שאלות בנושא מיזוג שרתים

• ברור שהאיחודים לא טובים לאף אחד, ובכל זאת לדעתי זה יותר גרוע לחדשים מאשר לוותיקים, מפני שלמעט מיקומים ואיים אני לא רואה פגיעה נוספת בוותיקים, ואילו חדשים נפגעים באותה הצורה ובנוסף צריכים להתמודד מול משתמשים הרבה יותר מתקדמים מהם.

מה שכן יכול להבין למה לקהילות ותיקות ראוי יותר יחס מההנהלה.

אם עולם מפותח מאוד מאבד פיתוח של יותר מ-15 שנה זה נזק כבד בהרבה לשחקניו מאשר עולמות של שנה שנתיים. זה גם לא ניתן לשיקום...

מה הכוונה מאבד פיתוח? מחצבות? אם כן זה לא בעיה שיעשו שבחצי שנה הראשונה אין זמני שדרוג למחצבות למשל

• לאבד את שרת הבית זה תמיד יהיה עניין קשה

לאחר שדלתא מוזג אני זוכר שהרגשתי ש"אין לי בית" במשחק, הייתה פרישה המונית של המון חברים והמעטים הלכו לבריתות אחרות בשרת בטא.

הדבר קרה גם עם יוטא וגם עם ראו שבהם שיחקתי.

גם עכשיו אני כאוב על כל ההשקעה בשרת כארון, אני מקום ראשון והשעתי רבות לשם כך. בשרת החדש אהיה במקרה הטוב בטופ 400, וחשוב לציין שאני עם הניקוד הכי גבוה בשרתים החדשים שהם לא אלפא או בטא.. אז מה השאר יגידו?

האיחוד לא טוב לשרתים החדשים בצורה חד משמעית, לשרתים הוותיקים זה מורכב בהרבה בעקבות ההיסטוריה העשירה שתלך לאבדון.

יחד עם זאת, כך החברה החליטה והם לא מסתכלים פר מדינה, התקבלה החלטה כללית ויש המון תלונות. כמו שהוסבר הדבר הוא בלתי הפיך וימים יגידו כיצד זה ישפיע.

תנסו להיות אופטימים, זה יצור אפשרויות חדשות וישנה את מאזן השרתים בצורה חדה, תבואו פתוחים.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• מה שאתה אומר נכון. אבל לא רק על השרתים החדשים

את שרת בטא אני לא מכיר כל כך - אבל מלהסתכל על הטבלה שמה זה נראה בדיוק כמו מה שקורה בשרתים החדשים רק שיש שמה מלחמה גדולה בין שתי בריתות- כל השאר אותו דבר. אבל אולי אני טועה לא מכיר את בטא

אבל אלפא נניח זה בידיוק אותו דבר כמו מה שאמרת על השרתים החדשים רק יותר גדול ויותר גרוע - אלפא חייב איחוד לדעתי

• אם חסר לך משאבים בשרת החדש אל תהסס לבקש אני תמיד אוהב לעזור לחדשים

• ברור שהאיחודים לא טובים לאף אחד, ובכל זאת לדעתי זה יותר גרוע לחדשים מאשר לוותיקים, מפני שלמעט מיקומים ואיים אני לא רואה פגיעה נוספת בוותיקים, ואילו חדשים נפגעים באותה הצורה ובנוסף צריכים להתמודד מול משתמשים הרבה יותר מתקדמים מהם.

מה שכן יכול להבין למה לקהילות ותיקות ראוי יותר יחס מההנהלה.

אם עולם מפותח מאוד מאבד פיתוח של יותר מ-15 שנה זה נזק כבד בהרבה לשחקניו מאשר עולמות של שנה שנתיים. זה גם לא ניתן לשיקום...

מה הכוונה מאבד פיתוח? מחצבות? אם כן זה לא בעיה שיעשו שבחצי שנה הראשונה אין זמני שדרוג למחצבות למשל

אמי לא מבינה את התשובות האילו? אתם לא יודעים לעשות חשבון? קח בבטא את סך כל התרומות שנדרשות להקמת האיים מחדש ותשווה את ניקוד התרומות בשרת (+ ניקוד התרומות בכל העולמות הקטנים) ותבין שלעולם לא נגיע לכמות המשאבים שהושקעה באיים ביותר מ-15 שנות השרת.

מאחר וחלק ניכר מהדורות הקודמים לא משחקים יותר.ולא יתרמו שוב.

זו מתמטיקה פשוטה שברור לי שלא ברורה למי שמקסימום השרת שלו זה שנתיים...

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• צודק!!! י

מספר רב של כמה עשרו ת או מאות שחקנים שתרמו כבר לא משחקים ואותם שמשחקים לא יצליחו למלאות את ההפרש כך שרות אחוזים של תרומות עבר... יתאיידו ולא יוחזרו. י

• שאלה:

יש לי העברת עיר אחת מהמיזוג הקודם ו-9 ערים כרגע, כמה העברות יהיו לי אחרי המיזוג?

• לא מבין את ההתנשאות הזאת, מצטער שאני לא משחק 15 שנה ולא משחק בשרתים הישנים, לא הכרתי את זה

• אין קשר להתנשאות, אבשלום צודקת, באלפא ובטא כל אי הכי נידח עם מנסרה לפחות רמה 25 גם איים ריקים, וכל התרומות האלה יתבזבזו.

אם זאת, אין מה לעשות, אלו לא אותם איים וכל השחקנים ידרשו להתאים את עצמם למיזוג.

כמו שלא יהיה קל לבריתות חזקות בשרתים הקטנים לעשות משהו בשרת החדש כי יש פדרציה של 7 בריתות ואיזה 300 איש עם כמה מליארדים של נקודות(אלפא).

המיזוג קורה והכרחי, ובמקום להתלונן אפשר להציע פתרונות.

האיים יכולים להתחיל משלב מסוים (10 נגיד) וכך לצמצם מעט את הפער או לפחות להוזיל שיפורים מתקדמים יותר.

• רעיון טוב ואפילו גבוה יותר כי ישנם משאבים שתרמו שם עשרות מיליונים ומי שהתיישב בהם עשרות מיליונים פות ואת הפער הזה לא ניתן יהיה לסגור. י

• רק מזכיר שכול התרומות חוזרות לתורמים בתור משאבים לתרומה חוזרת, כלומר מי ששיחק לפני 15 שנה ועדיין משחק יוכל לתרום מחדש את התרומות שהיו לו ולשפר את האיים

• רק מזכיר שכול התרומות חוזרות לתורמים בתור משאבים לתרומה חוזרת, כלומר מי ששיחק לפני 15 שנה ועדיין משחק יוכל לתרום מחדש את התרומות שהיו לו ולשפר את האיים

אבל תחשוב על אלפי המשתמשים ששיחקו מ2008 עד 2024 ונמחקו וכל המשאבים שהם תרמו בכל השנים האלה, האיים לא יחזרו להיות אותו דבר גם עם כל התורמים הנוכחיים

• ‏הרבה איים שהמשאבים שלהם הגיעו למקסימום אם יש דבר כזה, או לרמות מטורפות, יצללו לרמות שהשחקנים שיעברו אליהם לא יגיעו גם למחצית הכמות ומאחר וממזגים הכול לשתי שרתים, גם מי שסידר לעצמו איים שלמים עם כפולים, ימצא עצמו בתחרות עם מאות ו/או אלפי כפולים של שחקנים אחרים ולעולם לא יגיע למה שהיה לפני המיזוג

היו שחקנים עם 6 ויותר נפחיות כולל הכפולים וסתמו כך איים שלמים שיאמרו תודה אם תהיה להם נפחייה אחת ומי שיזכה בשישה נפחיות..., מלך השרת

• מניסיון של המון שנים

ברגע שמחליטים משהו בחברה לא יעזור כלום

רק פעם אחת הצלחנו לשנות משהו וזה בפריצה ליוזר של סימה ז"ל

,אז אין טעם להתלונן אם זה טוב או רע זה המצב

ואלף שחקנים בישראל לא יצליחו לשנות כלום

זה הורס את המשחק מחרבן על כל ההשקעה של המון שנים (הפסקתי כבר לספור)אבל שטויות זה מה שיש

• זה אחלה של מיזוג ואתה סתם מגזים. גם באיחוד הקודם כולם הגזימו

• מתנצל אם השאלה כבר עלתה ונענתה - פשוט לא מצאתי: כיצד טכנית תתבצע בחירת השרת מבין השניים טרם המיזוג? היכן ובאיזה עיתוי אתבקש לבחור?

• מתנצל אם השאלה כבר עלתה ונענתה - פשוט לא מצאתי: כיצד טכנית תתבצע בחירת השרת מבין השניים טרם המיזוג? היכן ובאיזה עיתוי אתבקש לבחור?

תהיה הודעה מסודרת במשחק כמו החלוניות של ההנחות - מצד שמאל למעלה. אני מניח לפחות, כך היה במיזוגים הקודמים אם אני לא טועה. וגם אמורה להישלח הודעה אצל יועץ הדיפלומטיה, ההודעה תהיה ברקע צהוב

• אנחנו היום בתאריך ה8/9/24

עדיין לא בוצע האיחוד

האם יש תאריך חדש ?