ראיתי את הפוסט שלוג העלו, ומה אני אגיד לכם? טוב.. את הסיפור המלא אני אגיד לכם.
אז בואו נתחיל מהתחלה ובלי סיפורי סבתא, אזרן אכן תקף אפור, אבל אפור הוא אפור ובאמת חראם על המשאבים, אזרן גם אכן הציע את המשאבים בחזרה במידה והשחקן יחזור להיות פעיל, ופה מתחיל הטוויסט בעלילה- ווריליוס שלא אהב את התשובה של אזרן פנה אליי (ללא ידיעה שיש לי את השיחה שבה אזרן מציע את המשאבים בחזרה) וטען שאזרן סירב להחזיר את המשאבים, וכשהעמדתי אותו על טעותו, הפלא ופלא ווריליוס שלנו נעלם (הודיני? זה אתה? יותר בכיוון של חרטטיני).
פה ושם לוג נתפסו בעוד מקרים בהם הם חירטטו בביטחון ולא עמדו במילה שלהם, לדוגמה- אמרו שיחזירו משאבים לכפול תרומות אפור שהם בזזו, בידיעה שהוא כפול תרומות, ואח"כ טענו שלא ידעו שהוא כפול וסירבו להחזיר, או לחילופין הסכימו שלא לתקוף מילואימניקים לא פעילים אבל כבר באותו לילה בזזו אותם שוב ופשטו פיראטית על הבוקר (להגנתם בעניין הבזיזה יאמר שרמו החזיר את המשאבים, אבל דחיל ראבק רמו אל תשכח לעדכן את הברית שלך בדברים כמו את מי לא לתקוף או מתי לסגת כדי שלא ישארו לגסוס לבד בקרב, ראו ערך דוח קרב גדעוני גרסת שכחו אותי בבית א+ב, שקיבל את הכינוי גדעוני מפסידוני אבל נראה לי שנחליף את זה לגדעוני ננטשוני).
אז כמו שלוג אמרו הם דורשים כניעה- אותי מעניין על מה ולמה כניעה?
לוג יקרים, 95% מהדוחות שלכם עשיתם על אזרן ואקסקליבר (מילואימניקים פעילים בעזה שמגנים על כולנו ימים כלילות ועל כן לא זמינים), ויתרה מכך, עשיתם דוחות על שחקן של 78 אלף ניקוד, בידיעה שאין לו דרך להגן על עצמו ובמטרה להפריש, ועוד התלהבתם מזה מי ישמע זה הישג ולא מביך.
אבל אתם רוצים לדעת מה קרה כשלוג הגיעו לשחקנים הפעילים?
כמו שאמרתי, אני לא באה לספר סיפורי סבתא, ולכן אעלה פשוט את הדוחות של מה שקרה ואתן להם לספר את הסיפור לבד, רק אוסיף שכלל שחקני לוג התחילו את המלחמה עם 30 אלף גנרלים +\- וכרגע עומדים על 2000 במקרה הטוב.
כמובטח, נתחיל עם נטשו אותי בבית, גרסת גדעוני חלקים א+ב
קצת הרס גנרלים בחסות OBN12
ואם כבר דילו-לני בוא נחליף את זה לדילו-נאור
רמו, איך זה להפסיד לא רק לבחורה אחת אלא ל2?
אבל יפה שטרחת להגיע עד סוף המפה בשביל ניקול, להבא תביא גם פרחים ובונבוניירה, תהיה ג'נטלמן
נסיים בדוח הראשון שלוג קיבלו כשהם הגיעו לשחקנים הפעילים, כי אין כמו סגירת מעגל
דרופ דה מייק ויאללה ביי