Sunucu 1 mantıklı muhtemelen oraya giderim
Hangi sunucuya geçmeyi düşünüyorsunuz
-
- Question
- TR
- StarDusT
- Thread is marked as Resolved.
-
-
neden böyle bir hata aldım
Hesabın şu tarihe kadar engellendi:19 Ocak 2038 Salı 05:14
Neden: Hesap Aktarımı -
O değil de kimse yok serverda yanlış servera mı geçtik :)) O server da yer bulamayız diyenler nerede
-
O değil de kimse yok serverda yanlış servera mı geçtik :)) O server da yer bulamayız diyenler nerede
Savaşçı gibi görünen ittifakların hepsi meğer çiftçi imiş. Korkup kaçtılar.
-
hep sen korkuttun dede
oraya geliyorum dedin hepsi kaçtı -
neden böyle bir hata aldım
Hesabın şu tarihe kadar engellendi:19 Ocak 2038 Salı 05:14
Neden: Hesap AktarımıGeçiş esnasında çıkıyor, o normal.
Ara sıra süreç tamamlanmış mı diye kontrol et.
-
selamlar ben 3 veya 4. sunucuya geçmeyi düşünüyorum bana anlık 3 ve 4. sunucuların çevrimiçi sayısını atabilecek var mı
-
4. Server 2652 oyuncu var ama yüzlü bir sayı varda telefonda olduğum için göremedim
-
4. Server 2652 oyuncu var ama yüzlü bir sayı varda telefonda olduğum için göremedim
3. serveride söyler misiniz ve şurayı da söyler misiniz size zahmet olacak k.bakmayın
-
3. serveride söyler misiniz ve şurayı da söyler misiniz size zahmet olacak k.bakmayın
Pc olsa tamam kardeşim de telefondan o durumu göremiyorum çevrimiçi sayısı 100'lü bir sayı gerisi yok
-
4 sunucu şuan 190 kişi aktif
-
4 sunucu şuan 190 kişi aktif
3. sunucuda kaç aktif
-
korkaklık da bulaşıcıdır yiğitlik de...
-
Elinde milyon gp bulundurmak yiğitlik miydi acaba yoksa korku mu ?
-
Korku riske bağlıdır. Elinde 1 milyon kaynak bulunduran oyuncu yağma yerse 1 milyon kaybeder. Onu yağmalayan küçük oyuncunun deposunda ancak 200 gemilik kaynak bulursun. Yağmalanmaktan korkusu yok. Koca koca ittifaklar, Alphanın thor u bile 1. sunucuya gitti
-
Elinde milyon gp bulundurmak yiğitlik miydi acaba yoksa korku mu ?
ya ne alaka:) ozaman asker gemi bulundurmayım gelsin yağmalasın işgal etsin. oyun öyle bir oyun mu ? önlem almak korkaklıksa senin gözünde ozaman oyunu oynayan herkes korkak. sunucu 4 te kim var ben kimseyi göremiyorum.
-
Paşa paşa 2 ye gidelim dedik çok şükür ufak tefek sorunlar hariç yerleştik.
Bizim 2 seçme nedenimiz basım maliyeti nedeni ile sürekli basım olmayacağı için savaşların uzun soluklu olmadan yıpratıcı olarak hızlıca bitmesini hedeflemekti savaştan çekinmek korkmak değil.
kim nerede oynuyorsa kolay gelsin -
Kimse yaptığı seçimlerden dolayı korkak cart curt isimlerle anılmamalı. Savaşmak ister ona göre bir yere geçer savaşmaktan usanmıştır az kafa dinlemeyi tercih eder, oyunu hayatıyla kaynaştıran ve bir tutan oyunculardan biraz olsun uzaklaşmak ister başka seçimler yapar vs. Oyun bu yani bu kadar da ciddiye alınacak bir yanı yok.

-
Eee 4e kimse gelmemiş
nerede o 4te yer bulamayacaksınız ana baba günü olacak diyenler. Herkes asıyo kesiyo ama yine hepsi 2ye gitmiş 😁 -
1-1250
2-2400
3-2650
4-2850
oyuncu sayısı çok fark yok