Sziasztok
Nem tudom volt kalózról szó? Mi lesz a pontokkal?
Sziasztok
Nem tudom volt kalózról szó? Mi lesz a pontokkal?
Szia!
A pontok elvesznek. A legénységi erő talán marad.
Sziasztok!
Gondolom mindenki tűkön ül. Mikor kezdődik, van erre nézve valami nyilvános információ?
Minden jót nektek, jó költözést mindenkinek:
J.
De. 10 órát olvastam valahol.
Köszönöm, a próféta szóljon belőled!
Most költöztem át, azaz csak akartam és amint rákattintottam arra, hogy igen mehet ezt kaptam ![]()
Az azonosítód tiltva van eddig:2038. január 19., kedd 3:14
Indok: Account áthelyezés
Most ilyenkor mi a teendő?
Várni kell kicsit és utána kattintható lesz a "Játék" gomb.
Na a "kicsi" már fél órája tart, lehet bevárják, míg mindenki elindul és csak utána lehet belépni, de szép lenne, hehe
Abból lesz káosz
Mindenki betámadja majd igy is a kohós márványszigetet ![]()
Melyik szerver? A Gammán még semmi jele váltásnak, a főoldal simán csak a Gamma szervert ajánlja fel, be is léptet rendben a régi birodalmamba.
Zelos-on voltam.
Most meg az orpheus-ra jöttem. én már fejlesztem a bányákat és nagy szerencsémre kevés cápa van körülöttem ![]()
És azok se hú de nagyok
Gammásoknak még továbbra sem nyílt meg a lehetőség, ahogy én látom, sajnos.
Melyik szerver? A Gammán még semmi jele váltásnak, a főoldal simán csak a Gamma szervert ajánlja fel, be is léptet rendben a régi birodalmamba.
Ez rendben van, mert onnan kell indítani. Lépj be és jobb felül, ahol az akciók szoktak lenni megjelenik egy olyan zászló, ami felajánlja a költözést.
Csak engem nem enged belépni kb 10 perce egyik accountomba se?
Szerintetek az 1-es szerver mennyire lesz békés? ![]()
Itt is úgy lesz mint sok más szerveren? Lesz egy nagy szövetség és bedönti az egész szerót?
Szuper vagy, köszönöm!
Azt nem értem, hogy efféle dolgokra miért nem hívják fel előre a figyelmünket A költözést, mint tényt tudtuk, kb nulla részlettel.
Hajrá mindenkinek!
A régi accountokat "account áthelyezés" okán azonnal tiltja a rendszer, ahogy rányomtok az áthelyezésre (hasonlóan a temetőszerverhez).
1-2 percen belül az új szerverre átrakott accountnak meg kellene jelennie a Lobbyban. Akinél ez mégsem történik meg, jelezze nekünk.
sziasztok mi a különbség a két szerver között ??, Orpheus és Acheron
sziasztok mi a különbség a két szerver között ??, Orpheus és Acheron
Szia!
Szerver 1 - "Építkezős" játékstílus
Szerver 2 - "Harcolós" játékstílus
A két új szerver a következő speciális tulajdonságokkal fog rendelkezni:
| Szerver 1 (s47 Orpheus) | Szerver 2 (s48 Acheron) |
|
+35% termelés Fa és Márvány esetében 25%-kal gyorsabban épülő épületek +25%-kal gyorsabb kereskedelmi hajók 50% lassabban épülő szárazföldi egységek és hadihajók 2x drágább szárazföldi egységek |
+50% termelés Fa és Kén esetében +20% termelés Bor esetében 10%-kal gyorsabban épülő épületek 50%-kal gyorsabbal épülő szárazföldi egységek 25%-kal olcsóbb szárazföldi egységek 40%-kal hatékonyabb papok (1 pap 7 lakost térít meg 5 helyett) |
Azok az account-ok, akik elindítják az összevonást, belépnek az új szerveren, elhelyezik a telepeiket, majd az életben soha be nem lépnek, vagy aktivitást nem mutatnak (belépnek, de nem építkeznek/termelnek stb.) várhatóan mennyi idő után kerülnek majd temető szerverre? ![]()
Az előző költözés tapasztalataiból okulva kérdezem, mert Alpha még az összevonás előtt is tele volt ilyenekkel. A legjobbat feltételezve én megértem, hogy nem azért tesznek így, hogy másokat akadályozzanak, hanem egyszerűen csak nincs kedvük vagy elfelejtik, hogy kell játszani.
De ha keresztbe parkolok a Hungária körúton, mert ez így jó nekem, és ezzel akadályozok másokat, annak lesz következménye akkor is, ha néha beszállok a kocsiba a szivargyújtóért...
A másik hasonló téma a tiltott account-ok kérdése. Akit x évre kitiltanak nem sokkal költözés után, mert mondjuk 40 account-tal próbál egyszerre játszani az mehetne egyből a temetőre majd? Csak mert nem valószínű, hogy a 10 éves tiltása után vissza fog jönni, vagy ha visszajön is, onnan is vissza tud (elvileg).