zaten 200 hoplit 250 kılıç gönderiyoruz veya başka birimler ne masrafı olacak Ne gemisi olacak bu kadar saçma bir sistem görmedim ben ayrıca triton motoru ve yüklenme hızlandırması cabası nasıl adil olacak tabi ki de adil olmayacak boşverin ödüllerde mantıklı düzeyde olmazsa GF yöneticileri kendi aralarında oynasınlar şu düzeni beğenen var mı Allah aşkına o kadar heyecanlandık acaba nasıl bir sistem nasıl bir düzen bizi adam yerine koyup açıklamayı bile lüzum görmediler. Böyle bir yönetim nerede var. Savaşta da çok strateji kullanıyoruz öyle bir strateji ki sabahtan beri ufkum genişledi. Bir oyun nasıl berbat edilir adlı güncellemeye hoşgeldiniz.
Kesinlikle katılıyorum.
Bu etkinlik çok fazla gündemde kalmaz. Neden dersen. 20 m kadar kaynak ödül verse dahi.
Altın gideri faktörü, Asosyal olacak şekilde online olma durumu, sıralamada yakın puanlarda olan oyuncuların birbirlerini geçmek için ambrosia kullanma etkeni ve ortaya çıkan zahmete girme durumu bir araya geldiğinde çok fazla dezavantajı oluşuyor. Çünkü bir çok oyuncu 20 m kaynağı sadece bir kaç günde madenlerden fazlasını ise yağmalar ile biriktirebiliyor. Yeni oyuncuların kaynağa ulaşmak istemelerinde ise yüklü miktarda basacakları ordunun basım süresi, gideri vs devreye girdiğinde yukarıdaki dezvantajlarla kaldıramaz. ben çok olumlu yön göremedim. ama illaki sevecek vardır