Biliyorsunuz ki şimdi birleşim sonrası büyük bir sorunla karşı karşıya kalacağız. Arttırıcıları yıkıp yeni düzene göre plan yapmak zorunda kalacağız bu sebepten ötürü bu zararın ortadan kaldırılması için birleşim olsun olmasın şehir taşımalarında ada kaynağı neyse arttırıcıların o kaynağa (madene) dönüşmesini rica ediyoruz. Yada genel kapsayıcı bir binaya dönüştürülüp kapsayıcılığının artmasının büyük faydası olacaktır. Yıkıp tekrardan inşa etmenin bir anlamı yok bunu strateji oyunu, olur canım böyle şeyler diyenlere de lütfen ciddiye almayın onlar öyle işlerine geldiği için böyle bir tavra bürünmektedirler. Strateji böyle bir şey değildir. Biz planlayalım şehri sonra haydi birleştiriyoruz desinler bir daha arttırıcıları yık bir daha kur bu bir strateji değil iş bilmezliktir. O yüzden desteklerinizi bekliyorum. En azından bunu çözmeliler.
ARTIRICILARIN ŞEHRİN KAYNAĞINA GÖRE DEĞİŞMESİ
-
- Question
- TR
- EnD Of ThE LiNe
-
-
ilk defa mantıklı bişey yazmışsın. şu binaları yık kur yapmaktan gına geldi
-
Oyun kodu buna pek izin vermez
-
Resource production boosting buildings automatic change while switching islands
Oraya baktın mı? Çünkü tesadüfen aynı konuyu açmışsınız.
-
Resource production boosting buildings automatic change while switching islands
Oraya baktın mı? Çünkü tesadüfen aynı konuyu açmışsınız.
Bakmamıştım ama önemli bir konu olduğundan konuyu açıklamak istedim. Bu sizin farkettiğiniz durum beni sevindirdi. Çünkü forumda tartışılması büyük bir adım bana kalırsa
-
Şimdi baktım da bu görüşe katılmayanlar çoğunlukta bu yabancıları anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Bu kadar mı gerici olurlar söze gelince biz gerici oluruz. Discordu bile bunlar yüzünden bıraktım bu kadar otu boku dalgaya alan bir şey geliştirmeyen ve her şeye muhalefet eden bir topluluk daha görmedim.