פודקאסט איקרים+ | כל יום שלישי בשעה 20:00

• ערב טוב לכולם, אנחנו גאים ונרגשים להכריז על הפודקאסט השני שלנו - 𝐏𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭 𝐏𝐥𝐮𝐬+ 🎉

**אזכור נוסף ל-מה שהולך להיות**

מדי שבוע בכל יום שלישי בשעה 20:00, נקיים פודקאסט כאן בשרת ⁠𝐏𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭 𝐏𝐥𝐮𝐬+ שבו נעלה שחקנים לראיונות, נקיים עימותים בין בריתות, נביא לכם את הדו"חות המעניינים ביותר שהועלו לשרת באותו שבוע, ניתן לכם גם את האפשרות לדבר איתנו ועם חברי השרת השונים וגם (כמובן איך אפשר שלא) בפן המהנה - הרבה מאוד סתלבט וצחוקים!

**אז מה מחכה לנו בפודקאסט הקרוב?**

ראיון עם שחקן מוביל בשרת בוראס, שבו נשאל שאלות וגם אתם תוכלו להעלות סוגיות ולשאול בעצמכם, תהיה לנו תחרות קטנה ונחמדה ועוד שלל פינות מהנות לצפייה.

בנוסף לפודקאסט, אנו גאים לבשר על תחילת הפעילות של צוות חדשות, חלקכם כבר כמובן ראיתם את הכתבות הראשונות ב ⁠𝐏𝐥𝐮𝐬-𝐍𝐞𝐰𝐬 ויש לכם למה לצפות לעוד!

באופן קבוע בימי ראשון וחמישי בסביבות השעה 17:00 נעלה כתבות וסיקורים ובנוסף בכל מידע חדש וחם יפורסמו מבזקים.

**נשמח לראותכם לוקחים חלק בפודאקסט הקרוב ביום שלישי ה-16.7.24 בשעה 20:00 ומצטרפים אלינו לשעה של כיף, עניין ואווירה טובה!**

https://discord.gg/ikariamplus

• תוכניות שכללו ראיונות כבר היו, חלקן מוצלחות וחלקן לא ממש

מעבר לשאלות על המשחק ודעתו של השחקן על... ועל... ומה דעתו על ברית זאת וזאת ומי ינצח לדעתו, זה יכול "לתפוס" ראיונות מספר ובסוף רק חברי הברית או ידידים יכנסו

מצד שני אם תתפרסו בהסכמת המרואיין כמובן לחיים האישיים מבלי לחשוף אותו, תראו את הצד האנושי שלו

עיסוק אם הוא עובד, איזה כיתה הוא ומה המקצוע המועדף אם תלמיד, חיילים בטוח יעניינו את השומעים

אפשר לצמצם רק למשחק, אפשר להרחיב וההחלטה... בידכם

• אשמח להגיב, אנחנו כרגע התחלנו את ההרצה של הפודקאסט נטו מרצון להחיות את הקהילה אין כאן צד רווחי בכלל ואפילו להפך, המנהלים של השרת דיסקורד מוכנים להוציא מכספם האישי כדי לתת מתנות קטנות וחמודות למי שהשתתף

כל סוף שידור ובכל שבוע נשלחת הודעה שמחפשת את האנשים שרוצים לבוא ולהתראיין ואנשים שרוצים לבוא לעלות לפודקאסט ולדבר על עצמם ומי הם

אני בטוח במיליון אחוז שלא ניסית אפילו לתפוח כרטיס בשרת על מנת לבקש ולשאול אם אתה יכול גם לעלות לדבר ולכן, אתה יותר ממוזמן לפנות אלינו כי לרשום בפורום זה טוב ויפה וחבל שאתה לא בא ומראה שזה משהו שאתה מעוניין בו

time lord מוזמן להגיב בשמחה או אפילו לדבר איתנו מהדיסקורד

• השחקן דבש מוכר לך ? י

אם כן, אתה מכיר אותי

ואם לא, לא הפסדת כלום

ריאיון רדיו פעם שלישית... לא נראה לי

גם לא רשימת שאלות שעו עימי גם

תעשו כהבנתכם

Edited 2 times, last by time lord ().

• לא חושב שפודקאסטים של המשחק תורמים לקהילה כשהם לא מתפרסמים בפורום

• הפורום לא ממש תומך בהעלאת לינקים ולכן לא מצאנו דרך לפרסם את הפודקאסט כאן בפורום מעבר ללהכריז שהוא ישודר, מזמין אתכם להסתכל ביוטיוב כשאנחנו מעלים אבל

תחת השם: IkariamPlusPodcast

• אחלה פלטפורמה הרימו שם! שאפו ענק על ההשקעה, המסירות והתכנים המעניינים!

להבא מבקש לשקול בשנית לאפשר לי להתפרץ לשידור כמו אוהד ביתר אמיתי

תודה רבה

• standard-3.gif

PodcastPlus חוזר - הפעם לפני האיחוד המרגש!

ערב טוב לכל חברי הקהילה והפורום, אנחנו גאים ונרגשים להכריז על חזרתו של הפודקאסט - 𝐏𝐨𝐝𝐜𝐚𝐬𝐭 𝐏𝐥𝐮𝐬+!

מתי ישודר השבוע?

הפודקאסט יערך ביום שלישי, 3/9 ויחל מהשעה 18:00 ועד 19:30.

אז מה מחכה לנו בפודקאסט הקרוב?

ראיונות עם מנהיגי בריתות בולטים, טיזרים לקראת האיחוד, תכנונים מיוחדים, ובמה חופשית לכל אחד שרוצה לעלות ולהביע את דעותיו.

נשמח לראותכם לוקחים חלק בפודאקסט הקרוב ביום שלישי ה- 03.09.24 בשעה 18:00 ומצטרפים אלינו לזמן של כיף, עניין ואווירה טובה!

מחכים לראותכם, צוות 𝐈𝐤𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐏𝐥𝐮𝐬+.

https://discord.gg/ikariamplus

• ‏אין לי דיסקורד והבן שלי אמר לי שהוא פרוץ לתולעים למיניהם ותצפיתניות והאנטי וירוס המובנה בו "על הפנים"

אז אם פודקאסט דרך התוכנה הזאת, זה יהיה בלעדי

תצלמו או תקליטו ותכנינו לפורום ומי שלא השתתף יוכל להקשיב, יש גם רבים שהיום והשעה לא מתאימים להם כך שעבורם תייצרו עותק

• ‏אין לי דיסקורד והבן שלי אמר לי שהוא פרוץ לתולעים למיניהם ותצפיתניות והאנטי וירוס המובנה בו "על הפנים"

אז אם פודקאסט דרך התוכנה הזאת, זה יהיה בלעדי

תצלמו או תקליטו ותכנינו לפורום ומי שלא השתתף יוכל להקשיב, יש גם רבים שהיום והשעה לא מתאימים להם כך שעבורם תייצרו עותק

יש לנו הקלטות שעולות ליוטיוב אתה יכול לחפש "IkariamPlus Podacast"
    השידור היום לא יהיה מוקלט לצערי עקב תקלות טכניות

דיסקורד זו לא אפליקציה פרוצה, יש מליוני משתמשים בכל העולם אבל תעשה את השיקולים שלך :)

• !תודה רבה לכל מי שלקח חלק והשתתף

מוזמנים לראות את הטירוף שהיה בפודקאסט היום, כמעט 30 משתמשים בו זמנית לאורך כלללל הפודאקסט (בקירוב שעתיים שלמות של שידור)

!נתראה בשידור הבא

e9de51ed3c8aa1dfcc951041aeb365c2.png

• ואין דרך לשמוע את הפודקאסט אחרי שהוא היה כבר ?י

אני לא מבין בדיסקורד - אף פעם לא הצלחתי להסתדר עם זה

• קונספט מגניב, רק קצת חבל שזה מרגיש לי כאילו אתם מנסים ליצור אלטרנטיבה לפורום המשחק, מאשר לקדם על הדרך גם את הפורום, זה בסופו של דבר הלב של המשחק והקהילה ועד לא מזמן היה כאן מת לחלוטין, אנחנו במצב טוב וחבל לאבד את זה, כדאי לשמר את הסטטוס שנבנה לפורום הישראלי

• קונספט מגניב, רק קצת חבל שזה מרגיש לי כאילו אתם מנסים ליצור אלטרנטיבה לפורום המשחק, מאשר לקדם על הדרך גם את הפורום, זה בסופו של דבר הלב של המשחק והקהילה ועד לא מזמן היה כאן מת לחלוטין, אנחנו במצב טוב וחבל לאבד את זה, כדאי לשמר את הסטטוס שנבנה לפורום הישראלי

יש דברים שלא נוח כל כך לעשות בפורום. גם מבחינת קבלת ושליחת הודעות. בשרת אפשר לדבר לדון לעשות הרבה דברים בפלטפורמה סופר נוחה וידידודית.

ספציפית הפודקאסט אחלה דרך לשמוע דעות של הרבה אנשים במיוחד שחקנים ותיקים ובסוף לזכור שהכל זה יוזמה של הקהילה אז זה מבורך בעיניי.

אין על מאור שרק יעלה ויצליח

עם כל הניסיונות שהיו כאן כדי להחיות את הפורום (גם אני הייתי חלק מזה) ידוע שיש דברים שלא ניתן להחליפם אך כן אפשר ליצור פלטפורמה שונה שיכולה לתת את הדברים שחסרים בפורום

לא באנו להחליף שום דבר על הנייר, הפורום בסופו של דבר יותר נגיש מבחינת הגעה אליו דרך המשחק

כבר תקופה שאנחנו לא מפרסמים את השרת דרך המשחק, אנשים מצטרפים לשם מבחירה של עצמם והתוצאות לא משקרות, כמעט 300 איש עם מעל 50 מחוברים תמיד בממוצע

• ‏הפורום מעבר למשחק אם רוצים להחיות אותו, צריך להיות חברתי ולא להתמקד רק במשחק

הוא צריך לאתגר תחומים אחרים שבכלל לא קשורים למשחק ולתת לשחקנים להביע עצמם

פורומים תוססים הם פורומים ידידותיים

הפורום הזה לא ידידותי, נהפוך הוא, נתחיל מהעברית ההפוכה

נמשיך שהוא משנה את התחביר

מוסיף מוריד מילים

הרמה שלו ממש ירודה, ניסיתי כמה פעמים לכתוב שירה, הרס לי את התחביר בכול כך הרבה מקומות ופעמים שהתייאשתי ממנו

להוריד תמונות, אי אפשר ישירות מהמחשב

להוריד סרטונים, בכלל אין אופציה

אין אופציות חברתיות לייצר קהילה מעבר למשחק וקהילה מעבר למשחק לאט לאט תצטרף לקהילה שבתוך המשחק

פורום זה שת חברתית עם הרבה קטגוריות

פעם, הפורום היה פעיל משהו מטורף, אבל שדרגו אותו והוא נהרס לגמרי

דרך אגב, אם אתם זוכרים כתבתי שאחרי התחרות הפורום ישקע שוב ותחרות לא תעורר אותו, ובתחרות ההיא המילה הוגנות הייתה ההפך מהוגנות, אנשים הגיבו שטויות ובקצב מטורף והתרעתי על כך שזה יהיה בעוכרי הפורום ואת השטותיים צריך להעיף מהתחרות על מנת שהאיכותיים יישארו

הקשיבו לי, לא, אז קרה בדיוק מה שחשבתי, הפורום שב וצלל לתהומות השכחה עד התחרות הבאה עם המטורללים שיהרסו אותה

אינשטיין אמר שמי שעושה את אותו הדבר פעם אחר פעם ומצפה לתוצאה אחרת, הוא... לא אכתוב מה אמר אבל תנחשו לבד והוא לא התכוון להיניק לו את פרס האקדמיה לחוכמה רבתי

• ‏מה שכתבתי ומה שמחשב הפורום העלה, שני עולמות נפרדים

הרי לכם תוצאה של עברית קלוקלת ברמות ותוכנת עברית מחרידה

ולא אתפלא אם גם בארבעת השורות האלה התוכנה תתעל ל

אז כך אתם חפצים לעורר את הפורום? י