Yeni Birleşme Üzerine

• Yahu arkadaş tamam birleşme olsun olsun da Alpha, Beta, Delta, Epsilon, Omega gibi en eski serverların kapatılacak olması ne kadar mantılı emin değilim. Bunlar çok eski serverlar, yüzlerce insanın gelip geçtiği oyuna başladığı, oyunu bıraktığı serverlar. Mevcut adalarımıza milyonlarca kaynak bağışı yapıldı. Sadece kendi hesaplarımızdan değil ayrıca farklı hesaplardan, arkadaşlarımızın veya daha sonra oyunu bırakan arkadaşlarımızın hesabından. Şimdi her şeye 0 adalarla başlamak ne kadar mantılı.

Bazı binaları fulledik diye Kristal ve Sülfür gereksinimini azaltan binaları yıkıyoruz çat binaların seviyeleri artıyor. Okey. Sakin sakin oyunumuzu oynadığımız serverımız kapanıyor yine okey. Şimdi de bütün serverlar birleşiyor 4 yeni server + 2024 Şubattan sonra açılan yeni serverlar kalacak diyorsunuz. Eee bu kadar yatırım ve emeğimiz var. Biz 0 adalarda neden başlıyoruz??

Uğraş anam uğraş. Sanki 1 seneye kadar 5 tane daha yeni server açılmayacak ve toplam server sayısı yine 10'u geçmeyecekmiş gibi. Eee niye birleştiriyorsun o zaman.

• Eğer demeye çalıştığın şey neden hazır bağış yapılmış adalara konamıyoruz değilse bence dert edeceğin bir durum yok, yaptığın bağışlar envanterine gelecek zaten eski seviyesine çıkartabilirsin hızlı bir şekilde adanı. Muhtemelen birleşime özel bir süre tüm seviyeler 12 saatten kısa sürecek şekilde düzenlemeler yapılır.

• Okudum ve anladığım şu: adana doğru düzgün bağış yapmamışsın gelip geçen inaktif olup silinenler vs bağış yapmış şimdi sıfır adaya geçince kendi ada seviyene ulaşamayacağını anladığın için üzülüp burada sırf bağış yapmadığın için birleşmenin gereksiz olduğunu savunuyorsun. Yok kristal azaltıcımı yıktım şunu yıktım bunu yıktım sonra yenilik getiriyorsunuz diyerek de kendi verdiğin kötü kararların faturasını adminlere ve oyuna yenilik getirmelerine çıkarıyorsun.

Ha yok ben tamamen duygusal nedenlerden dolayı o kadar insanın emek verdiği adalar boşa gitmesin dedim diyorsan, o da senin problemin bu bir oyun bu kadar duygusallığa gerek yok.

Kendi kişisel problemlerini sanki global bir sorunmuş gibi aktarman hoşuma gitmedi. İyi oyunlar.

• Yok sen hala anlamamışsın. Sen en iyisi bir kaç kere daha oku. Haa yok anlamamakta ısrar ediyorsan senin bileceğin iş. Ufacık aklınla buraya gelip insanları bir şeylerle itham etme.

Burası forum ben de bu oyunun 2008'den beri oyuncusuyum. Hoşuma gitmeyen konular hakkında geri bildirimde bulunmak beni mutlu eder. Bu problemi global bir sorunmuş gibi aktarmak istesem badilol'e yazarım. Ben sadece buraya hislerimi yazdım. Bir çözüm olmayacağını bile bile.

Yazdığım yazıdan "adalara konamıyoruz" gibi bir çıkarımda bulunmak ise ayıp. Tanımadığın insanlar hakkında hadsizce konuşmamayı öğren önce. Daha sonra neyin hoşuna gidip gitmediği hakkında konuşabiliriz.

İyi forumlar.

• Okudum ve anladığım şu: adana doğru düzgün bağış yapmamışsın gelip geçen inaktif olup silinenler vs bağış yapmış şimdi sıfır adaya geçince kendi ada seviyene ulaşamayacağını anladığın için üzülüp burada sırf bağış yapmadığın için birleşmenin gereksiz olduğunu savunuyorsun. Yok kristal azaltıcımı yıktım şunu yıktım bunu yıktım sonra yenilik getiriyorsunuz diyerek de kendi verdiğin kötü kararların faturasını adminlere ve oyuna yenilik getirmelerine çıkarıyorsun.

Ha yok ben tamamen duygusal nedenlerden dolayı o kadar insanın emek verdiği adalar boşa gitmesin dedim diyorsan, o da senin problemin bu bir oyun bu kadar duygusallığa gerek yok.

Kendi kişisel problemlerini sanki global bir sorunmuş gibi aktarman hoşuma gitmedi. İyi oyunlar.

Kendi ada seviyesine ulaşamayacağını nerden çıkardın da belki de adaları son lvl yapıp bırakacak şu oyunda ne düzenbazlıklar dönüyor bir bilseniz zaten oynamazsınız. Duygusallığa gelince anılar hatıralar dostlar elbette unutulmaz. Hepsinin yeri ayrı...

• Adam gibi konuş edebini takın. Milletin aklına hakaret etme. Hayırdır buranın kabadayısı sen misin

wFBxEh.jpg

• Senin tepkini sevsinler. Emredersiniz paşam. Sadrazam çocuğu musun da yol veriyon hayırdır. Sen git kendi çapındakilere icazet ve yol ver. Hadi şimdi akşam sütünü iç sonra da tıpış tıpış uyu.

wFBxEh.jpg

• Ben de fikrimi belirteyim.

Yeni gelecek sistemle sıfır serverlarda birinci seviye adalarla başlamanın daha adil olduğunu düşünüyorum. Kendimden bahsedeyim. Ben ada kaynaklarına 800 milyona yakın odun bağışladım. Şehirlerim de 2 adaya yayılmış durumdaydı. Sonra birileri sırf kaynaklarım yüksek diye adalarıma geldi, yeni hesaplar da koloniler attılar. Şimdi ben yeni şehirlerim için kendi geliştirdiğim adalarda yer bulamıyorum. Bu arkadaşlara birlikte geliştirelim teklifini de ilettim ama kaynaklar yeterince yüksek olduğu için bağış yapmaya da yanaşmıyorlar. Şimdi yandaki bir adaya yeni şehirler kursam ve adayı tek başıma geliştirmeye çalışsam ne olacak? Tabiki de bu arkadaşlar hemen yeni kolonileriyle benim adamı resmen işgal edecekler. Şehirleimi tek bir adada toplasam 800 milyon odun boşa gitmiş olacak. Ne kadar da tutarsız değil mi?

İşte bu birleşme ile tüm odunlar bana geri gelecek. Yakın bir arkadaşımla da 2 adaya yerleşip rekor seviyede kaynaklara sahip olacağız. Sonuç olarak uzun zamandır beklediğim adalet yerini bulacak.

• Bence burada temel problem şu, hepimiz biliyoruz ki bu sıfır adaları sadece bireysel oyuncular kendileri geliştirecek, onun dışında, birçok ittifakın zaten kendi bağış hesapları var, server server gezdirip adalarını geliştiriyorlar. Yani bu yönden oyuncular arasında bir adalet sağlanamayacağı aşikar, tıpkı gp deposu saçmalığı gibi. Yine aynı sebeple bireysel oyuncuların adalarını tek bir bağış hesabı geliştirmediği, belki gelip geçen onlarca oyuncu geliştirdiği için, bunların sıfır adaları yeniden 45 50 seviye yapmaları çok zor. Daha önceki birleşmede mevcut serverlere yerleşildiği için, oyuncular nispeten gelişmiş adalar bulabiliyorlardı, bu sefer o da yok. Sanırım istiyorlar ki halihazırda 15 senedir bu oyunu oynamayan hiç kimse kalmasın :D

Nasıl dolduğu meçhul gp depoları, milyarlık bağış hesapları, adalardaki, çevre adalardaki, on ada çevredeki boş yerleri kapatacak multileri ... vd olmayan, bir hesap açayım da iki oyun oynayayım diyen hiç kimse bu oyunu oynayamaz oldu :D

• Kardeşim siz ne ağlak insanlarsınız ya. Sizde geliştirin ada geliştirmek çok zor bi meselemi kasanları eleştireceğine sende yap. Git bi adaya bin liralik bağış yap seninde olsun bağış hesabın. Şu zamanda binlira eğlencesi için bulamayan adamsanız ne işiniz var oyunda. Bahsettiğiniz şeyler sanki çok sıradışı olaylar yada hileymiş gibi konuşuyorsunuz. Binlira paran yoksada oyun sana 10 tane daha hesap açma hakkı vermiş aç 10 hesap her gün gir bağışla.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil. SİZDE

:!::!::!::!:

• Kardeşim siz ne ağlak insanlarsınız ya. Sizde geliştirin ada geliştirmek çok zor bi meselemi kasanları eleştireceğine sende yap. Git bi adaya bin liralik bağış yap seninde olsun bağış hesabın. Şu zamanda binlira eğlencesi için bulamayan adamsanız ne işiniz var oyunda. Bahsettiğiniz şeyler sanki çok sıradışı olaylar yada hileymiş gibi konuşuyorsunuz. Binlira paran yoksada oyun sana 10 tane daha hesap açma hakkı vermiş aç 10 hesap her gün gir bağışla.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil. SİZDE

Birilerinden duyup öğrenipte burada herkese ahkam kesmen beni çok etkiledi be kral ayrıca lvl 1 den kasmak zorunda mıyım ? Bağış hesabım olsun veya olmasın kamp kasmak zorunda değilim inşallah bir gün server birleştiğinde karşıma çıkarsın kim kime fark atıyor görürüz. O zaman da abi abi dolaşırsın ortalıkta geliyor foruma ordan burdan duyduklarını bize satmaya çalışıyor.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil.

Şark kurnazlığı marifet, hakaret etmek zeka değildir.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil.

Madem çok marifetli yada zekisin burayı ağlama duvarına çevirmeyeceksin. Oyunda aktif olmak şark kurnazlığı değildir. Biz yağma yapmak için uykusundan veren insanlarız senden tabikide önde olacağız. Size hakaret etmıyorum bu söylediğiniz şeylerin kurallar dahilinde nasıl mümkün olduğunu söylüyorum.

:!::!::!::!:

Madem çok marifetli yada zekisin burayı ağlama duvarına çevirmeyeceksin. Oyunda aktif olmak şark kurnazlığı değildir. Biz yağma yapmak için uykusundan veren insanlarız senden tabikide önde olacağız. Size hakaret etmıyorum bu söylediğiniz şeylerin kurallar dahilinde nasıl mümkün olduğunu söylüyorum.

Yağma yapmak için uykusundan feragat ediyormuş helal olsun (!) Böyle gençler lazım zaten ülkemize katma değeri olan gençler bunlar, yağma için uykusundan feragat ediyor daha ne yapsın bu gençler