Flotta és sereg arányos elosztása

• Sziasztok!

Szeretném a segitségeteket kérni a flotta és a szárazföldi egységek felosztását illetően.

Flottában sokkal jobb vagyok, de persze messze vagyok a hadvezértől. Régebben toltam a szárazföldet is, vannak emlékeim afelől, de inkább zavarosnak mondanám. Sokkal jobban szeretem a tengeri csatákat. Meghallgatnák pár jó tippet vagy tanácsot! :)

Elegem lett a szöviháborúkból.... Nekem nagyon unalmasak és nyomonkövethetetlenek... Tudom tudom 40-50m pontszámmal már egyedül is lehet napokig rajolni, és mondhatná az ember, hogy az én pontszámommal ami 1.5m miért akarok kajmánkodni? Nem erről van szó, egyedül szeretném folytatni a játékot 1-2 semleges szövi nélküli játékossal, de ha a közelben akad majd 1-1 játékos aki betalálna azért tudjam magamat valamennyire megvédeni és visszatámadni is.

Valójában arról lenne szó és most rá térnék a lényegre, hogy hogyan osszam el a "Felesleges" óránkénti 60.000 aranyamat ?

Milyen arányba legyenek a vizen és a szf-en egységeim? 50-50?Tudna valaki esetleg egy bevált "alapot" amellyel akár 10-12 kört is ki lehet húzni a legnagyobb csatatereken?

Köszönöm a válaszokat!