מחקתי, לא שווה לנסות לתקן
פודקאסט איקרים+ | כל יום שלישי בשעה 20:00
-
- Discussion
- IL
- Ikariam Plus+
-
-
Display More
הפורום מעבר למשחק אם רוצים להחיות אותו, צריך להיות חברתי ולא להתמקד רק במשחק
הוא צריך לאתגר תחומים אחרים שבכלל לא קשורים למשחק ולתת לשחקנים להביע עצמם
פורומים תוססים הם פורומים ידידותיים
הפורום הזה לא ידידותי, נהפוך הוא, נתחיל מהעברית ההפוכה
נמשיך שהוא משנה את התחביר
מוסיף מוריד מילים
הרמה שלו ממש ירודה, ניסיתי כמה פעמים לכתוב שירה, הרס לי את התחביר בכול כך הרבה מקומות ופעמים שהתייאשתי ממנו
להוריד תמונות, אי אפשר ישירות מהמחשב
להוריד סרטונים, בכלל אין אופציה
אין אופציות חברתיות לייצר קהילה מעבר למשחק וקהילה מעבר למשחק לאט לאט תצטרף לקהילה שבתוך המשחק
פורום זה שת חברתית עם הרבה קטגוריות
פעם, הפורום היה פעיל משהו מטורף, אבל שדרגו אותו והוא נהרס לגמרי
דרך אגב, אם אתם זוכרים כתבתי שאחרי התחרות הפורום ישקע שוב ותחרות לא תעורר אותו, ובתחרות ההיא המילה הוגנות הייתה ההפך מהוגנות, אנשים הגיבו שטויות ובקצב מטורף והתרעתי על כך שזה יהיה בעוכרי הפורום ואת השטותיים צריך להעיף מהתחרות על מנת שהאיכותיים יישארו
הקשיבו לי, לא, אז קרה בדיוק מה שחשבתי, הפורום שב וצלל לתהומות השכחה עד התחרות הבאה עם המטורללים שיהרסו אותה
אינשטיין אמר שמי שעושה את אותו הדבר פעם אחר פעם ומצפה לתוצאה אחרת, הוא... לא אכתוב מה אמר אבל תנחשו לבד והוא לא התכוון להיניק לו את פרס האקדמיה לחוכמה רבתי
הוא לא משנה את התחביר, הוא כן עושה בעיות אנגלית עברית, תחביר זה אולי המקלדת שלך
-
התוכנה לא רק משנה מילים וגרוע מכך, מוסיפה "על דעת עצמה". י
אם תקרא יותר למעלה מה שכתבתי, תבין וזאת למרות שמצאתי שיטה, מילים שהתוכנה משנה, אני מפצל, לפעמים היא מחברת וזה יוצא בסדר ולפעמים הפיצול נשאר וצריך להבין שזאת התוכנה, אבל כל זה לא משנה, תוכנה גרועה מעצבנת שלא מעודדת כתיבה
יכולתי לכתוב מאות שירים, משלים שכתבתי, פתגמים, כתבות מהתובנות שלי לאחר שחזרתי מהמוות, בעצם אין מוות, זאת אשליה, יש חיים לאחר החיים רק ללא הגוף הפיזי. י
אפשר לעשות בקטע תרבותי המון דברים, אבל יש לזה תנאי, עברית כהלכתה
תוכנת עברית סטנדרטית כמו בכול האתרים והרשתות החברתיות והפורומים למיניהם ולא תוכנה שממירה אותיות אנגליות לאותיות עבריות מקבילות לאותיות שצרובות על אותו המקש
הלוואי והייתי טועה כי אני זוכר היטב מה היה ומה קיים