δες προς το τελος
ξερει κανεις να μου πει τι δινουν οι σερβερ γιατι δεν εχω ιδεα να ξερω που να παω !
δες προς το τελος
ξερει κανεις να μου πει τι δινουν οι σερβερ γιατι δεν εχω ιδεα να ξερω που να παω !
Δες προς το τέλος της σελίδας.
Καλησπέρα!
Που μπορούμε να δούμε τα μπόνους που δίνει κάθε κόσμος ώστε να επιλέξουμε που θα πάμε?
Προς το τέλος της σελίδας
Καλημέρα.
Τα λατομεία θα αναβαθμίζονται σε γρήγορους χρόνους μέχρι και 18 ημέρες, αν δεν κάνω λάθος.
(κάπου το διάβασα αλλά δεν το βρίσκω...)
Οι δωρεές μας που έχουν πιστωθεί, ισχύουν και μετά το πέρας των 18 ημερών (εάν δεν προλάβουμε να δωρίσουμε);
Εγω πάλι έχω μια άλλη απορία;
Αυτοί οι 4 νέοι σερβερ, θα γίνουν διαθέσιμους πρός όλους μελλοντικά;
Γιατί βλέπω οτι δεν είναι προσβάσιμοι προς άλλους που θα ήθελαν να κάνουν λογαριασμό σε αυτούς.
μπορει να μου πει καποιος πως κανω μετατοπιση πολης;
ευχαριστω
μπορει να μου πει καποιος πως κανω μετατοπιση πολης;
ευχαριστω
Ίδια διαδικασία. Απλώς μιλάμε για συγχώνευση, οχι για μεταφορά από το νεκροταφείο, σε ένα ένεργο σερβερ
Οι χερσαίες μονάδες κινούνται 50% ταχύτερα από το κανονικό.
Χαίρεται.
Σύμφωνα με το επισυναπτόμενο, η ταχύτητα τον μονάδων στο ίδιο νησί πόσο θα πρέπει να είναι; Πχ αν ένας λογχοφόρος κανονικά θέλει 10 λεπτά να πάει από πόλη σε πόλη στο ίδιο νησί, με το +50% λογικά δεν θα πρέπει ο χρόνος να είναι 5 λεπτά και όχι 6' και 40''; Υπάρχει μπαγκ ή εγώ τα υπολογίζω λάθος;
Οι χρόνοι κίνησης είναι υπολογισμένοι σαν 1/3 περίπου για όλες τις μονάδες του στρατώνα.
Χαίρεται.
Σύμφωνα με το επισυναπτόμενο, η ταχύτητα τον μονάδων στο ίδιο νησί πόσο θα πρέπει να είναι; Πχ αν ένας λογχοφόρος κανονικά θέλει 10 λεπτά να πάει από πόλη σε πόλη στο ίδιο νησί, με το +50% λογικά δεν θα πρέπει ο χρόνος να είναι 5 λεπτά και όχι 6' και 40''; Υπάρχει μπαγκ ή εγώ τα υπολογίζω λάθος;
Οι χρόνοι κίνησης είναι υπολογισμένοι σαν 1/3 περίπου για όλες τις μονάδες του στρατώνα.
Μπορεί να έπεσες στον σκουντούφλη. Γίνεται το ίδιο και με τις άλλες μονάδες;
Χαίρεται.
Μπορεί να έπεσες στον σκουντούφλη. Γίνεται το ίδιο και με τις άλλες μονάδες;
Μα όλοι σκουντούφληδες είναι; ![]()
Ναι το κάνει σε όλες τις μονάδες του στρατώνα όπως έχω γράψει στο τέλος.
| Σέρβερ 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Απλά για επιβεβαίωση. Είσαι στον Περσέα (Σερβερ 4);
Display More
Σέρβερ 4 Η παραγωγή ξύλου και θείου θα είναι 50% υψηλότερη από την κανονική.
Η παραγωγή κρασιού θα είναι 20% υψηλότερη από την κανονική.
Τα κτίρια κατασκευάζονται 10% ταχύτερα από το κανονικό.
Τα στρατεύματα και τα πλοία κατασκευάζονται 25% ταχύτερα.
Η κατασκευή χερσαίων μονάδων είναι κατά 25% φθηνότερη
Ο ρυθμός μετατροπής ιερέων αυξήθηκε κατά 40% (7 μετατροπές ανά ιερέα αντί για τις κανονικές 5).
Απλά για επιβεβαίωση. Είσαι στον Περσέα (Σερβερ 4);
Ναι. Εκτός αν υπάρχει ένας παράλληλος Περσέας όπως το γνωστό παράλληλο σύμπαν. ![]()
Είναι bug. Άλλο χρόνο δείχνει όταν πας να κάνεις τη μεταφορά και άλλο χρόνο κάνει στην πραγματικότητα όταν πατήσεις να γίνει η μεταφορά.
Το ίδιο γίνεται και με τα υλικά.
Απ'οτι είδα στο αγγλικό φόρουμ, το γνωρίζουν το bug και το έχουν αναφέρει.
Kαι στον Τηλέμαχο το ίδιο, έχει πολύ μεγάλη διαφορά ο χρόνος που δείχνει με τον πραγματικό.
Τα εμπορικά και εμπορευματικά πλοία είναι για κάποιο λόγο μπόνους ταχύτερα ή είναι κι αυτό bug? Στέλνω μεταφορά πόρων σε πάνω από πέντε νησιά απόσταση και τα εμπορευματικά μου έκαναν εχθές μόνο 50 λεπτά. Τα δε παραδοσιακά εμπορικά είναι σε ένα-δύο λεπτά στον προορισμό τους.
Σήμερα ...εμπορευματικά σε απόσταση 20 ωρών την κάνουν σε 6 ώρες. Είναι πάνω από 25% ταχύτερα...
Εχω μεταφερθεί στην Περσεφόνη
Στο FAQ αναφετεται ότι:
Ερώτηση: Αν δεν μου αρέσει ο νέος κόσμος, μπορώ να μετακομίσω σε έναν άλλο;
Απάντηση: Ναι, αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας σέρβερ-στόχοι.
Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να μετακομίσει κάποιος;
Καλημέρα.
Τα λατομεία θα αναβαθμίζονται σε γρήγορους χρόνους μέχρι και 18 ημέρες, αν δεν κάνω λάθος.
(κάπου το διάβασα αλλά δεν το βρίσκω...)
Οι δωρεές μας που έχουν πιστωθεί, ισχύουν και μετά το πέρας των 18 ημερών (εάν δεν προλάβουμε να δωρίσουμε);
οσο διαρκει η γιορτη των κοσμων ισχυει αυτο για την αναβαθμιση των ορυχειων ...ο χρονος φαινεται στα δεξια της σελιδας στο παιχνιδι σε παραθυρακι ...οι δωρεες που εχουν πιστωθει παραμενουν στα υπαρχοντα μεχρι να τις χρησιμοποιησεις χωρις χρονικο οριο
Display MoreΣτο FAQ αναφετεται ότι:
Ερώτηση: Αν δεν μου αρέσει ο νέος κόσμος, μπορώ να μετακομίσω σε έναν άλλο;
Απάντηση: Ναι, αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας σέρβερ-στόχοι.
Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να μετακομίσει κάποιος;
Καλησπέρα,
μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας στους διαθέσιμους servers είτε με την premium μεταφορά, είτε να περιμένετε να μπείτε στο νεκροταφείο κ μετά να μετακινηθείτε.
Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις για τη Μετατόπιση:
Ακολουθει spam!
Δλδ οι top 50 δεν μπορουν να πανε πουθενα. Ο,τι και να επιλεξουν θα ειναι στους 50 της καταταξης.![]()
Ακολουθει spam!
Δλδ οι top 50 δεν μπορουν να πανε πουθενα. Ο,τι και να επιλεξουν θα ειναι στους 50 της καταταξης.
Αμφιβάλλω.
Έχεις δει τι γίνετε στον Χεκαμπε;
Όλο εισάγουν λογαριασμούς μεγαλύτερους.
Αν ο Νο1 ήτανε 200.000 πόντους, μετά μπήκε ένας των 500.000 κ.ο.κ
Τώρα Νο1 είναι ένας του 1 εκατομύριου. Σύντομα θα μπουν και μεγαλύτεροι