שאלות בנושא מיזוג שרתים

• עדיין לא ידוע מה יהיה שמם

קיימת מפת איים חדשה במשך שנים רבות, המפה של אלפא ובטא תעלם בצורה סופה בעת המיזוג.

לגבי בונוסים- שנדע מה הבונוסים אפרסם כמובן.

יהיה ניתן להתחבר במהלך טווח תאריכי המיזוכ

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• זאת לא בעיה כאשר מתרגלים לזה, זאת פשוט נוחיות במיקום הפסלים

יש הבדל אם אתה עושה שש מושבות בגופרית שיהיה לך 24/7 נפחייה ולעומת שש מושבות נפחייה באבן

הרווח הוא בייצור. 2-3 גופרית ממלאות את החסר היטב אבל 2-3 מושבות באבן כל העת אתה במחסור אם אין לך ניצחונות בפירטים

לעומת זאת שש מושבות באבן שכולל מקדש אלים גבוה ועוד התיאטרון עם האלים והפטיש אוויר... אתה מסודר היטב

• למרות שאנחנו משחקים בשני צדדים שונים של המפה הפוליטית במשחק, מור צודקת 100%.

האיחוד הזה רק יהרוס לשחקנים קבועים שמשחקים פה לא מלפני חודש ולא מלפני שנה. בעצם סוג של משחק הכיסאות שבו כולנו נקום ונתיישב שוב. כמובן שחלק ישארו ללא כיסא.

כל התירוץ שהתלוננו באיחוד הקודם על זה שהם אוחדו לשרתים קיימים הוא לא הגיוני, שהרי הרוב כבר התמקמו והסתדרו בהתאם (עבר המון זמן).

זה נראה יותר כמו איפוס של ההנהלה בגרמניה להחלטות שגויות שהם ביצעו בשנים האחרונות (בעידכונים גרועים שהביאו תוצאות לא רצויות מצידם).

אם לטענתכם האיחוד בצורה הזו נובע מהרצון של השחקנים, אזי תגדירו כמה שחקנים מאומתים עם מספרי פלאפון אתם דורשים שיגידו שאינם מעויינים באיחוד שכזה כדי לבטלו.

העיקר שתהיה כנות. גם אם רוצים לדפוק את השחקנים הוותיקים. ואם כן- אז הנהלת המשחק תישא בתוצאות של דיכוי לקוחות קבועים שמפסיקים לרכוש ואולי אפילו עם הזמן מפסיקים להשקיע את הזמן שלהם במקום שלא רואה אותם.

• זה דווקא די הגיוני שהתלוננו על מיזוג לתוך שרתים קיימים כי מי שכבר שם יהיה לו יתרון יחסית גדול בכך שהוא ממוקם היטב ולא צריך לחכות לשידרוגים של האיים שלו

• נכון אבל כבר עברנו את המסכת הזו ואנשים כבר התמקמו. עכשיו מה? קמים מחדש ומתיישבים כולם. הרי זה ברור שמי שיושב טוב זה רק יכול לפגוע בו ומי שלא יושב טוב זה רק יכול להועיל לו. השאלה עם מי ההנהלה רוצה ללכת- עם השחקנים ה"טריים" או עם השחקנים הוותיקים שבמצטבר השקיעו מאות אלפי שקלים במשחק? התשובה צריכה להיות ברורה.

וזה בלי להיכנס לעובי הקורה ולהציג עוד נקודות שיגרמו לדור הוותיק (שמתקשה לפרוש מהמשחק) לפרוש.

אני אישית במגע יום יומי עם כמות של שחקנים בשני השרתים הגדולים בישראל. אף אחד לא מעוניין במתכונת הזו. היחידים שמעוניינים אלה השחקנים מהשרתים החדשים יותר, וברור למה.

אם רוצים תחרות נקיה וכד' אז יש את השרתים החדשים בשביל זה. אבל יש זכות בחירה לבן אדם שהשקיע עשור וחצי מהחיים שלו להישאר עם מה שהוא בנה עד כה.

בסיטואציה הנוכחית הם "מכריחים" את כולם להשתתף בשרת חדש. לי ולעוד המון זה לא מתאים. לא רוצים חדש. לא ניתן שיזרקו את ההשקעה שלנו לפח. הזמן שלנו לא שווה למים.
    להגיד שכולם יקבלו את התרומות שלהם בחזרה זו פיקציה- הרי ברור שזה לא באמת מה שהושקע באיים והושקע הרבה מעבר. מה גם שהמשחק לא מסתכם ברמות האיים וזהו.

ואגב זה שחבר שלך עושה לך לייק בתגובה לא אומר שאתם הרוב.

אם זה מה שיקבע אפשר לארגן על ההודעות שלי כמה מאות של לייקים, רק שההנהלה תעדכן. פשוט יש כאלה שמשחקים במשחק ולא בפורום.

Edited 3 times, last by xicov39549 ().

• ‏למען ההגינות מול השחקנים שהשקיעו זמן, כסף צריך לעשות סקר אישי בשרתים אלפא וביתא ולשאול כל שחקן בנפרד שמשחק בשרת מעל 5 שנים ואפילו מעל 10 שנים

להחליף שרת זה לא רק פסלים, זה מיקום האיים, מרחקים, בריתות, חברים ויחסים אישיים שיתפוררו ברגע שיגיעו לשרת חדש. גם אם מקפיצים, צריך ראשית להכיר את האיים והמיקומים שבמשך השנים הוותיקים לפעמים חיכו שיתפנו

למזג שרתים זורקת לפח שנים של עשייה ושנים של בטחון שבוותיקים לא יגעו

ההנהלה לדעתי שוברת את האמון הזה

רוצים הגינות, תעשו סקר אישי עם וותיקי השרת ולמען הסדר הטוב, אני לא מהוותיקים ואני לא ייכלל בסקר ואף על פי כן, אני נגד המיזוג

התחלתי בביתא בידיעה שהוא חסין ממיזוגים כי מאז דלתא שמוזגה כל שרת ששיחקתי בו מוזג וקיוותי שבביתא זה לא יקרה ואני מאוכזב, אין ביטחון במשחק, הכול "מוץ ברוח" וההבטחות חסרות שחר וחבל!!! י

• צהריים טובים

בפורום של בריטניה הנציג של החברה בדאיידול ענה לטענות הללו, המיזוג קורה ועל זה מבחינתו אין דיון.

ניתן להגיב שם באנגלית והוא עונה על רוב השאלות

-Eden-

GO|BA

since 2009

[âIMG]

• צהריים טובים

בפורום של בריטניה הנציג של החברה בדאיידול ענה לטענות הללו, המיזוג קורה ועל זה מבחינתו אין דיון.

כמו שהנחתי.

לא היה שווה אפילו לפתוח משתמש בפורום כדי להגיב.

סוף שבוע נעים.

• צהריים טובים

למה "המיזוג קורה ואין דיון"?

גיימפורג' רוצה בכח לסגור את איקרים - אחרי שאת הפורום היא כבר חיסלה למעשה וכמעט רק ילדים חולפים באים לפה?

המלחמות מחוץ לפורום ופרט לכמה שחקנים עקשנים שניכנסים לפורום מעת לעת - אף אחד עם השפעה על שרת משמעותי לא פה?

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• היחידים שמעוניינים אלה השחקנים מהשרתים החדשים יותר

בתור שחקן בשרת יחסית חדש, אני לא מכיר אף אחד שרוצה את המיזוג הזה.

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

• ‏אף אחד לא רוצה ואת אף אחד לא שואלים

גם אם יעשו סקר וכולם יהיו נגד, יעשו מיזוג כי זאת לא החלטה של ההנהלה הישראלית אחרת עדן לא היה כותב לשאול בשרת הבריטי בשביל לקבל משם תשובות

זה לקרוע את הבטחון של השחקנים ממקום בטוח של קרוב לחמש עשרה שנים למקום שניתן יהיה למזגג אותו בעתיד לעוד מזגוגיים ולזרוק את כל ההשקעה הכספית שלהם לפח

זה להתחיל לבנות את עצמך מההתחלה במקום לא מוכר, בתפזורת שאינך יודע מהי וגם אם ישנה אפשרות ההקפצה, הראשונים שיקפצו יתפסו את האיים הטובים וימלאו שרשרות איים בכפולים שלהם וכול מי שלא יוכל להקפיץ מיד (אם בגלל מילואים, אם מסיבות אחרות) ימצא עצמו במקום גרוע עם פסלים מעפנים והתפזורת לא הגיונית על פני השטח וכול ההקפצות שעשה עם השנים כשחיכה בסבלנות שאנשים יפרשו (וזאת השקעה כספית) הולכת לטמיון

חבל

• צהריים טובים

זה שהמיזוג מבחינתו קורה ואין דיון יופי.

אבל יש פה קהילה שלמה שלא מעוניינת.

מהפוסט שלך על מיזוג השרתים (שם אי אפשר להגיב), ניתן להבין כי יש קהילות שלא עוברות מיזוג, אם זה מסיבות שיש מעט מדי שרתים או לא זה לא משנה.

שורה תחתונה - יש קהילות שלא עוברות מיזוג.

אנחנו כקהילה לא מעוניינים במיזוג הזה. לא משנה אם אנחנו אויבים או לא - כולנו כאחד לא רוצים את המיזוג. ושם זה נגמר.

כדאי שהמנהל הבינלאומי אליו אתה כפוף ידע את זה.

אנחנו לא רוצים את המיזוג הזה! אנחנו לא רוצים שום שרת חדש בכפייה!

תשלח לו קישור לפוסט הזה ושישתמש בגוגל תרגם להבין את הרגשות של השחקנים. וותיקים וחדשים כאחד.

אם צריך אדאג למאות שחקנים שיגיבו פה. ברצינות לגמרי.

• עשיתי בדיקה לעומק

כלל המדינות עוברות מיזוגי שרתים, אלו שלא עוברות אלו מדינות שיש בהם רק שרתים חדשים בעקבות סגירת הקהילות בעבר וחידושם לא מזמן.

כמו שהבנת זוהי החלטת החברה בגרמניה, יש להם את השיקולים שלהם ושינוים זה תמיד דבר קשה לחלק מהאנשים.

אתה מוזמן לתייג אותו ולכתוב באנגלית כי כמובן לא אדבר בשמו

-Eden-

GO|BA

since 2009

[âIMG]

• ככל הנראה הרוב לא מעוניינים במיזוג ולא רק אצלנו

בכל אופן כנראה הוא יהיה

עדיין כן הייתי ממליץ להיכנס להיכן שעדן המליץ ולטעון את טענותיכם

גם אם לא יבטלו את המיזוג, יכול ויהיו שיפורים, הטבות, פיצויים וכדומה

סתם כדוגמא, ככל שיש יותר וותק יתנו פיצוי של הטבות

רעיון שקפץ לי ב10 שניות האלה עכשיו, לא שזה דובר, אבל יש להם אינטרס שאנשים ייהיו מרוצים או לכל הפחות כמה שפחות מאוכזבים

• ‏במקום שימזגו את אלפא וביתא שימזגו את החדשים לתוך אלפא וביתא ובקשר לפסלים, שהחדשים יסתדרו עם הקיים כי קצת קושי רק מחזק את האישיות

זה ממש נחמד שאף אחד לא מתחשב בשחקנים עצמם

זה מקביל לזריקת דיירים מבית לרחוב ולומר להם שאבני המרצפות יצוקים מזהב והם רוצים את הבית ולא מרצפות גם אם יצוקים מזהב

• הנימוק בנושא האיחודים היה תמיד שעולמות שאין בהם מספיק שחקנים או פעילות - קיומם לא מוצדק ולכן מאחדים אותם לעולמות אחרים.

איך מזה הגיעו ללפרק את בטא?

• ברור שהאיחודים לא טובים לאף אחד, ובכל זאת לדעתי זה יותר גרוע לחדשים מאשר לוותיקים, מפני שלמעט מיקומים ואיים אני לא רואה פגיעה נוספת בוותיקים, ואילו חדשים נפגעים באותה הצורה ובנוסף צריכים להתמודד מול משתמשים הרבה יותר מתקדמים מהם.

מה שכן יכול להבין למה לקהילות ותיקות ראוי יותר יחס מההנהלה.

• ברור שהאיחודים לא טובים לאף אחד, ובכל זאת לדעתי זה יותר גרוע לחדשים מאשר לוותיקים, מפני שלמעט מיקומים ואיים אני לא רואה פגיעה נוספת בוותיקים, ואילו חדשים נפגעים באותה הצורה ובנוסף צריכים להתמודד מול משתמשים הרבה יותר מתקדמים מהם.

מה שכן יכול להבין למה לקהילות ותיקות ראוי יותר יחס מההנהלה.

אם עולם מפותח מאוד מאבד פיתוח של יותר מ-15 שנה זה נזק כבד בהרבה לשחקניו מאשר עולמות של שנה שנתיים. זה גם לא ניתן לשיקום...

• אני לא תומך באיחוד בצורתו הנוכחית, אבל לדעתי אתם מפספסים פה נקודה.

רוב השרתים החדשים הם עם בערך 100 שחקנים פעילים (ועוד איזה 100 שנכנסים פה ב), השאר כפולים, רוב השרתים האלה הם גם אותם שחקנים ואותן בריתות בתצורות קצת שונות.

צריך לאחד את השרתים הקטנים האלה כי הם מתים או ימותו מהר, אין בהם מספיק אנשים.

לדוגמא בכארון עד כמה שהוא "שוקק חיים" יש רק 15 בריתות, ולא יותר מ600 משתמשים שחציים כפולים. הוא זקוק דחוף לאיחוד שיציל אותו.

אלפא ובטא שונים, ועדיף לאחד את השאר בלעדיהם אבל אז אנחנו חוזרים לנקודה הקודמת שרוב השרתים החדשים זה אותו קבוצות... בסופו של דבר רואים שחייב לאחד את אלפא וביטא עם השרתים החדשים או עם שרתים בנילאומיים אחרת המשחק נגמר, לא שהוא חי באמ ת כמה שנים.