חג שמח חבריי לפורום, כמיטב המסורות נמשיך בפוסט דוחות שכמעט כל כולו מתמקד באדם אחד- לאל הידוע בכינויו "דספרדו"
למי שרק עתה הצטרף לקריאה המהנה ולא צפה במיטב הלהיטים מבית היוצר של S-R אני מצרף מספר קישורים שיחחמו את הלב:
S-R VS YAKUZA
S-R VS YAKUZA| if you come at the king you better not miss| Chapter 3
YAKUZA VS S-R - מה שיאקוזה לא רוצים שתדעו
S-R VS YAKUZA| המהדורה המורחבת גרסת אספנים
אז לכל העוקבים ההדוקים שלנו ניתן מספר עדכונים לפני שנתחיל עם פוסט הדוחות הכי מפוצץ שהיה עד כה.
אז מאיפה מתחילים?
אחרי הסבבי לחימה הקודמים שלאל קיבל בהם בראש ללא הפסקה, הקפיץ את הערים שלו לסוף העולם ונעלם הוא החליט להציק לשחקנים החדשים שאינם בקיאים במשחק.
כאלה שנרשמו למשחק רק לפני 3 חודשים והוא מנסה לגרום להם לפרוש, למה? כי הבן אדם הזה חוטא בחטא החמור ביותר וחושב שהוא מנהל את איקרים ישראל מפני שיש לו כיסית עמוקים.
חטא ההיבריס!

חטא ההיבריס התבטא בהרבה דברים, בינהם זלזול מוחלט במצב הבטחוני של המדינה ועל כך דווקא אפרט:
כאשר איראן שיגרו כתבי"ם וטילים לעבר ישראל לאף אחד לא היה פנאי למשחק, כולנו היינו עם המשפחות\עבודה בטחונית והחלטנו מיד שאנחנו עוצרים כל תקיפה ומתעלמים מהמשחק.
בברית יאקוזה המצב היה שונה, חבריו לברית פנו ללאל ואמרו לו שיש לעשות הפסקת אש עד שירגע המצב המדינה ותשובתו הייתה "גם מהממ"ד אני אתקוף את ה***** האלה".
בעקבות זאת כמעט כל חברי יאקוזה החליטו לעזוב או לפרוש, מי שלא היה נעים לו לעזוב את חברי פרש מהשרת בגלל ההתנהגות הנבזית של מנהיג יאקוזה.
כמובן שלמרות תקיפותיו של לאל אנחנו לא הגבנו, החלטנו להבליג ולא להיות כמו האיש ההוא, יש ימים שהמשחק הוא בסדר עדיפות אחרונה.
לאחר המקרה הנ"ל כולם פרשו מלבד 2 אנשים- 669 ודובדבן, מעתה ואילך יאקוזה היא ברית של 3 אנשים ו12 כפולים.
כמובן שיוכלתיו הכספיות הם במרחק שנות אור מיכולתיו האמיתיות במשחק ולפיכך אצטרף מספר תמונות להמחשה:

אני מזהיר, הפוסט ארוך מאוד.
בלי טיפת צחוק או ציניות, תשבו ותקחו את הזמן.. אי אפשר לעבור על הכל בפעם אחת!
אני מתזכר, 95% מהדוחות הם על אדם אחד, אדם שחושב שהוא השחקן הכי טוב באיקרים ישראל והתגלה כליצן החצר של S-R.
אני לא רוצה לעשות ספויילרים בתחילת הפוסט, מי שארוך לו יכול לדלג ישירות לסוף.
קפצתי לסוף, בואו ננסה להתחיל מההתחלה (טוב לא עד כדי כך מההתחלה, בכל זאת... לצפיה בפרקים הקודמים יש להסתכל בקישורים המצורפים מעלה).

ככה זה התחיל: 
ככה זה נגמר:
דוח לאחר דילולים של-
3500 גירו
2387 רובאים
92 מרגמות
317 איילי ברזל

שיטת לחימה חדשה של לאל, תקיפה רק עם קו ראשון ואקפים:

אני לא נוהג לבזוז, אבל לאל מתרברב על בזיזות אז... ראיתי ולא אקח? 

RUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

צחי האלוף נכנס לחזית עם לאל שמטייל עם מליוני גנרלים:

וכרגיל, מתקבל מודיעין על הצבא של דובדבן הברחני:

במעל ל80 דילולים אופק דילל 1753 רובאים.

וכמובן ברח:

לאל אשף הנסיגות:

לאל בא לבקר במבצר

בדיחת השנה... שם העיר "לא לברוח הפעם" ומפעיל פסל ענק. לאליצן.

נסיגה כדי לדלל, ברח מיד לאחר מכן.

אין דוח סיום כי לאל הקפיץ את העיר לסוף העולם כדי לסיים את הקרב ולברוח.

גם אואה הקפיץ לסוף העולם ופרש

לפני דילולים:

אמצע:

אמצע:

סוף:

לאונידס ביחס מדהים:

לאונידס המקצוען מכה שנית:

"הבלתי נבזז"

עוד קרב שנגמר עם הקפצה של לאל לסוף העולם

שליו החליט לצאת למסע דילולים על לאל
דוללו 2300 גירו
300 רובאים
230 איילים
אחרי כמה סיבובים נכנסו עוד איילים וגירו עד ששליו החליט שהספיק לו ללילה אחד

צחי כרגיל לא מרחם על 669

אייס קרים יצא לטייל והחליט לדלל:

דובדבן חשב שזה רעיון טוב להקפיץ לתוך אי של S-R, לאל לא סיפר לו................

דובדבני השאיר 263 טילים בעיר, לא נוריד אותם? לפני:

אחרי:

בנוהל, הקפצה לסוף העולם כדי לפזר את הקרב:

הגעה של לאל למבצר שלנו בפעם השלישית:

וקצת דילולים:
אופק ושליו הורידו בערך 400 טילים ו200 נושאות +- מהנגלה הזאת והבחור הנחמד שם שעון לחמש ורבע בבוקר לברוח איתה
לצערי הם לא שמרו את הדילולים.

אבל..........הוא שכח שהיו עוד 2 נגלות בדרך לאותה העיר

התיעוד האחרון אחרי בריחה שלהם
סה"כ דוללו ע"י שליו ואופק:
1082 טילים
546 נושאות
30 מרגמות

ודילולים כמו שאנחנו אוהבים:

לסיכום, אופק דילל:
300 טילים
300 מירוץ
150 נושאות
111 מרגמות

דילול של 809 מפציצים ו256 מרגמות ע"H שליו ואופק האלופים:

צי של לאל ודובדבן לפני דילולים:

אחרי דילולים:

סה"כ אופק ושליו דיללו:
188 טילים
94 נושאות
210מירוץ
28 מרגמות

ולדובדבן שבקפצת:
לאל מאבד 1404 מרגמות, כמובן שכל הדוחות ביחס מדהים.

בלדקס האלוף מדלל גירו ומפציצים ללאל עד שהוא בורח:

קצת דילולים על דובדבני:

במהלך המבצע הכי כושל של לאל עד כה הוא פתח מבצר כפולים בסמוך למבצר שלנו, מה התוצאה אתם שואלים את עצמכם?

ניחשתם נכון,
אחרי שהדפנו את לאל (ללא מאמץ מיוחד) מהאיים שלנו יצאנו במקביל ל33 חזיתות בערים שלו ובערים של הכפולים שלו.
אני, אופק, אור ושליו.
כן, אחרי כמה סיבובים הוא נסג מכלל החזיתות וברח באופן סופי.

פער של 380K לטובת S-R:

אה, ותודה לדובדבן על התרומה למאמץ המלחמתי.

אציין באותיות קטנות, יש דוחות של הפסד פה בגלל הפסלי פיזור של לאל.
כיאה לשחקן בקושי בקושי ביננו יש לו 3 פסלי ענק, ככה שכל יום הוא נותן פיזור כדי שיהיה דוח לטובתו.
לסיכום,
לאחרונה לאל ביצע 2 מבצעים על המבצר שלנו, בראשון הוא הסתיים בבריחה של לאל לסוף העולם ופרישה של דה אואה מההשפלה שהוא אכל.
במבצע השני לאל חשב שהוא בא מוכן יותר, הביא עוד 5M גנרלים וסה"כ היו לו 10M בשרת. זה כמובן לא עזר לו והוא ברח בבושת פנים אחרי קרבות של 5 ימים, נכון לכרגע כל הערים שלו ושל הכפולים באזור שלנו כבושים, חסומים וריקים ממשאבים.
S-R לא תעשה אף הסכם עם לאל, שחקן שכל מטרתו היא להרוס לאחרים ולנסות "להפריש" אין לו מקום באיקרים ישראל, הצלחנו להביא אנשים חדשים למשחק ולאל החליט להתמקד בהם כי הם "החוליות החלשות"... לא עוד!!! בשרת כארון לאל לא ישחק.
מכאן אני קורא לדובדבן ו669, אין לנו שום טינה כלפיכם וברגע שתעזבו את יאקוזה היחסים ביננו יהיו מעולים, לא מגיע לכם לשחק לצד אדם כזה.
אני מקווה שהפוסט הזה פתח את העיניים של מי שעיניו עוד לא נפתחו, כולל ה"חברים" מבטא שחושבים שלאל להיט כלשהו, ליצן החצר של S-R ותו לא.
ולקינוח- קצת בכי של לאל בסיום הקרבות האלה:

אז אספר לך משהו ילד, S-R היא הברית הכי פעילה שאי פעם תראה בלילות, בעצם אתה יודע את זה... אתה שם שעונים מעוררים לברוח מדילולים באמצע הלילה.
גאה לשחק עם החברים בS-R!!!
עד פה, אני הייתי אני.