CANAVAR İLE SAVAŞLA İLGİLİ BAZI SORULAR

• Canavar ile savaşta bazı konular aklıma takıldı eğer bilgilendirebilecek varsa buyursun

Savaşta kara birimi taşımak için Nakliye gemisine ihtiyaç duyulacak mı ?

Kara birimlerine mi Deniz birimlerine mi ihtiyacımız var yoksa canavara göre mi şekillenecek

Ayrıca hala adaletsiz bir sistem oluşturacağına yüzde yüz eminim bazı ittifaklar anlaşma yapıp korsanda olduğu gibi ilerlerken Bireysel takılanlar yine ortada kalacak gibi görünüyor. Çünkü Gp depolarına çözüm olmadığı müddetçe istediğiniz güncellemeyi yapın bazı oluşumların önüne geçemeyeceksiniz oluşum dememde ki kasıt suçlayıcı değil oyunun gidişatındaki kötü sonucun değişmeyeceği anlamını taşıyor İyi günler dilerim.

• Savaşta kara birimi taşımak için Nakliye gemisine ihtiyaç duyulacak mı ?

Kara birimlerine mi Deniz birimlerine mi ihtiyacımız var yoksa canavara göre mi şekillenecek

Dünya Haritası'na göz atın demişler.

Bazen adada bazen denizin ortasında olacak herhalde.

Karada olan ve limanı olmayan (çünkü bir canavar, şehir değil) bir şeye deniz birimi ile saldırmak mümkün olamaz, değil mi?

Resim.png

• Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Aslında savaş konusunda süreler hakkında savaşın uzun mu yoksa kısa mı olacağı ve birçok parametre detaylı bildirilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Her şeyi deneme yanılma yöntemi ile çözmek her zaman hoş olmuyor. Düzenli bir ordu basıp Bireysel bir şeyler yapmayı planlıyorum ödüller cazip gelmezse zaten bir daha bulaşmam geliştiriciler kendi aralarında oynasınlar.

• Milyonlarca GP deposu olanlar. Oyunun açıklarını kullanarak milyonlarca puan kasıp serverları bezdiren bu adamlar bu olayda da bir çakallık bulur. Göreceğiz.

Çakallığa gerek yok ki Gp deposundan askeri gemiyi çekecekler 2 günde 1. olup hediyeleri cebe indirecekler çok bir çakallığa gerek kalmayacak kısacası bu oyun cidden oynanmaz ama biz salağız

• Milyonlarca GP deposu olanlar. Oyunun açıklarını kullanarak milyonlarca puan kasıp serverları bezdiren bu adamlar bu olayda da bir çakallık bulur. Göreceğiz.

Bana zaten o depolara çözüm olarak hazırlanmış bir özellik gibi geliyor.

Evet bencede bu etkinlik belli bir periyotta düzenli olarak yapılırsa bir süre sonra ciddi şekilde gp yi eritebilir. Ortak depo yapanları da sıkıntıya düşürür

:!::!::!::!:

• Yeni güncelleme ile bu etkinlikte kesinlikle GP depolarının önüne geçilmeli.

Bir çok oyuncu Kara ve Gemi ordularını tek bir hesaba aktararak ve tatile almak suretiyle hem biriktiriyorlar hem de tatile alarak saatlik masraflarını durduruyorlar ki ordu oyuncuyu terk etmesin. Bir süre sonra ordu biriken hesaplar ittifakların nükleer gücü gibi bir kenarda duruyorlar. Avantajı savaşlarda ve bu tür yeni etkinliklerde sürekli oradan oyunculara ordu aktarılacak sonuçta yeni asker üretmekle uğraşmıyorlar. Adalet terazisi yine bozulacak.

Ama birde şu yönler var ; İttifak yetkilileri sürekli depo için diğer oyunculardan asker veya gemi üretmelerini ister. Üreten oyuncular savaşa hazırlandıklarını düşünürler. %10 luk yanıyla doğru fakat daha çok bu orduları yüksek puanlı oyuncular terhis ederek kaynağa çeviriyorlar veya satıyorlar kendi veya başkalarının gelişimlerine destek sağlıyorlar. Kolay yoldan kaynak işte. Diğer ittifak arkadaşlarını haberleri dahi olmadan sömürüyorlar, sömürülenlerde bunları savaşçı ve delikanlı sanıyorlar. Bunun bir çok örneği var.

Server birleştirmektense en önce yapılacak şey Ordu Depoları yani GP depolarının önüne geçmek. Bunu yapmak o kadar kolay ki. Tatile alınan hesaplarda kara ve deniz ordularının altın masrafları durmadan devam edecek. Şirket bunu yaparak tüm ittifakların ellerinden nükleer güçlerini almış olur ve savunmasız hale getirir. Ne zaman GP depoları furyası pik yaptı o zaman oyun yokuş aşağı gitti. Bunu strateji oyunu oynayan herkes anlar. Server birleştirip 2 ay akabinde tekrar açarak hiç bir yere gelemez. 2 GERİ 1 ileriye döndük. 2008 den bu yana oynayan bir oyuncu olarak sayısız ticket açtım öneri olarak ama maalesef oyuncuların söyledikleri dikkate alınmıyor.

• Ne eritmesi. Verilen hasara göre sıralama ve alınacak ödüller artacağı için GP deposu olanlar yine karlı olacak bu işte. Adam açmış 1m lik General deposunu. Saldırıyor.:D

• Ayrıyeten Kara birimi kullanmak daha mantıklı Deniz birimi kullanmayın maliyetini karşılamaz

Eğer hata olmadıysa...

"Yoldayken masraflar ikiye katlanır" etkinlikte geçerli değilmiş.

Gitmek için ticaret gemisi sayısında düşüş de olmamış.

Gemi de göndersen kara birimi de göndersen aynı süre yazıyormuş.

Başka ilginç bir şey fark eden var mı?

Resim.png

• zaten 200 hoplit 250 kılıç gönderiyoruz veya başka birimler ne masrafı olacak Ne gemisi olacak bu kadar saçma bir sistem görmedim ben ayrıca triton motoru ve yüklenme hızlandırması cabası nasıl adil olacak tabi ki de adil olmayacak boşverin ödüllerde mantıklı düzeyde olmazsa GF yöneticileri kendi aralarında oynasınlar şu düzeni beğenen var mı Allah aşkına o kadar heyecanlandık acaba nasıl bir sistem nasıl bir düzen bizi adam yerine koyup açıklamayı bile lüzum görmediler. Böyle bir yönetim nerede var. Savaşta da çok strateji kullanıyoruz öyle bir strateji ki sabahtan beri ufkum genişledi. Bir oyun nasıl berbat edilir adlı güncellemeye hoşgeldiniz.