CANAVAR İLE SAVAŞLA İLGİLİ BAZI SORULAR

• Kendi serverımda 10. olmama rağmen hiçbir ödül gelmedi, ilk 10 a girip ödül alabilen var mı ?

Benim server da Hidranın mil işareti 8 di, ayrıca etkinlikler/başarılar kısmında da hiçbirşey gözükmüyor.?(

• Ortalama her sunucuda 150 kişi katıldı. Çok kalabalık diye sunucular çöktü. Sunucular birleşerek 4 e düştüğünde her sunucudan en az 1500 katılım olacak. O zaman çökerse herhalde 1 ay oyunlara giremeyiz. :P

9cj9lE.jpg

• Oynamasaydınız biz mi zorladık vs. yazan badidol yine ekibiyle işleri düzeltememiş sonraya kalmış işler En Forum Duyuruda görebilirsiniz zaten bizim forum kendini salalı baya oldu. En son biz duyuyoruz her şeyi

• Biz mi zorladık modundan vazgeçtiler. geçen haftanın gecikmesi için etkinlik bonusu verdiler. Şimdi ise çarşamba perşembe günü ödül dağıtıumı ile birlikte envantere her oyuncuya 10 permium tüccar verecekler. Onlar hata yaptıkça biz karlı çıkacaz.

9cj9lE.jpg

• Biz mi zorladık modundan vazgeçtiler. geçen haftanın gecikmesi için etkinlik bonusu verdiler. Şimdi ise çarşamba perşembe günü ödül dağıtıumı ile birlikte envantere her oyuncuya 10 permium tüccar verecekler. Onlar hata yaptıkça biz karlı çıkacaz.

Bu ciddiyetsizlikten memnun değilim 3 5 hediye ile de durumun geçiştirilmesinden sizde bıkmadınız mı ? 10 premium tüccarla memnun edilecek bir kitle olmayalım lütfen haklarımızı arayalım. Bize bir şeyler lütfedilmesinden sıkıldım.

• Oynamasaydınız biz mi zorladık vs. yazan badidol yine ekibiyle işleri düzeltememiş sonraya kalmış işler En Forum Duyuruda görebilirsiniz zaten bizim forum kendini salalı baya oldu. En son biz duyuyoruz her şeyi

PannaCotta gece 1 civarı online olabiliyor herhalde, o zaman yazıyor haberi.

Resim.png

• Şu an hesabıma bir baktım da sadece 10 premium eklenmiş başka bir gelişme görünmemekte ama önceki mesajda belirttiğim gibi bilgi sahibi olan varsa bilgilendirebilir mi ?

Tamam, zaten güncellemeyle 10 Tüccar gelecekti.

Özür hediyesi olarak.

Kimse ödül alamadı daha.

Resim.png

• Bu bir düzeltme güncellemesiydi yoksa premium tüccarı vermeleri için güncelleme gerekli değildir. 15. Yıl hediyesi olarakta 15 tane gelmişti hatırlarsan ki güncelleme ile gelmemişti güncellemelik bir şey değil az önceki Duyuruyuda aşağı yakıştırıyorum lütfen okuduğunuzu anlayın

Sevgili oyuncular,

Dün duyurduğumuz gibi, ödülleri dağıtmaya başladık ve sorunlarla karşılaştık.

Şaşırtıcı derecede yavaş bir süreci hızlandırmak için yapmaya çalıştığımız her şey başarısız oldu ve sonunda otomatik rutinlerimizin bazı kısımlarını tamamen çökertti.

Bugün düzeltmeye çalıştık, ancak henüz prosedürü tamamlamayı başaramadık.

Bu duyuru, hala üzerinde çalıştığımızı bildirmek içindir. Elimize ulaşır ulaşmaz sizi güncel tutacak ve daha fazla bilgi vereceğiz.

Ikariam ekibiniz

• ürün müdürü ilk kez açıklama yaptı

P1H9BDkS_o.png

• "Bir sonraki güncellememiz olan Infinite Horizons'un tasarım aşaması çoktan tamamlandı."

Sonsuz Ufuklar dediği dünya haritasının sınırlarını birleştirip küre dünya yapmak mı? :/

Resim.png