Its time to LOG off

• ראיתי את הפוסט שלוג העלו, ומה אני אגיד לכם? טוב.. את הסיפור המלא אני אגיד לכם.
    אז בואו נתחיל מהתחלה ובלי סיפורי סבתא, אזרן אכן תקף אפור, אבל אפור הוא אפור ובאמת חראם על המשאבים, אזרן גם אכן הציע את המשאבים בחזרה במידה והשחקן יחזור להיות פעיל, ופה מתחיל הטוויסט בעלילה- ווריליוס שלא אהב את התשובה של אזרן פנה אליי (ללא ידיעה שיש לי את השיחה שבה אזרן מציע את המשאבים בחזרה) וטען שאזרן סירב להחזיר את המשאבים, וכשהעמדתי אותו על טעותו, הפלא ופלא ווריליוס שלנו נעלם (הודיני? זה אתה? יותר בכיוון של חרטטיני).
    פה ושם לוג נתפסו בעוד מקרים בהם הם חירטטו בביטחון ולא עמדו במילה שלהם, לדוגמה- אמרו שיחזירו משאבים לכפול תרומות אפור שהם בזזו, בידיעה שהוא כפול תרומות, ואח"כ טענו שלא ידעו שהוא כפול וסירבו להחזיר, או לחילופין הסכימו שלא לתקוף מילואימניקים לא פעילים אבל כבר באותו לילה בזזו אותם שוב ופשטו פיראטית על הבוקר (להגנתם בעניין הבזיזה יאמר שרמו החזיר את המשאבים, אבל דחיל ראבק רמו אל תשכח לעדכן את הברית שלך בדברים כמו את מי לא לתקוף או מתי לסגת כדי שלא ישארו לגסוס לבד בקרב, ראו ערך דוח קרב גדעוני גרסת שכחו אותי בבית א+ב, שקיבל את הכינוי גדעוני מפסידוני אבל נראה לי שנחליף את זה לגדעוני ננטשוני).
    אז כמו שלוג אמרו הם דורשים כניעה- אותי מעניין על מה ולמה כניעה?
    לוג יקרים, 95% מהדוחות שלכם עשיתם על אזרן ואקסקליבר (מילואימניקים פעילים בעזה שמגנים על כולנו ימים כלילות ועל כן לא זמינים), ויתרה מכך, עשיתם דוחות על שחקן של 78 אלף ניקוד, בידיעה שאין לו דרך להגן על עצמו ובמטרה להפריש, ועוד התלהבתם מזה מי ישמע זה הישג ולא מביך.
    אבל אתם רוצים לדעת מה קרה כשלוג הגיעו לשחקנים הפעילים?
    כמו שאמרתי, אני לא באה לספר סיפורי סבתא, ולכן אעלה פשוט את הדוחות של מה שקרה ואתן להם לספר את הסיפור לבד, רק אוסיף שכלל שחקני לוג התחילו את המלחמה עם 30 אלף גנרלים +\- וכרגע עומדים על 2000 במקרה הטוב.

כמובטח, נתחיל עם נטשו אותי בבית, גרסת גדעוני חלקים א+ב

קצת הרס גנרלים בחסות OBN12

ואם כבר דילו-לני בוא נחליף את זה לדילו-נאור

רמו, איך זה להפסיד לא רק לבחורה אחת אלא ל2?
    אבל יפה שטרחת להגיע עד סוף המפה בשביל ניקול, להבא תביא גם פרחים ובונבוניירה, תהיה ג'נטלמן

נסיים בדוח הראשון שלוג קיבלו כשהם הגיעו לשחקנים הפעילים, כי אין כמו סגירת מעגל

דרופ דה מייק ויאללה ביי:*

• אז פה אני הייתי החלש בברית EMR
    אני אותו אחד שהייתי עם 78 אלף נקודות, ולא היה לי דרך להגן על עצמי
    הייתי צריך לאלתר ולפתוח מלא חבילות ולבזבז כמות זהב מטורפת

החליט שהוא גבר על חלשים... לא הייתי מפותח בכלל בשדרוגים של היחידות Vals2
    יצאתי לחופשה ליומיים

חיזקתי את עצמי בלילה אחרי עזרה מהברית,וחיכיתי לו בעיר באהבה עם נס חם וקשתים
    הפעלתי נפחייה רמה 3 לנזק כשהוא היה בלי,והתחלתי לעשות קצת נזק:)
    אני לא אחד שמוותר בקלות לא משנה כמה חלש אהיה
    צוחק מי שצוחק אחרון סך הכל

• תגובת ברית לגיון הכבוד:

בואו נעבור אחת אחת על האמירות של לני.

וטען שאזרן סירב להחזיר את המשאבים

בהודעה שאזרן שלח לי נטען כי יחזיר את המשאבים בתנאי שהשחקן האפור יכתוב לו הודעה. אמרתי לו שהשחקן לא יתחבר כי הוא רוצה שימחק השחקן. לכן, הוא לא הסכים להחזיר את המשאבים. לאחר שיג ושיח החלטנו לקבל את העמדה לגבי אפורים ולהבליג.

כשהעמדתי אותו על טעותו, הפלא ופלא ווריליוס שלנו נעלם

לא הגבתי כי כפי שאמרתי החלטנו להבליג ולא להגיב. פשיטת הפיראטים של אקסקליבר הובילה אותנו לפעול נגדכם צבאית.

אציין כי בדף הברית שלכם רשום כי "תקיפה על אחד מחברי הברית (כולל פשיטת פיראטים!) תוביל לתקיפה רחבה ומשמעותית."

3687ca50aa3a5c352ae596911bd80ffc.jpg

יפה שאתם מנסים להכתיב את החוקים, אבל מה פתאום שעליכם הם לא חלים?

אמרו שיחזירו משאבים לכפול תרומות אפור שהם בזזו, בידיעה שהוא כפול תרומות, ואח"כ טענו שלא ידעו שהוא כפול וסירבו להחזיר

כמו שכבר כתבתי לך - הבנתי את ההודעה שלך אחרת. אם אני אומר "שחקן של יאיר (שם בדוי)" לדעתי זה מתפרש כיאיר עצמו, ולא כפול. ההודעה הייתה מנוסחת כך שיכלה להתפרש לשני הכיוונים.

הסכימו שלא לתקוף מילואימניקים לא פעילים אבל כבר באותו לילה בזזו אותם שוב ופשטו פיראטית על הבוקר (להגנתם בעניין הבזיזה יאמר שרמו החזיר את המשאבים)

לגבי הבזיזה - טוב ויפה, הבטחנו וקיימנו - המשאבים עבור היחידות שאבדו חזרו לשחקנים שנבזזו.

לגבי הפשיטה - ההודעה המקורית בנוגע להסכם התייחסה לתקיפות צבאיות ולא הייתה מנוסחת טוב מספיק לגבי פשיטות פיראטים. העניין הובהר ולא יחזור על עצמו. יצויין כי לא נגרם כל נזק במהלך הפשיטה.

95% מהדוחות שלכם עשיתם על אזרן ואקסקליבר (מילואימניקים פעילים בעזה שמגנים על כולנו ימים כלילות ועל כן לא זמינים)

קודם כל, כמובן שאנו מעריכים את המילואימניקים מאוד ומתפללים לשובם בשלום. ברגע שהעלת את העניין הזה החלטנו להחריג את המילואימניקים מלחימה.

אך פה עולות כמה נקודות:

1. המלחמה התחילה ב21.08 בסביבות הערב. כתבת לנו לראשונה לגבי שחקנים שנמצאים במילואים ב28.08. מן הסתם לא הייתה לנו דרך אחרת לדעת.

לני, מדוע ההודעה שלך לגבי המילואים הגיעה בשלב כל כך מתקדם של המלחמה? הרי היו לך יותר מ-100 הזדמנויות להזכיר זאת במאות הודעות הספאם שבני הברית שלי קיבלו ממך מאז תחילת המלחמה.

2. 95%? בפוסט הדוחות שכתבנו העלתי 33 דוחות. נשמיט רגע דוחות בזיזה, את הדוחות של דילו-לני והדוחות שהצגנו לטובתכם וקיבלנו 20 דוחות של קרבות משמעותיים וארוכים. מתוכם 3 בלבד דוחות על שחקנים ברשימת המילואים. מדובר ב-15%.

עשיתם דוחות על שחקן של 78 אלף ניקוד, בידיעה שאין לו דרך להגן על עצמו ובמטרה להפריש

לשחקן המדובר היו כ-4000 יחידות יבשתיות בעיר. יחידות ששייכות לו. בין היחידות גם כ-300 ספרטנים.

לא הייתי אומר שאין לו דרך להגן על עצמו.

תמונות פה בספויילר.

אבל אתם רוצים לדעת מה קרה כשלוג הגיעו לשחקנים הפעילים?

ייאמר לזכות (או לרעת) EMR, ברית שגדולה מאתנו כמעט פי שתיים, שסוף-סוף מאז תחילת המלחמה הם מצליחים להוציא עלינו דוחות יפים. אבל מדובר בכמה דוחות אחדים לעומת עשרות שלנו. מלחמה היא מרתון ולא ספרינט.

לסיכום:

1. EMR גדולה מהלגיון כמעט כפליים.

2. ל-EMR לקח שבועיים להוציא דוחות סבירים בלבד, למרות הגודל שלהם.

3. EMR ולני בראשותם מתקטננים על כל פרט קטן בגישה של להיות צודקים ולא חכמים. אם ימשיכו בגישה זו, ייסגרו ערוצי התקשורת בין הבריתות. מבחינתנו המלחמה תמשך עד שברית EMR תחליט להכנע.

4. ל-EMR יש תירוץ לכל הפסד שלהם. אחד אפילו כתב "לוג באים 6 על 1" (ככה בריתות עובדות, לא?); משלמים כסף (לא קורה); תוקפים רק שחקנים קטנים/שחקנים במילואים (כפי שהצגנו, אמירה שקרית). וכו' וכו'.

בינתיים ניתן לעובדות בשדה הקרב לדבר.

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

• תודה רבה על כך שאתה מוכיח את טענה מספר 4 שכתבנו.

אני לא מבין את הנקודה שלך.

קודם כל, אנחנו במלחמה, מלחמה שהברית שלך התחילה. אתה חבר בברית הזו - אתה לא צד ג' ולא חבר באקדמיה של הברית. לכן אתה מטרה לגיטימית בלי קשר.

אתה טוען כי יש לך שחקן מתקדם מבטא, יפה. בתור שחקן ותיק אתה אמור לדעת שברגע שאתה במלחמה ויש לך כמות כזאת של יחידות מוצבות אתה הופך למטרה לגיטימית עוד יותר.

ובכלל - לפי דוחות הריגול שלנו נראה שהיית בעיצומן של מכירות או קניות של יחידות. איך אפשר שלא להגיב לזה?

אם כבר מדברים על פייריות:

אנחנו הסכמנו להחריג את השחקנים שלכם שבמילואים בעוד שכאשר ביקשנו להפסיק את המלחמה בשבתות לטובת שומרי שבת והורים לא טרחתם אפילו להתחשב בזה.

אתה קורא לנו עבריינים (כנראה אתה מתכוון בריונים, כי לא ביצענו שום עבירה) בעוד שהנהגת הברית שלך מתנהגת בצורה בריונית, ילדותית ולוקה אסטרטגית.

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

Edited once, last by Vorilius ().