CANAVAR İLE SAVAŞLA İLGİLİ BAZI SORULAR

• zaten 200 hoplit 250 kılıç gönderiyoruz veya başka birimler ne masrafı olacak Ne gemisi olacak bu kadar saçma bir sistem görmedim ben ayrıca triton motoru ve yüklenme hızlandırması cabası nasıl adil olacak tabi ki de adil olmayacak boşverin ödüllerde mantıklı düzeyde olmazsa GF yöneticileri kendi aralarında oynasınlar şu düzeni beğenen var mı Allah aşkına o kadar heyecanlandık acaba nasıl bir sistem nasıl bir düzen bizi adam yerine koyup açıklamayı bile lüzum görmediler. Böyle bir yönetim nerede var. Savaşta da çok strateji kullanıyoruz öyle bir strateji ki sabahtan beri ufkum genişledi. Bir oyun nasıl berbat edilir adlı güncellemeye hoşgeldiniz.

Kesinlikle katılıyorum.

Bu etkinlik çok fazla gündemde kalmaz. Neden dersen. 20 m kadar kaynak ödül verse dahi.

Altın gideri faktörü, Asosyal olacak şekilde online olma durumu, sıralamada yakın puanlarda olan oyuncuların birbirlerini geçmek için ambrosia kullanma etkeni ve ortaya çıkan zahmete girme durumu bir araya geldiğinde çok fazla dezavantajı oluşuyor. Çünkü bir çok oyuncu 20 m kaynağı sadece bir kaç günde madenlerden fazlasını ise yağmalar ile biriktirebiliyor. Yeni oyuncuların kaynağa ulaşmak istemelerinde ise yüklü miktarda basacakları ordunun basım süresi, gideri vs devreye girdiğinde yukarıdaki dezvantajlarla kaldıramaz. ben çok olumlu yön göremedim. ama illaki sevecek vardır

• En azından barbarlar gibi rapor çıkmasını ve savaşın raunlar halinde ve İttifak savaşı gibi düzeni olup canavara karşı bütün serverın o savaşta olduğu ve bütün serverı canavar için bile olsa bir araya getiren bir sistem daha harikulade bir sistem olacağını düşünüyordum. Dost düşman herkesi bir araya getirmek bile hatta doldur boşalt yapıp birbiriyle iletişim kurmalarını bile isterdim. Şimdi üstte de söylenildiği gibi Bireysel bir yapıya dönüştürülmüştür. Herkes yine birbirine nefret kusacak ben asarım ben keserim vs. Ben sıradan biri bile bu kadarını düşünebiliyorsam kusura bakmayın da yöneticiler sorunu kendilerinde arasınlar bir zahmet. Aslında bize danışmanlar ne fikirler çıkar ama kendileri her şeyin en iyisini bildikleri için bize ihtiyaç duymuyor beyfendiler fazla söze hacet yok bence yeterince anlatmışımdır derdimi tabi anlayana

• ne ile saldırı atıyorsun hocam . bide bazı sunucularda kimse saldırı dahi atmamış. sunucu sıralamasına göre mi ödül verilecek yoksa alınan puanında etkisi mi fazla olacak buda önemli bir gizlilik suanda :)

images.png

• kara ile saldırdım full ilk tur her şeyden atıp sonraki turlar ne çok vuruyorsa onunla saldırdım. Seviye yükselince hasar veren birimler değişiyordu tabi

• kara ile saldırdım full ilk tur her şeyden atıp sonraki turlar ne çok vuruyorsa onunla saldırdım. Seviye yükselince hasar veren birimler değişiyordu tabi

iyi bakalım. peki sence bu etkinlik haftanın 2 günü sabit olarak başlatılır mı yoksa ayda yılda bir defa başlatılarak mı yapılır hocam

images.png

• Katılım ve karlılık önemli millet çok takıldıysa ve iyi amb. harcadıysa devamı gelir diye düşünüyorum diğer türlü ayda yılda 1 defa olur