Új verzió - 11.0.0

• Kedves Játékosok!

A holnapi napon 2024.08.07. (szerdán) új verzió érkezik, várhatóan ~10:00 óra tájékán (közép-európai = magyar idő szerint).

Az új verzió fő eseménye a Mélytengeri Rajtaütés* (Abyssal Ambush) nevű event bevezetése lesz. Az event részleteiről a közeli jövőben kaptok részletes tájékoztatót, amivel egyidőben meghirdetjük az első ilyen eseményt.

Alább olvashatjátok a 11.0.0 verzió changelogját:

• Új event: Abyssal Ambush / Mélytengeri Rajtaütés
      • Új PvE** esemény lesz bevezetve a játékba. Az event során a szerver összes játékosa részt vehet a gonosz elleni harcban.
    • Premium account:
      • Az isteni áldás 2500 helyett maximum 5000 lesz prémium accountok számára
      • Szárazföldi egységek és hadihajók képzési ideje 10%-kal rövidebb lesz
    • Egyéb változások:
      • Az Istenek Kerekében tárgycsomagok is elérhetők lesznek
      • Új tárgyak kerülnek bevezetésre a játékban
    • Hibajavítások:
      • Számos kisebb hibajavítás

További jó játékot! :)

Ikariam.hu Csapat

Megjegyzés:

*A szövegben szereplő "Mélytengeri Rajtaütés" elnevezés szabadfordítás, a játékba kerülő végleges név ettől eltérő lehet.

**PvE: Player vs Environment - PvE típusú játékban a játékosok nem egymással hanem a környezettel / játékbeli (gép által irányított) ellenséggel küzdenek meg.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//