישהו יציק לכם - תשלחו לי הודעה בין אם זה במשחק או בפורום, ואני מבטיח לעזור לכם לא משנה מי זה

• קח/ו בחשבון שזה על בסיס מקום פנוי אז באיזשהו שלב יצטרכו להצטרף לשרת השני. אני אישית מתכוון לעבור דווקא לשרת השני, רוצה להתפתח בשקט ולא לחוץ על צבא וכו. כל אחד והעדפותיו, שיהיה לכולנו בהצלחה

• כנראה גם אני לשרת יונומיה

למי שאינו יודע את מקור השם יונומיה

היוונים הקדמונים תלו את קיום הציוויליזציה והעיר גם יחד במושג יונומיה..., הסדר הטוב

• קח/ו בחשבון שזה על בסיס מקום פנוי אז באיזשהו שלב יצטרכו להצטרף לשרת השני. אני אישית מתכוון לעבור דווקא לשרת השני, רוצה להתפתח בשקט ולא לחוץ על צבא וכו. כל אחד והעדפותיו, שיהיה לכולנו בהצלחה

אמרו אותו הדבר גם על בטא ואלפא באיחוד הקודם - בסוף היה מספיק מקום לכולם, אפילו למרות המגבלה של הנפחיה רק בגופרית :) אז הכל בסדר, פשוט תגיעו לגאיה. וגם אם אכן יהיה סיטואציה של בעיית מקומות, זה לא משנה. קודם תגיעו, אתם תסתדרו.

• כנראה גם אני לשרת יונומיה

למי שאינו יודע את מקור השם יונומיה

היוונים הקדמונים תלו את קיום הציוויליזציה והעיר גם יחד במושג יונומיה..., הסדר הטוב

חבל. לא כדאי לך.

תגיע לשרת גאיה, אל תעשו את זה לעצמכם - אל תלכו לשרת השני, רק לשרת גאיה

• אין לי כבר כוח וזמן למלחמות

פתחתי בביתא שחקן חדש, ממש חדש, מיקום מעולה, שיניתי שם והכול על מי-נוחות

משרת דלתא מיזוגים אחרי מיזוגים והאמת שהייתי גם באלפא ושם ויתרתי על השחקן (דבש) ועברתי לביתא להתחיל מחדש מחדש תחת שם אחר

אני אדם עסוק ולמלחמות צריך להשקיע זמן. אני שחקן ששולט בימי ויבשתי ומה שקרה שכול פעם הברית שנמצאתי בה נקלעה למלחמה או שהמנהיג רצה להעניש מישהו, הוא זימן אותי

הספיק לי ובגדול, כך ששרת שתהיה בו קצת שלווה, כרגע מתאים לי

חוץ מזה גם שם אני בטוח שתהיינה מלחמות אבל מתונות בגלל המחירים של החיילים

• אחי גם לי אין את כל הזמן שבעולם אבל פה ושם זה נחמד להילחם ובשרת יונומיה להילחם יהיה קשה אז בקושי ילחמו אם בכלל כי לוקח הרבה יותר זמן לבנות ולהזיז צבא והוא עולה כפול

• מלחמות.. אם זה מפריע לכם פשוט שלחו לי הודעה ואעזור לכם, חבל שבגלל זה לא תקחו חלק משרת פעיל וכיף

• מאחר ואי אפשר, לפחות אני לא, לכתוב לך בפרטי, מי אתה בשרת ביתא? י

שחקן ללא כפולים כלל וללא אמברוסיה ואין מצב שאני אייצר אמברוסיה, לא באמת מתאים לשרת שכול מהותו מלחמה. י

אם להיות הוגן, מאחר וויתרתי על השחקן שלי באלפא ואני לא מתחרט על כך, אני לא מתאים כלוחם גם אם הייתי חפץ בכך לשום ברית

בכול ברית אהיה נטל, לכן הפתרון המועדף... יונומיה

• מאחר ואי אפשר, לפחות אני לא, לכתוב לך בפרטי, מי אתה בשרת ביתא? י

שחקן ללא כפולים כלל וללא אמברוסיה ואין מצב שאני אייצר אמברוסיה, לא באמת מתאים לשרת שכול מהותו מלחמה. י

אם להיות הוגן, מאחר וויתרתי על השחקן שלי באלפא ואני לא מתחרט על כך, אני לא מתאים כלוחם גם אם הייתי חפץ בכך לשום ברית

בכול ברית אהיה נטל, לכן הפתרון המועדף... יונומיה

תפסיקו לחשוב שגאיה זה שרת מלחמה, זה לא, זה פשוט שרת עם בונוסים טובים יותר... אתם לגמרי יכולים לבנות ממש טוב בשרת גאיה את עצמכם. וגם אם יקרה מצב שמישהו יחליט להציק לכם, אתם יכולים לפנות אליי, לתמיכה, או למישהו אחר, ותקבלו בכיף ובקלות עזרה

• באיזה תאריך מתחיל המיזוג?

האם יהיה לנו אופציה גם לעבור מיקום או שמיקום האיים שקיבלנו זה מה שיש ובמידה ורוצים אז קונים העברת עיר בכסף..?

האם יהיה לנו אופציה גם לעבור מיקום או שמיקום האיים שקיבלנו זה מה שיש ובמידה ורוצים אז קונים העברת עיר בכסף..?

מתחיל בתאריך ה9.9, ואתה תקבל הקפצות ערים בחינם לפי כמות הערים שלך במשתמש, ביחד עם עוד הרבה בונוסים אחרים למשתמש שלך, וגם כחלק מהבונוסים הגדולים שהשרת גאיה נותן

ב9.9 נראלי

יהיה אפשר להעביר ערים לפי מספר הערים שיש לך

• ‏לי ברור שיונומיה הוא השרת המתאים לי. מבין שלכל אחד יש אסטרטגיית משחק שונה וזה בסדר. מי שיתאים לו יהיה בשרת הזה ומי שיתאים לו בשרת אחר. בסופו של דבר בגלל שמדובר על מיזוג של הרבה שרתים לתוך 2, אני מאמין שבכל מקרה גם כאן וגם כאן יהיו הרבה שחקנים טובים וותיקים

• באיזה תאריך מיזוג?

האם יהיה לנו אופציה גם מיקום או מיקום האיים קיבלנו את זה מה שיש ובמידה ורוצים אז קונים לעבור עיר בכסף..?

מתחיל בתאריך ה-9.9, ואתה מקבל קבלה ערים בחינם לפי כמות הערים שלך למשתמש, ביחד עם עוד הרבה בונוסים אחרים למשתמש שלך, וגם כחלק מהבונוסים הגדולים שהשרת גאיה נותן

שאלה: י

מתי נקבל את השאלון לאיזה שרת כל אחד חפץ לקבל ללכת ? י

שאלה שנייה: השאלה תשלח לכאן או במשחק ? י

• רוב מוחלט של השחקנים לא נכנס בכלל לפורום, בוודאי שהוא בתוך המשחק עצמו, הפורום הוא רק כלי עזר נוסף. כאשר יגיע זמן המיזוג, זה יהיה קצת דומה להבנתי מצב שבו חוזרים מבית קברות - יראו לך את שני השרתים האפשריים שאליהם אתה לעבור, אתה יכול לבחור, ואז אחרי הבחירה השרת יוציא אותך מהמשחק, כמה זמן שייקח להעברת השחקן לקחת, אחרי זה אתה תראה בלובי. את השחקן שלך בשרת החדש ותוכל ללחוץ ולהכנס אליו.

• ברגע שיתחיל אצלנו המיזוג(9.9) יופיע לך במשחק הודעה כמו שעת אושר/הנחות אשר יש במשחק.

תצטרך ללחוץ על זה ואז לבחור לאיזה שרת אתה בוחר לעבור ואז יהיה לך העברה לשרת החדש

• כן, אבל יש אבל.... י

בתשיעי לחודש המיזוג יתחיל, באיזה שעה ? י

ממתי ניתן יהיה להקפיץ מושבות ? אותו יום, יום אחר ? מאיזה שעה ? י

רב הנעלם מהגלוי