Szerverösszevonás 2024 - Kibeszélő

• Azok az account-ok, akik elindítják az összevonást, belépnek az új szerveren, elhelyezik a telepeiket, majd az életben soha be nem lépnek, vagy aktivitást nem mutatnak (belépnek, de nem építkeznek/termelnek stb.) várhatóan mennyi idő után kerülnek majd temető szerverre? :)

35 nap

A másik hasonló téma a tiltott account-ok kérdése. Akit x évre kitiltanak nem sokkal költözés után, mert mondjuk 40 account-tal próbál egyszerre játszani az mehetne egyből a temetőre majd? Csak mert nem valószínű, hogy a 10 éves tiltása után vissza fog jönni, vagy ha visszajön is, onnan is vissza tud (elvileg).

Nem, nem kivitelezhető.

• meddig lehet adakozni a bányába a meglévö anyagbol ??

ami alul van ?

Abból kiindulva, hogy az összevonás előtt még a legutóbbi költözéskori luxus nyersanyag adomány is a leltárban volt, szerintem nincs időkorlát.

ami alul van ?

Abból kiindulva, hogy az összevonás előtt még a legutóbbi költözéskori luxus nyersanyag adomány is a leltárban volt, szerintem nincs időkorlát.

"bólint".. plusz ameddig el nem fogy :)

kultit ki tudsz küldeni 300 is a muzum fejlesztése alatti kockában

most ingyenes amugy meg 1 ambros

érdemes nagyobb szövetségeknél próbálkozni..

ami alul van ?

Bármeddig. A világok ünnepe végéig pedig 12 óránként be lehet hajítani a bányába. Utána is, csak tovább fog épülni a bánya :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Egyik játékomban 4 olvasatlan üzenetem van, pedig mindent elolvastam. Átnéztem az összeset. Olvasatlannak jelöltet ismét megnyitottam. Olvasatlan maradt. Válaszoltam rá. Akkor is. Töröltem. Visszajött olvasatlanként.

Új bug van születőben? Vagy esetleg ismert?

• Egyik játékomban 4 olvasatlan üzenetem van, pedig mindent elolvastam. Átnéztem az összeset. Olvasatlannak jelöltet ismét megnyitottam. Olvasatlan maradt. Válaszoltam rá. Akkor is. Töröltem. Visszajött olvasatlanként.

Új bug van születőben? Vagy esetleg ismert?

ismert bug, legalábbis már itt is jelentve lett.. :)

• Sziasztok!

Tudom a téma nem pont idevaló de azért érdekelne, miért van az, hogy ha egy böngésző főoldalán szeretnék belépni a játékba akkor jön"Az ismeret emailcím, ismeretlen jelszó" duma és ha a belépést inkognitó módba csinálom ott nincs ez és simán beléphetek.