S-R VS YAKUZA| חטא ההיבריס והעונש

• ערב מבורך

אכן פתחתם דיון מעניין ללא ספק, ברית חזקה שנמצאת במקום הראשון ושמה לה מטרה לשמור על השרת, האם מן הראוי שתפשוט על שחקנים בשרת?

התשובה לשאלה זו היא כמובן כן, הדבר ראוי כי הרי זה המשחק ופשיטות הם חלק ממנו, מי היה רוצה להיות בשרת ללא אתגר כלל?

לאחר שענינו על התשובה ארחיב על דעתי ועל הלך הרוח בברית, אין פשיטות כמעט על שחקנים בלתי מעורבים במלחמה!

הברית מאז ומתמיד רצתה לראות טבלה מגוונת ומלאה בשחקנים וכפי שניתן לראות גם תוך כדי מלחמה מול לאל הטופ לא נפגע כלל, מספר אנשים שכן היו מעוניינים לרוץ בפיראטים (שלטעמי בזבוז זמן מוחלט) נלחמו מול לאל ללא נגיעה בשחקנים בלתי מעורבים, ניתן לראות את הטופ המגוון. הכי פשוט לשחקן לתזמן על משתמש רנדומלי בטופ ולזכות בסבב אך לא כך הדבר היה.

אנשים ויתרו על הזכיה בכך שויתרו על עניין התזמונים על הבלתי מעורבים!

יחד עם כל זאת, יש לבצע הבחנה חדה בין פשיטה ביום האחרון לבין פשיטה במהלך כל הסבב, בעיני פשיטה על כל אחד בשרת במהלך הסבב זה ליגיטימי, ראוי ותקין. הרי זה המשחק.

פשיטה ביום-יומיים האחרונים זה הופך למטרד ו"הצקה", זה מה שאנחנו מונעים בשרת וזה מה שבאמת יפריע, שיקחו לשחקן את הזכיה מהיידים.

הברית עומדת על כך שביום-יומיים האחרונים אין פשיטות כלל, גם שקרו מקרים אותם שחקנים קיבלו פיצוי על מנת לשמר את האווירה הטובה ומטרת הברית בשרת.

אז ידידי היקר שאיני יודע את שמו ונפשט-

ראשית, אם פשטו עלייך במהלך הסבב זה תקין, תרים צוות חזק יותר ותעמוד על הרגליים! היופי בפיראטים זה שגם משתמש עם 1000 ניקוד יכול להתחרות מול שחקן עם 100M ניקוד. דבר שני, אם אני טועה והפשיטה אכן אירעה בסוף הסבב אנא תפנה אלי במשחק ואדאג לך לפיצוי. אל תדאג, מעולם לא כבשנו וחסמנו שחקנים מסיבות כאלה ואחרות... בסופו של דבר אני שמח לראות שאתה משחק ואף שיש דברים שמפריעים לך- נוכל לתקן אותם יחדיו. רק תפנה, התיבה שלי תמיד פתוחה לכל שחקן בשרת כדי להפוך אותו למקום טוב יותר.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• אין פשיטות כמעט על שחקנים בלתי מעורבים במלחמה!

פשיטה ביום-יומיים האחרונים זה הופך למטרד ו"הצקה", זה מה שאנחנו מונעים בשרת וזה מה שבאמת יפריע, שיקחו לשחקן את הזכיה מהיידים

אני שחקן בלתי מעורב ולמרות זאת כ-7 שעות לפני שהסבב נגמר שחקן מאס אר פשט עליי ולקח 60 אלף נקודות פיראטים, באמת מטרד.

יש לי המון כבוד כלפי ס-ר אבל לפחות תהיו מתואמים.

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

• אין פשיטות כמעט על שחקנים בלתי מעורבים במלחמה!

פשיטה ביום-יומיים האחרונים זה הופך למטרד ו"הצקה", זה מה שאנחנו מונעים בשרת וזה מה שבאמת יפריע, שיקחו לשחקן את הזכיה מהיידים

אני שחקן בלתי מעורב ולמרות זאת כ-7 שעות לפני שהסבב נגמר שחקן מאס אר פשט עליי ולקח 60 אלף נקודות פיראטים, באמת מטרד.

יש לי המון כבוד כלפי ס-ר אבל לפחות תהיו מתואמים.

האם ברית לוג הינה בלתי מעורבות?

אם אתה רוצה לפתח את השיח על הקשר שלכם ליאקוזה אשמח לשוחח על כך

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• אתה מוזמן. לברית לגיון הכבוד אין שום חלק - או רצון להיות חלק - במלחמה שלכם.

אתה אולי מתבלבל כי למנהיג שלנו יש עבר איתם.

מוזמן לפנות אליי בפרטי אם אתה חושב אחרת.

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

• ראשית, SR טוענים שהם השוטרים של השרת אך בפועל עושים בדיוק את מה שהם יוצאים נגדו. אני רשום לשרת מהיום הרביעי שלו (אם אני זוכר נכון) ואעיד שבהתחלה באמת SR ניסוי לקדם הפרדה בין הפשיטות לבין פעולות התקפיות אחרות. אציין גם כי אישית, אני נגד כפולים והייתי שמח שהחוק הזה כבר יצא מהמשחק אבל כרגע הוא קיים. לא מפעיל כפולים לא עכשיו ולא אף פעם.

לגבי הזמן שלי ביאקוזה, ראיתי באחת התגובות של עדן על המלחמה של לאל ב-PRIME כי לאל לוחם מצוין. באותה תקופה חיפשתי ללמוד על המשחק יותר וראיתי בהודעה של עדן אסמכתא שהצטרפות ליאזוקה תלמד אותי וכך עשיתי. לאחר תקופה הבנתי שאני לא מועיל מול SR ולכן עזבתי לברית משלי. עד היום לגיון הכבוד סיפק לשרת שתי מלחמות לא קטנות שהוסיפו חיים וצבע לשרת (תשאלו את Tuzov). אנחנו מתכננים עוד מלחמה שכרגע נדחית מכיוון שחלק מהברית במילואים; הורים צעירים או התחילו לעבוד/ללמוד.

שנית, הצעתי ללאל עזרה אבל הוא בחיים לא לקח אותה. הצעתי לו כי הוא ו-The OA עזרו לי במשחק ולימדו אותי הרבה כאמור לעיל. אין ספק שהזמן שלי ביאקוזה הפך אותי לשחקן שיותר מבין את המשחק. אני זוכר להם חסד נעורים ורואה בהם כמורים שלי. דרך אגב, כשפניתי לשחקנים ותיקים אחרים בשרת הפנו אותי לשאול שאלות בפורום – אין בזה פסול אבל זה מראה על הענות נמוכה יותר. אפשר גם לדבר על הפרת הזכות לפרטיות אם אתם רוצים.

שלישית, פרט לסיבוב פיראטים שבו הייתי חבר ביאקוזה לא עזרתי ולא נעזרתי במי מיאקוזה. הסיבוב הזה לאל פנה אליי והזהיר אותי לגבי אריה. לאל הציע לקחת ממני את הנקודות בתמורה לנק' שיביא לי. הסכמתי כי זה עדיף מאשר להפסיד את כל הנקודות. אציין שאריה תיזמן על השנייה את הפשיטה + שלח עליי כפול מראש ע"מ שלא אהרוס את המבצר. כלומר, אם לא היה עיכוב בשרת הייתי מסיים עם 0 נק'. על מטרדים כבר אמרנו?

לבסוף, ההכפשות ההדדיות לא מועילות לאיש וזה מיותר במיוחד לאור המצב במדינה. לכן, אם זה מוסכם על הצדדים אני מציע את עצמי כבורר בין יאקוזה ל-SR בשאיפה להגיע להסכמות וליצור שרת שמעודד צמיחה של שחקנים ובריתות חדשים בזירה, שצובע אותו בחיים ועניין במקום הכפשות, שפיכת כספים והפעלת כפולים.

Remo

שרת Charon

מנהיג ברית LoG

Legionis Gloriae Praefectus

Edited once, last by Remo: פירמוט לימין ().

• ‏אני רוצה להגיד שתי דברים

א. שאני מתנצל על ההשאווה ליאקוזה אין ספק שאתם לא בדרגות שלהם מבחינת שפלות וחוסר כבוד עצמי

ב. התגובה הקודמת שלי לא הייתה מנוסחת טוב לכן אני ינסה לכתוב את מה שכתבתי שם בצורה אחרת

ברית אס אר היא ברית שוחרת שלום לפי הבנתי אבל השלום שאתם מייצרים הוא לא שלום אמיתי כי שלום אמיתי נובע מרצון אמתי של שני הצדדים זה לא המצב כרגע אין בברה אלא לשמור על שקט

וגם אתם טוענים שאתם רוצים לגרום לשחקנים קטנים להתפתח וגם כתבת עדן שאתה לא רואה פסול בתקיפה של שחקנים שבוע לפני הסוף אני לא ייכנס לזה למרות שאני חושב ששבוע זה בר הזמן המינימלי בטח בשרת כמו כרון

אבל הדבר החשוב הוא שבדרך כלל אם יש פשיטת פיראטים על ברית הברית תוקפת או דורשת פיצוי לא משנה באיזה שלב בפיראטים

אבל אצל אס אר אתה פשוט אומר אוקיי הם פשטו עליי אבל אין לי בררה אלא להמשיך בסבב הזה אני לא יזכה כי אי אפשר לתקוף אותכם אז זה נורא יפה להגיד בפורום את האידיאלים שלהם אבל תשחקו לפיהם או שפשוט תגידו כמו שקצת רמזת אין לנו בעיה לפשוט על שחקנים חלשים אנחנו יותר חזקים

ולגבי מה שאמרת שהגרנלים שלכם יעלמו יחד עם של יאקוזה הם לא יעלמו לגמרי כולנו נדע שברגע שנתקוף אותם יש משתמש בבית קברות שיכול לנצח הברית מקום שני בגנרלים 5 פעמים

אם אתה רוצה דבר איתי באופן אישי על מתי המועד של פשיטות פיראטיםכבר הופך לנקודת אל חזור את מוזמן לפנות לדיפלומט של הברית שלי בירת טי אר והוא כבר יפנה אותך אליי

בברכה

זה שאין (אפשרות) לנקוב בשמו

nnn - דמטר

כארון - אביר אור

דיפלומט בריתות

tr - T-Rex

s4w - Stay4Wars

• ?אם תזמנתי "על השניה" כמו שאתה אומר, טיפה מוזר שזכית בכל זאת לא

What do we say to the god of Death?

Not Today!

9825e19ca79a145c0570e04cac5ad70a.png

Eunomia / Dionysos

Gods / D-R

• אל תתמם, חבר ותיק. אתה יודע מה עשית. אני בתמימותי עוד חשבתי שלאל סתם הגזים ורציתי לשלוח פשיטה בעשרה לשבע (או אולי איזו דקה לפני - שחלילה לא תתפוס אותי ב"אי דיוק"). מזל שמשהו גרם לי להתעכב ומזל שהיה עיכוב בזכייה כי אתה שלחת לשבע ושתי דקות וכמה שניות. שלחתי כמה שניות אחריך כדי שאם אני אצליח להכנס לסבב אז אזכה במשהו ואם לא אין דבר. ואם לא תזמנת על השנייה אז תזמנת על הדקה - זה לא משנה את הסגנון וזה עדיין מטרד שלא נדבר על המשחק עם הכפולים.

בכל מקרה, אפשר להחליט שמשחקים את המשחק אחרת ואפשר להמשיך במצב טבע הובסיאני שמשום מה לגיימפורג' לא אכפת לשנות.

אפשר שכארון יהיה שרת פורה ואפשר שיהיה דואופול אפרורי.

Remo

שרת Charon

מנהיג ברית LoG

• למרות ששום דבר לא יוביל לבוררות בין לאל לאס-אר, הבורר היחידי באיקרים ישראל הוא אדון MATI

• למרות ששום דבר לא יוביל לבוררות בין לאל לאס-אר, הבורר היחידי באיקרים ישראל הוא אדון MATI

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבדיחה הכי חזקה ששמעתי בחיי

• אני שמח שחזרת בך מההשוואה ליאקוזה.

אל תיקח את זה למקום רע, אבל התגובות שלך בפורום לא מראות על רצינות או רצון להגיע לפתרון.

קורה לפעמים בזמן מלחמה ששחקנים מחוץ לסבב הלחימה נפשטים, אנחנו משתדלים למעט בזה ככל האפשר ואף דואגים לפצות כל שחקן שפנה אלינו בצורה נעימה ומסודרת בפרטי.

אתה בחרת הפוך.

לבוא להשמיץ אותנו בפורום, תחת שם בדוי, בלי כל ניסיון לפתור איתנו תחילה את הנושא מראה שפשוט לא אכפת לך מהפיראטים ואתה פשוט מקטר לצורך קיטור ולא לשם שינוי.

לצפות שנפנה לדיפלומט של הברית שלך כדי שהוא יקשר אותך אלינו באיזה משחק מוזר של טלפון שבור איקרים אדישן זה קצת מצחיק...

אם היית פונה אלינו בפרטי, לא רק שהיית מקבל את התנצלותנו, היית מקבל גם פיצוי במשאבים כפי שאחרים קיבלו בעבר.

בנוגע לגנרלים, אני מבין את החשד אבל זאת לא הדרך שלנו.

כל אחד יכול להקפיץ כמויות גנרלים בכל רגע נתון לשרת, אנחנו מציעים להקפיץ את כל הגנרלים החוצה בדיוק כדי שלא יפחדו לתקוף אותנו.

כל ברית שתבחר להילחם בנו בצורה הלגיטימית של המשחק, ללא הקפצות גנרלים וכו'... נשמח לענות לה בלחימה לגיטימית בחזרה. אתה יכול להאמין, אתה יכול גם לא, אבל זאת המטרה.

דבר ראשון, לא זכור לי שאי פעם טענו להיות שוטרים של שרת כלשהו.

דבר שני, אני לא מבין למה אתה בא אלינו בטענות כשאתה בעצמך מודה שהצעת ללאל עזרה?

נכון לא כל ברית לוג לוקחת חלק בעזרה ללאל, אבל בהחלט יש בתוך הברית שחקנים שבאופן פלאי עושים פעולות לבוא לעזרת יאקוזה, בין אם הם שחקנים אמיתיים או כפולים, אתם לא בדיוק ברית ניטרלית במלחמה ולכן אני מופתע שאתה בכלל מתלונן על פשיטה אקראית אחת לכמה סבבים.

זכית באין מפריע בכל הסבבים האחרונים ועם כמויות הלכידה שהגעת אליהן קשה לי להאמין שזה היה ללא כפולים או לפחות עזרה חיצונית כזאת או אחרת.

בנוגע להכפשות, אני מסכים איתך. כתבתי מספר פעמים בפורום שזה זמן לאחדות בארץ ולא לפילוג ושנאה.

הבעיה מתחילה כשהצד שאתה תומך בו מחפש בדיוק את זה, הוא נכנס לשרת במטרה "להפריש" את כל האיומים ולהכריז על עצמו הדיקטטור הגדול.

הוא לא מחפש לשחק בכיף, להנות מהלחימה ומהמשחק. הוא מחפש לשלוט בשרתים וכשזה לא הולך לו הוא יחפש כל דרך לגיטימית או לא לגרום לצד השני לפרוש.

אל תדבר איתי על המצב במדינה ותתעלם לחלוטין מהדברים שנכתבו פה ממש בתחילת הפוסט על מה שלאל עשה ואמר בזמן התקיפה האיראנית.

אם יש לך ביקורת עניינית תעביר אותה על כל הצדדים ולא על הצד שנוח.

ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על מה שלא כתבנו בפורום ועל מעללי חבורת הזבל ושיטות המשחק "המאחדות" שלהן.

בנוגע לבוררות אין כל צורך, הצבנו תנאי אחד ויחיד לסיום המלחמה מתחילתה.

להקפיץ את כל הגנרלים מחוץ לשרת, שכנע את חבריך הטוב לעשות את זה ואנחנו נעשה את אותו הדבר ונסיים את הסיפור.

• ‏טוב קצת נמאס לי לדבר איתכם אבל נראה שגם לכם כי

אתם אומרים שאני משמיץ - ובאותו משפט עושים אותו דבר

אתם אומרים שאתם רוצים לפתור- אבל אפילו לא פניתם לדיפלומט

מתלוננים על טלפון שבור - אבל אין לי מושג איך קוראים לך במשחק

אז אם אתם מתעקשים קוראים לי אביר אור בכארון

nnn בדמטר

בהצלחה בהמשך הדרך

nnn - דמטר

כארון - אביר אור

דיפלומט בריתות

tr - T-Rex

s4w - Stay4Wars

Edited once, last by bndm4825 ().

• אל תגיד שאתה בורר בין יקוזה לאס-אר, אם במלחמה שלך נגדינו נעזרת ביקוזה וכך הכרעת את הלחימה לטובתך, עד לנצחונכם, ובכל מקרה הורדנו את הניצחון הזה לרצפה עם ניצחון חדש ועדכני

• רק דרך אגב אני יכול לנקוב בשמות של שחקנים שלקחתם להם זכייה ביידים לדוגמה אכילס ממש ביום האחרון אם לא הייתם בוזזים אותם הם היו מנצחים
    ולא רק זה אלא שגם השחקן שפשט על כולם הגיע למקום אחרון עם 0 נקודות כי לא מספיק המיר נקודות אז גם לא נצחתם את יאקוזה וגם פשטתם על כולם‏

nnn - דמטר

כארון - אביר אור

דיפלומט בריתות

tr - T-Rex

s4w - Stay4Wars

• nnn - דמטר

כארון - אביר אור

דיפלומט בריתות

tr - T-Rex

s4w - Stay4Wars

• לא יודע מה איתכם אבל אחרי שעדן הצעיר אל תחרות פיראטים הנציג שלנו אולך לפשוט אל כול השרת נא לא לקחת אישי הכול העבירה ספורטיבית תכלס זה גם לא מעניין אותי כולכך סתם בה לנו לנצח =)

• יש הבדל מהותי בין מה שאתה עשית למה שאני עשיתי.

אתה בחרת לבוא לפורום לעשות סיפור מעניין שיכל להיפטר בהודעה במשחק - אני הגבתי למה שנאמר.

אתה זה שמבקש פיצוי, עושה את זה בפורום בלי להזדהות ולהסביר במי מדובר - אני לא צריך לציין איך קוראים לי במשחק כי אני לא זה שמבקש לפתור את הבעיות. יכולת מראש לפנות בהודעה לדיפלומט של אסאר ולחסוך את כל הכאב ראש הזה.

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר פה?

כפי שאמרתי אנחנו במלחמה מול יאקוזה ולפעמים גם שחקנים מחוץ למעגל הלחימה נפשטים כתוצאה מהמצב הנתון. אנחנו כן עושים מאמץ להימנע ככל האפשר מזה ולפצות את מי שפונה אלינו אם פשטו עליו בשבוע האחרון של הסבב.

זה שהבחור שפשט על השחקן שאתה מדבר עליו לא זכה בסוף, לא רלוונטי בשום צורה...

בנוסף, פיראטים, לחימה, כיבושים ובזיזות - זה חלק מהמשחק

נכון יש פערים בין בריתות ושחקנים ולראות עינינו בהחלט צריך לקחת אותם בחשבון, אבל לעומת פער צבאי, בפיראטים אתה שווה לכל שחקן לא משנה מה הגודל שלו כך שאין על מה להתלונן.

• נתחיל דבר דבר.

דבר ראשון, לא זכור לי שאי פעם טענו להיות שוטרים של שרת כלשהו.

נשמע שאתה מתייחס לזה כאילו זה רע. שוטר זה דבר עדיף על הג'ונגל. זכור לי משהו כזה. למשל ציינתי שהמדיניות של הפרדה בין פשיטות להתקפות אחרות היא מבורכת ושאתם קידמתם את זה. בכל מקרה, זה לא קריטי אז נמתקד בדברים הבאים.

דבר שני, אני לא מבין למה אתה בא אלינו בטענות כשאתה בעצמך מודה שהצעת ללאל עזרה?

שם לב לטענה שלי שהיא מתייחסת רק לעובדה שעדן העלה את עניין הפשיטות ביום-יומיים האחרונות. ציינתי שחבר ותיק תיזמן את הפשיטה לרגע האחרון (או הכמעט אחרון אבל זה לא קריטי). אני מסכים שלא צריך לפשוט ביום-יומיים האחרונים אבל אם המשחק הוא זה אני מקבל את זה. לכן, אם הטענה לא הייתה עולה על ידכם בכלל לא הייתי מדבר על זה.

הטענה של דיפלומט הברית שלי היא שעליו באו כמה שעות לקראת הסוף. גם הוא העלה אותה לאחר מה שעדן אמר לגבי הפשיטות ביום-יומיים האחרונים.

נכון לא כל ברית לוג לוקחת חלק בעזרה ללאל, אבל בהחלט יש בתוך הברית שחקנים שבאופן פלאי עושים פעולות לבוא לעזרת יאקוזה, בין אם הם שחקנים אמיתיים או כפולים, אתם לא בדיוק ברית ניטרלית במלחמה ולכן אני מופתע שאתה בכלל מתלונן על פשיטה אקראית אחת לכמה סבבים.

ראשית, ככל הידוע לי חוץ ממני אף אחד בלגיון הכבוד לא הציע לעזור ללאל ואף אחד (כולל אותי) לא עזר בפועל. האם הייתי עוזר אם לאל היה מבקש או מקבל את הצעתי? כן. למה? כמו שאמרתי בתגובתי הקודמת – הוא לימד אותי ואני זוכר לו חסד נעורים.

שנית, למיטב ידיעתי פרט לשחקן אחד שהקפיץ לפה שחקן מבית הקברות ואז גילה שהוא יכול להקפיץ עוד אחד (ועוד אחד עם אותו סיפור שפרש מהמשחק) בברית לגיון הכבוד אין ולא יהיה שימוש כפולים. שים לב כי מדובר בכפול אחד-שניים (ולא עשרה) והשימוש בהם הוא לתרומות (כמה אלפי עץ ביום). אז חוץ ממה שצוין: בברית לגיון הכבוד אין ולא יהיה שימוש כפולים.

לכן, זכרו שלגיון הכבוד נייטרלי בסכסוך. אם יש טענות הן כלפי וכלפי בלבד.

שלישית, כמו שאמרתי לעיל, זו לא הייתה פשיטה אקראית. היא הייתה מתוזמנת.

זכית באין מפריע בכל הסבבים האחרונים ועם כמויות הלכידה שהגעת אליהן קשה לי להאמין שזה היה ללא כפולים או לפחות עזרה חיצונית כזאת או אחרת.

הטיעון של הפעלת כפולים או עזרה חיצונית ממשיך לעלות. זה משעשע כי לאנשים קשה להאמין שהגעתי לזכיות שלי בכוחות עצמי. זכיתי בכל סיבוב בכוחות עצמי (פרט לסיבוב שהייתי חבר ביאקוזה). בלי כפולים ובלי עזרה חיצונית. כמו כן, בסיבוב האחרון חבר ברית אחד ייצר בשבילי נקודות.

בנוגע להכפשות, אני מסכים איתך. כתבתי מספר פעמים בפורום שזה זמן לאחדות בארץ ולא לפילוג ושנאה.

הבעיה מתחילה כשהצד שאתה תומך בו מחפש בדיוק את זה, הוא נכנס לשרת במטרה "להפריש" את כל האיומים ולהכריז על עצמו הדיקטטור הגדול.

אני לא הסנגור של לאל. אני יודע שהוא עזר לי בחודש השני (בערך) שלי במשחק ואני זוכר לו את זה. אם הוא בא להפריש אני יוצא נגד זה. הבעיה היא שההחלטה לפרוש היא בידי הפורש. כלומר זה טריקי. לדעתי אם יתקפו אותי כל יום כמה פעמים ביום למשך כמה חודשים כנראה שאפרוש. שחקן פחות מקצועי ואחד שמתרגש מכך שהיועץ הצבאי עם רקע אדום כנראה יפרוש אחרי כמה תקיפות עליו.

בכל מקרה, תקיפת שחקנים חוזרת ונשנית על מנת שהמותקף יחליט לפרוש זה פסול בעיניי ואני יוצא נגד זה.

הוא לא מחפש לשחק בכיף, להנות מהלחימה ומהמשחק. הוא מחפש לשלוט בשרתים וכשזה לא הולך לו הוא יחפש כל דרך לגיטימית או לא לגרום לצד השני לפרוש.

אם זה ככה אז חבל.

אל תדבר איתי על המצב במדינה ותתעלם לחלוטין מהדברים שנכתבו פה ממש בתחילת הפוסט על מה שלאל עשה ואמר בזמן התקיפה האיראנית.

כשקראתי את זה זה צרם לי מאד. כאיש משפט, אני יודע שיש שני צדדים למטבע אז שאלתי את לאל. הוא סיפר גרסה קצת שונה. אני לא הסנגור שלו אז לא אתחיל להגיד איך הוא ראה את הדברים. מהניסיון שלי, בסכסוך הזה – כמו כל סכסוך – יש יותר ממה שנראה בהתחלה.

אם יש לך ביקורת עניינית תעביר אותה על כל הצדדים ולא על הצד שנוח.

הבאתי ביקורת עניינית. טענתי לגבי הטענות של עדן. וכמו שאמרתי הביקורת היא יותר הצבת ראי. אי אפשר להגיד שפשיטה ביום-יומיים האחרונים היא מטרד ושיש להמנע ולעשות את זה. כמו שאמרתי למעלה, זו אפילו לא תלונה על כך שזה קרה אלא על הסטנדרט הכפול.

חוץ מזה, כמו שציינתי פניתי ללאל לגבי העניין עם איראן כי זה צרם לי. בירור עובדתי של כל דבר אחר ידרוש ממני עוד זמן ואשמח לעשות זאת במסגרת בוררות.

ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על מה שלא כתבנו בפורום ועל מעללי חבורת הזבל ושיטות המשחק "המאחדות" שלהן.

נשמע שהטענות שלך הם כלפי לאל ולא כלפיי. שים לב שאני רק טענתי לגבי הסטנדרט הכפול. כל השאר היה הסבר למה אני (ורק אני) שיתפתי פעולה עם לאל בסבב והצעתי לו עזרה במלחמה.

לסיכום, שים לב שאני שם את הדברים על השולחן. זה משחק ואני לא מתרגש מזה. אני אומר את האמת כפי שהיא: הצעתי ללאל עזרה ואין אצלי או בברית שימוש בכפולים.

לגבי הבוררות לדעתי צריך בוררות כדי ליישר את ההדורים וליצור שרת תוסס יותר. להקפיץ את הגנרלים החוצה לא יעזור בעיניי וגם זה לא בר אכיפה ברמות הנמוכות יותר של גנרלים (כמה מאות אלפים).

אני חוזר על כך שאפשר גם אחרת. יש פה הזדמנות להגדיר חוקה לשרת במקום להסתכסך. אני מזכיר שלפני המלחמה ביאקוזה הייתה אמורה להיות מלחמה בטופ 3-4 של השרת כדי להפוך אותו לשוקק חיים. לי יש חזון מסוים ואשמח להציע את רעיונותיי אבל לא במסגרת הפוסט הזה.

מלחמה מכוערת או קרב ספורטיבי;

שרת מיואש או שרת תוסס;

הבחירה בידיי הצדדים.

שהיה בוקר טוב ויום נעים לכולם :)

Remo

שרת Charon

מנהיג ברית LoG

• ?קודם כל, יפה מאוד על התשובה היפה, אבל לא ענית לי על השאלה שלי: למה נעזרתם ביקוזה על מנת להכריע מערכה מולנו