Sajnos nagyon úgy néz ki... Ha jól értelmezem indítanak 2 új szervert (minden nyersanyag 1-es szinttel) és akkor kiválasztod a bónuszokat, hogy melyiket kéred, ezáltal nem egy szövetséget fognak megbontani. Illetve az Alphán a 16 éve indult szerveren a magas bányákat el lehet felejteni, oké, hogy kapsz többszázmillió fát amit be tudsz adományozni az új helyen, de 16 év alatt sok játékos megfordult a szigeteken akik törlődtek, de az adományok megmaradtak.
Szerverösszevonás 2024 - Kibeszélő
-
- HU
- Kérdések
- Kopi
-
-
Most írták ki magyarul, és 4 szerver lesz

-
Kösz az infót!
-
2 szerverünk lesz!
Valamint a friss, összevonással nem érintett szerverek.
-
Arról van infó, hogy egy játékosnak hány játéka lehet majd?
A csodakiosztás olyan lesz, mint a jelenlegi Alpha-Béta-Gamma szervereken? Vagy a jobbnak tartott lesz, amilyen az előző összevonáskor megszűnt szervereken volt?
-
Egy játékosnak 10+1 = 11 accountja lehet szabályosan szerverenként. Tehát a két szerverre együtt maximum 22 accountot lehet a régi szerverekről áthozni.
Én azt gondolnám, hogy a csodakiosztás az új(abb) szerverekével azonos lesz.
-
Az már biztos, hogy az új szerverek 0-ás bányával indulnak?
-
Tehát akinek 3x11 accja van, az ezek után VOLT szócskát használhatja?
Nem lesz módja arra, hogy valami más nemzetközi szerverre költözzön?
Kb. ezt pofáztuk többen, amikor meglévő accal rendelkezők, akik nem merték vállalni az arcukat, és létrehozták a maguk kis multi kalózaccjaikat és azzal fosztogattuk. Mivel elvileg megfoghatatlan kié volt - gyakorlatilag tudható - sokan feladták a játékot inkább. Folyamatosan csökkent a létszám. Nem állítom, hogy csak ezen nulla emberek miatt, de környezetemből 8 aktív játékos fejezte be.
Azon accokkal mi lesz, amit nem tud vinni valaki? Temető? Később visszahozható?
-
Mi történik azokkal a nyersanyagokkal, amelyeket az eredeti szerveremen a szigeti épületekbe, például a Héliosz tornyokba, bányákba és csodákba fektettem?
A nyersanyagok vissza lesznek térítve és a leltáradba fognak kerülni. A Héliosz tornyok esetében kapni fogsz egy tárgyat a leltáradba.
Mi történik, ha nem jelentkezek be a játékba az áttelepülési időszak alatt?
A szerverösszevonás kezdetekor minden azonosító vakáció módba kerül. Ha az összevonások végéig nem költözöl, akkor automatikusan áthelyeznek. Az inaktív azonosítók az Asphodelre lesznek mozgatva.
Több azonosítóval rendelkezem, mint amennyi célszerver van. Lehet egynél több azonosítóm ugyanazon a szerveren?
Igen, a multikra vonatkozó szabályok változatlanok maradnak, és legfeljebb 11 azonosítód lehet.
-
Display More
Mi történik azokkal a nyersanyagokkal, amelyeket az eredeti szerveremen a szigeti épületekbe, például a Héliosz tornyokba, bányákba és csodákba fektettem?
A nyersanyagok vissza lesznek térítve és a leltáradba fognak kerülni. A Héliosz tornyok esetében kapni fogsz egy tárgyat a leltáradba.
A szerverösszevonás kezdetekor minden azonosító vakáció módba kerül. Ha az összevonások végéig nem költözöl, akkor automatikusan áthelyeznek. Az inaktív azonosítók az Asphodelre lesznek mozgatva.
Több azonosítóval rendelkezem, mint amennyi célszerver van. Lehet egynél több azonosítóm ugyanazon a szerveren?
Igen, a multikra vonatkozó szabályok változatlanok maradnak, és legfeljebb 11 azonosítód lehet.
Az elsőnél nem ez volt a kérdés, hanem amit én is pedzegettem, hogy jó, hogy visszakapjuk minden eddigi nyersanyagadományunk, de ****hatjuk, ha 15 év alatt más emberek is adományoztak a szigeten azokba a bányákba, ezáltal jelentős mérete lett a bányáknak. az új épületszintek miatt meg senki sem adományoz már, talán akkor amikor napi feladat ezt kéri..
€dit by Gro:
Trágár tartalmat kipontoztam. Gro -
Az új szerveren szinte biztos, hogy a bányák 0-ról indulnak. Mivel elvben mindenki akinek nagy bányája van sokat kellett volt beadnia, így úgy gondolom, hogyha néhány ilyen játékos összeáll, akkor hasonló szintet érnek el, mint amekkora bányájuk eredetileg volt.
Nyilván ennek a rendszernek is megvan a hátránya, de így valóban mindenki egyenlő feltételekkel indul, és nem az van, hogy a nagyra felépített bányák alapból foglaltak, a kevés szabad hely pillanatok alatt betelik és aki régi szerverről régi szerverre megy, lehet veszít 30 bányaszintet, amivel hátrányba is kerül, mivel másnak meg nagy bányája van alapból.
Sajnos olyan megoldás nincs, amivel mindenki jól jár és úgy ítélték meg az ebben illetékesek, hogy ez a legigazságosabb megoldás.
-
Display More
Nyilván ismerem a meglévő szabályokat multira is. A kérdés nem ez volt. 3 régi szerver van, mindenhol 11 azonosítója van, tehát 33db. Kettő szerverre lehet költözni, tehát 11 kuka, amit nem tud vinni.
beta szerverről a 11 azonosítóból 8 megy 1-es szerverre, a maradék 3 olyan kicsi, hogy az nem fér bele kategória,
alpha szerver maradjunk ugyanezen számoknál, 11-ből tud küldeni 3-at az egyesre, 8-at a kettesre
gamma: 11-ből megy 3 mehet a 2-es szerverre, marad 8 amit sehová.
Azon felül, hogy ez finoman szólva is szí*****s, mi fog történni? A maradék accokat is elkezdi pakolgatni a rendszer. De hova? 1 és 2-es szerverre ha teszi, akkor biza ip szabály szegés lesz, mivel túllépte a maximális lehetőséget. Bann? Mert ha nem is lép be azokba, attól még elvileg nálatok látszódik a közös ip, vagy nem? De véletlen beléphet.
Vagy a cél eleve az volt, hogy csökkentsék a játékosok számát? Azért előfordul, hogy a 11 acc kiépített rendesen. Azok bukta. Gondolkodik és azt mondja, most 11 és talán 2 év múlva a másik 11 vagy 20. Hagyom a francba az egészet. A kalózzal úgyis elcseszték az egészet.
Ugye érted így a kérdést?
A bányákról meg ne is beszéljünk tényleg.
-
Nem lesz célunk bannolni mindenkit, akinek ránézésre több accja van. Amit lehet tenni, hogy a 22 (2x11) darabon túli accountot vagy átadjátok másnak, vagy törlitek, esetleg akinek nagyon kell az acc és van erre felesleges ambrója, külföldi szerverre megpróbálhatja átmenteni. Arra sajnos már nincs idő, hogy inaktivitás miatt törlődjön és a temetőből külföldire varázsolható legyen.
Ha nem törlitek - gondolom - a rendszer véletlenszerűen át fogja dobni. Akinek így egy szerverre 11-nél több jut, válassza ki azt a 11-et, amivel folytatná a játékot a többitől pedig szabaduljon meg (átadás/törlés).
Ha valakinek mégis 11-nél több accja van a célszerveren (persze lehetőleg tervezzetek úgy, hogy alapból ne legyen)
jelezze nekünk és megpróbálunk tanácsadással, etc. segíteni 
Tiltásra alapvetően az számíthat, akinél azt látjuk, hogy a szabályzat kijátszására / megszegésére törekszik.
-
Azt lehet tudni, hogy egy Világban hány sziget van?
(Ne kelljen megszámolni, ha lehet...
)Azt meg lehet nézni valahol, hogy a jelenlegi Világokban hány acc létezik?
-
Nem lesz célunk bannolni mindenkit, akinek ránézésre több accja van. Amit lehet tenni, hogy a 22 (2x11) darabon túli accountot vagy átadjátok másnak, vagy törlitek, esetleg akinek nagyon kell az acc és van erre felesleges ambrója, külföldi szerverre megpróbálhatja átmenteni. Arra sajnos már nincs idő, hogy inaktivitás miatt törlődjön és a temetőből külföldire varázsolható legyen.
Ha nem törlitek - gondolom - a rendszer véletlenszerűen át fogja dobni. Akinek így egy szerverre 11-nél több jut, válassza ki azt a 11-et, amivel folytatná a játékot a többitől pedig szabaduljon meg (átadás/törlés).
Ha valakinek mégis 11-nél több accja van a célszerveren (persze lehetőleg tervezzetek úgy, hogy alapból ne legyen)
jelezze nekünk és megpróbálunk tanácsadással, etc. segíteni 
Tiltásra alapvetően az számíthat, akinél azt látjuk, hogy a szabályzat kijátszására / megszegésére törekszik.
Köszönöm, sajnos erre számítottam, de jobb tőled leírva látni.
Igen, sajnos törlődni hagyni már nincs idő.
Na mindegy, lesz mind gondolkodni az tény.
Tervezni... Én inkább nem tervezek úgy. Hallottam már olyat, hogy 40 körüli accal nyomták egy szerveren. Már szerintem a 11 is néha kezelhetetlen, pláne ha 3 szerveren is annyi van. Szóval ha igaz is volt, a mese, ezeknek ott sem lesz problémájuk.
-
Azt lehet tudni, hogy egy Világban hány sziget van?
(Ne kelljen megszámolni, ha lehet...
)Azt meg lehet nézni valahol, hogy a jelenlegi Világokban hány acc létezik?
Elvileg 5,351 a szigetek száma.
Aktív, nem tiltott játékosból az újabb szervereken egyenként max 50-100, a három régin egyenként 500-700 lehet, de ez csak tipp.
-
[...]
Azt meg lehet nézni valahol, hogy a jelenlegi Világokban hány acc létezik?
Elvileg kb. annyi, ameddig meg tudod nyitni a statisztikát.
Igen, sajnos törlődni hagyni már nincs idő.
Na mindegy, lesz mind gondolkodni az tény.
Tervezni... Én inkább nem tervezek úgy. Hallottam már olyat, hogy 40 körüli accal nyomták egy szerveren. Már szerintem a 11 is néha kezelhetetlen, pláne ha 3 szerveren is annyi van. Szóval ha igaz is volt, a mese, ezeknek ott sem lesz problémájuk.
Nem akartam én leírni, hogy nekem sokszor még 2-3 játékos acc is sok volt, nem hogy 22

Persze biztos van olyan aki tud időt szakítani ennyi accounttal való aktív játékra, de nem hinném, hogy ez lenne az általános.
-
Elvileg kb. annyi, ameddig meg tudod nyitni a statisztikát.
Kösz!
De én csak a Béta szerveren vagyok! :))Ott a Statisztika szerint jelenleg 1578 acc van.
OK, ezek egy része valószínűleg törlődni fog.
Az 5351 szigetes válasz alapján - amit nagyon köszönök!
- akár még gond is lehet a költözés, ha a döntő többség az 1. szerverre megy.Azt meg nagyon remélem, hogy nem követi el a GF ismét azt a hibát, hogy temetőszerveres acc-ok tömkelege lepi el az új szervereket. Összevonás után a Bétán egy darabig mozdulni sem lehetett.
Ezek az acc-ok az összevonás óta nem törlődtek a Béta szerverről!
*Kivettem a neveket, kérlek mellőzd az ilyesfajta kiírásokat, valamint módosítottam a rá utaló mondatodat is.
üdv, T.
-
Egy javaslat/kérés...
Kérem, hogy a GF felé jelezzétek, hogy az összevonás idejére függesszék fel az 5 perc/5 üzenet korlátozást! Legalább a szövetségek tisztségviselői felé.
Egy 100-150 tagú szövetség játékosainak felvétele több óra! Közben kultikat is kellene kötni. No meg a tagok kérdéseire válaszolni. Ez a jelenlegi korlátozással szinte lehetetlen. De mindenesetre embertelen!
-
Elvileg 5,351 a szigetek száma.
Aktív, nem tiltott játékosból az újabb szervereken egyenként max 50-100, a három régin egyenként 500-700 lehet, de ez csak tipp.
Játékostársam körüzenete:
igaz... kb 97*97 a szigetvilág, de sok a sziget nélküli pozíció, az 5351 reális lehet

mondjuk az érdekes, de majd mondjátok, hogy mit számoltam el... :))
5351 sziget, ha csak 16-tal számolom, az 85616 férőhely.
tegnap hoztam vissza alphán egy temetős accot, hogy rendezze soraimat, 6600-6900 körüli szabad hely van mind3 régi szerveren, ezt írta ki az ellenőrzési gombra nyomva.
ez alapján, 2 szerver sem fér rá 1 szerverre..... barangolva a térképen, nem látszik ilyen telítettnek egy szerver sem. mi nem stimmel?