אנחנו היום בתאריך ה8/9/24
עדיין לא בוצע האיחוד
האם יש תאריך חדש ?
9.9
אנחנו היום בתאריך ה8/9/24
עדיין לא בוצע האיחוד
האם יש תאריך חדש ?
9.9
מה בסוף קורה מחר לא קורה מחר? שנה שנתיים 3?
מחר בשעה 11:00 זמן מקומי יתחיל האיחוד
וכמה זמן ייקח עד שנוכל להיכנס ולשנות מיקומים למי שיחפוץ? י
ומתי נקבל את השאלון לאן אנחנו רוצים לעבור? י
וכמה זמן ייקח עד שנוכל להיכנס ולשנות מיקומים למי שיחפוץ? י
ומתי נקבל את השאלון לאן אנחנו רוצים לעבור? י
אני מזכיר רק שאני לא אחד מההנהלה של הפורום אז לא בטוח שאני צודק#
מחר ב11:00 יפתח לך חלון כמו של שעת אושר והנחות במשחק,ברגע שתלחץ עליו זה יתן לך את האופציה לאיזה שרת לעבור
לגבי אופצית הקפצות,לפי מה שהבנתי מקהילות שהאיחוד קרה אצלם כבר אז ישירות
נ.ב העניין של ה"י" ליד כל שורה שלך זה משהו שהתוכנה יוצרת?
כאשר אני מוסיף בסוף משפט סימן שאלה או יוד, בגלל שהתוכנה מתנה כמו תוכנה באנגלית והנקודה או סימן השאלה לא במקומם, י.
הוספת היוד מבחינת התוכנה כהמשך משפט והיוד או סמן השאלה/ סימן קריאה מתמקמים במקומם. י
אם לא אוסיף יקרה מה שאתה רואה קרה בשורה הנוכחית הזאת.
שאלה באופן כללי, בשרת יונומיה המהירות ספינות אמורה להיות יותר מהירה
שמתי לב שאם יש משאבים בשליחה/פעילות עם הספינות היא במהירות רגילה אך ברגע שהיא "פורקת" את עצמה מהמשאבים המהירות יותר מהירה.
זה באג או שלזה התכוונו שתכנתו את השרת?
מסתבר אחרי הכול ששרת יונומה הוא השרת הטוב מבין השניים
ויכול היה להיות טוב יותר אם היו מבטלים לגמרי את הכפולים ואז כל שחקן היה נשקל על פי איכויותיו אישיות ולא על פי כמות כפוליו גם הם ממוספרים על פי כמות מחשבים שהם שולטים במקום עבודתו ויכולים איך ליצור כפולים ולפשוט עליהם ו/או הניידים בידיו ולעשות אותו. יש לו עוד בכוח צוות. י
הגינות ויושרה לא הצד החזק של השחקנים כאן וניצחון בגלל הונאה האם זה באמת ניצחון או פשוט רמאות במסווה ניצחון
יש דבר אחד שלמדתי מהמוות שחוויתי לאחר שהוא חזרתי לארציות ואין חשוב ממנו בחיים הארציים המעשיים והרוחניים ואם הווירטואליים
יש רק אמת לאמיתה אחת וכול השאר שקר וכאשר לא נמצאים באמת לאמיתה, אנחנו חיים בשקר ועם השקר נעלה למימד האמת לאמיתה ותאמינו לי, אתם לא רוצים להגיע לאמת לאמיתה עם אדרת שקרים שעופפת אתכם
תחשבו על כך
תאמינו או לא, אבל המשחק או מבחן אמת או שקר
מותר עד 10 כפולים שגם זה לצערי מיותר אבל זה חוקי, כל כפול מעבר זה שקר ואל תחשבו לשנייה שזה לא יהיה בעוכרכם
המשחק חשוב, למי שחשוב, בסך הכול משחק חינמי למי ששכח, אבל טוהר הנשמה חשוב יותר
Display Moreמסתבר אחרי הכול ששרת יונומה הוא השרת הטוב מבין השניים
ויכול היה להיות טוב יותר אם היו מבטלים לגמרי את הכפולים ואז כל שחקן היה נשקל על פי איכויותיו אישיות ולא על פי כמות כפוליו גם הם ממוספרים על פי כמות מחשבים שהם שולטים במקום עבודתו ויכולים איך ליצור כפולים ולפשוט עליהם ו/או הניידים בידיו ולעשות אותו. יש לו עוד בכוח צוות. י
הגינות ויושרה לא הצד החזק של השחקנים כאן וניצחון בגלל הונאה האם זה באמת ניצחון או פשוט רמאות במסווה ניצחון
יש דבר אחד שלמדתי מהמוות שחוויתי לאחר שהוא חזרתי לארציות ואין חשוב ממנו בחיים הארציים המעשיים והרוחניים ואם הווירטואליים
יש רק אמת לאמיתה אחת וכול השאר שקר וכאשר לא נמצאים באמת לאמיתה, אנחנו חיים בשקר ועם השקר נעלה למימד האמת לאמיתה ותאמינו לי, אתם לא רוצים להגיע לאמת לאמיתה עם אדרת שקרים שעופפת אתכם
תחשבו על כך
תאמינו או לא, אבל המשחק או מבחן אמת או שקר
מותר עד 10 כפולים שגם זה לצערי מיותר אבל זה חוקי, כל כפול מעבר זה שקר ואל תחשבו לשנייה שזה לא יהיה בעוכרכם
המשחק חשוב, למי שחשוב, בסך הכול משחק חינמי למי ששכח, אבל טוהר הנשמה חשוב יותר
טוב מר פילוסוף